Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150394511366810
Mé dojmy, které se sem nedostaly vzhledem k obsáhlosti:) Enjoy. -
Musíme mu holt dát headshot. Mě jako medika dávali na jednu ránu, jen spatřili přilbu *1*
A pokud tým/squad spolupracuje, tak (a to se mi na BF3 líbí jako novinka asi nejvíc) stačí ho zasypat střelami a on nic neuvidí, protože se mu rozmaže obraz *4* -
Myslím, že každý den v 10h SELČ (středoevropského letního času) probíhá údržba
-
z toho co citam, tebe ide prevazne o body nie timovu hru ...
dalej nereagujem -
Funguje někomu přihlášení do BattleLog?
-
Já jsem hrál všechny Battlefileldy a od doby BF BC2 to už prostě a jednoduše není Battlefiled.....jde o TEAM.......když jsem hrál BF 2142 tak si bez teamu nikdo neškrtnul (to mi doufám dá každý za pravdu)...jenomže když jsem před zhruba rokem koupil BC2 tak se dělo co?....lidé byli akorát tak na obtíž!.....nějaké extra body za teamovou práci neexistovali.....tak proč hrát teamově?....no a jsme u CoD.....jednoduchá úvaha....závěrem tedy je ....Začalo to 1942 a končí 2142... *13*
-
ach keby hlupost kvitla ...
zaujimave ze vacsina veteranov s BF3 problem nema ... a nehrali sme len 2142
ziadne prekopanie nebolo, stale je to battlefield, stale rovnako zabavny v lepsom kabate -
Jejda
*Myslím *1*
*probíhá
Jdu se registrovat *4* na Games -
Myslíš, že bude taky, ale pařím za assaulta, tak nevím jistě. Momentálně ptobíhá údržba Battlelogu, ale mělo by to tam jít dohledat u konkrétní zbraně *3*
-
Mno...bylo by to delší vysvětlování ale zkusím to.....kdysi dávno v dobách BF 2142 nebylo žádné porovnávání CoD s BF....žádné připomínky k těmto dvoum hrám.....ale proč?....Protože tyto dvě hry si neměli v čem konkurovat a to proto, že měli obě jiný styl hraní...který tady doufám nemusím vysvětlovat.....každá z těch her mělo svoje +/- kde si pak hráč mohl vybrat co je pro něj lepší.....nerad tady pořád vytahuju CoD když je řeč o BF ale jelikož si tito lidé prostě a jednoduše vybrečeli překopání skvělé série TEAMOVÉ hry Battlefield tak to bohužel jinak nejde.....dnes to jsou jen dva porty velmi velmi podobných her....proto mě celkem zarazil jeden z článnků kde autor vysvětluje že hrál BF 2142 a přitom chválí BF3 jako dobré pokračování série.....
-
Hehe, takový jsem býval taky (s ATI Rage Pro, to už tady asi málokdo pamatuje), než jsem okusil plynulost *1*
-
Zase další, co BF3 viděl z rychlíku *13*
Pokud je BF3 dobrá jen tehdy, když potřebuješ "vypnúť mozog", tak to samé platí i o Red Orchestra. Mínusy akorát ukáží, že tu nikdo nehrál obě hry a nebo pro oči nevidí *2* -
Nejaky argument nebo jen vykrik do tmy?
-
Jak může člověk z BF 2142 říct že BF3 je dobrá hra? *8* BF3 je obyčejná pí******
-
preco vzdy pisu o chybach ludia co to ani nehrali ?
Ak by si to hral nevypustis takuto hlupost do sveta -
Kdyby to aspoň jako beta vypadalo, ale tam je tolik chyb, že to vypadá jak pozdní alpha.
-
Jsem PC hráč a codkař hrál jsem všechny díly call of duty v poslední době BO, které hraji s klanem ligově na esl, public mě přestal bavit v polovině září. BF jsem nikdy nehrál, ale později jsem vyzkoušel BC2 a později i datadisk Vietnam, bohužel jsem tomu na chuť nepřišel a nemožnost zalehnutí mě urazila, ale destrukce a fyzika bylo pro mě něco úžasného, ale stejně sem od hraní BC2 upustil a dál jsem primárně hrál cod.
Od prvních zmínkách o BF3 jsem hltal každou novinku a později jsem věděl, že si tu hru koupím i kdyby mě multiplayer (nyní jen mp) nechytnul, singl a kooperace za koupení stojí taky. I tak jsem se těšil na betu, abych se rozhodl zda mě mp bavit bude či ne. A beta mě nadchla, fyzika, destrukce, když mi před nosem spadl strom s úžasem jsem se díval a bylo mi jedno, že mě zastřelily.
Zbraně a postupné vylepšování a získáváni zlepšeních je moc fajn a jako fandu zbraní mě to teší a kopání zbraní, tuna zaměřovačů a možnost volby módu střelby, který mi od dob cod1 a coduo chyběl je super. Trošku mě překvapilo, že vyklánění chybí, ale to je drobnost a s vzrůstem tlačítek by mě to asi otravovalo, ale v některých momentech bych to ocenil.
Grafika mi jede bez problémů na ultra a je moc hezká i na horší nastavení a s cod srovnat nejde, stejně jako celý BF. A zvuk ten ze hry dělá unikát a za zvukovou simulaci reálného boje by si oskara zasloužily jak už někdo podotkl. Pleskání kulek plus další, které pročesávají vzduch kolem Vás a sem tam raketa z raketometu úžasné. Křik vojáků, padání omítky a zvuk zbraní super a dojem to umocňuje dobře.
Profese hlavně asault/medik mě uchvátila a celkově profese dodávají na taktice. Jinak chyby přehlížím jde jen o betu, ale sem tam mě naštvou. S battlelogem jsem spokojen a ani mi to nevadí, stejně tak origin, ale rozhodně je, co zlepšovat.
Beta mě utvrdila, že před objednávku, kterou jsem uskutečnil před dvěma měsíci, rušit nemusím a že BF3 za to stát bude jak v coop, singlu tak i mp a i když si koupím i codmw3, předpokládám, že budu častěji unikat na BF3. -
Mobilni respawn je super vec!!
Ja hravam Recona s UMP-45 a je to prada. Nemusim behat po mape ako blazon. Vie mi niekto len povedat ci neskor dostanem aj na UMPcko flash suppresor? -
No super ja ze si to dnes zase zahrajem a Battlelog is death :(
-
Proboha proberte se, Vy, kdo tady píšete, že Beta je zabugovaná a že si to kvůli tomu nekoupíte a že ta hra stojí kvůli bugům zaprd. Zjistěte si nejdřív, co znamená Beta verze hry, jinak ze sebe děláte veřejne blbce.