Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
Dasli inteligentni srovnani nabusenyho PC a 6 let? starych konzol? *1* Nemusim video videt a staci pouzit trochu mozek a je jasny ze PC vypada mnohem lepe. Ja se za dokonalyma texturama, super efektama a skvelym vyhlazovanim nehonim proto mi staci i to PS3 *3*
-
gg .. no nevím co to bylo za kompl , ale zat tak o moc líp to teda nevypadá :D . D. D: já vlastním jak PS 3 tak I PC .. ale BF 3 budu hrát na psku , jelikož tam mám asi 30 kamarádu čechů s kterejma vím že si parádně zahraju :-)
-
Já když se snažím s medikem někoho oživit a dost často u toho akorát zhebnu, taky mi to na bodech nepřidá. Nebo jsem se takhle snažil zaměstnat 3 snajpry kempící na ostrůvku. Po 5 minutách schovávání se za kamenem jsem jednoho zabil (blíže se k nim z boku dostat nešlo a vzít si na ně inženýra s bazukou mně napadlo až po hře) :D Ale celou tu dobu jsem je zaměstnal natolik, že neměli čas prudit linii postupující dopředu. Podle výsledků jsem byl pako, ale dobrý pocit z toho, že jsem týmově pomohl byl určitě lepší, než vést tabulku s počtem kilů :o)
-
áha tak už je jasno *1* ...ten "lone wulf" tady budeš asi ty co? xDDDD
-
Uznávám že je to v lidech ...ale ohledně toho že se tam vždicky objevil "lone wolf" také souhlasím ...ale v předešlích BF to nebly problém...umřel....squad leadeři ho vyhodili ze squady a pak už si neškrtnul vůbec.....člověk se pak oklepal a věděl....aha já měl jít asi s nima.....přesně takhle sem začínal i já ....a proto sem tu hru miloval protože to prostě a jendoduše nebylo CoD.....PAK BYL PROFESIONÁL KAŽDEJ pokud ti jde o tohle......a opět si to porovnáme s BC2 a BF3.....co nutí hráče hrát v teamu pokud sami nechtějí...a to ti říkám že oni nechtějí po zkušenostech z BC2 *1* ?.....pokud se máme bavit pouze o hře a né lidech ....tak je to jen a jen o BF vlastnostech, které v posledních 2 dílech chybí a nikdo s tím nic neudělá.....
-
BF 3 ... zatím nevím co si mám o tom myslet.. Pro mě jedničkou zatím je BBC 2 , podle mě , se spíš měli držet téhle série .. aspoň na konzole , jelikož mapy jsou obrovské a těch 24 hráčů (pokud polovina z nich kempí , Tak se hledají a je to zdlouhavé .. o těch bugách ani nemluvím .... jsem zvědav na finální verzi , tahle mě zatím nijak moc nenadchla.... snad DICE nezklame :-) *1*
-
no vidim ze sa urcite vyznas, tak sa len drz svojich nazorov :D
O bobikoch v BF komunite vieme svoje takze tak. -
to nie je vobec pravda... teamovo hrali len skuseni hraci, stale sa nasli hraci ako 'lone wolf'
teraz je beta, kopa ludi tam je aby si vyskusali co to je za hru, teamovo hra v betach malokto... ako som spominal na to uz je TS a spoluhraci ktorych poznas/hras s nimi dlhsie.
Nevidim dovod, preco by mal byt teamplay v BF3 horsi ako v BF2.. a ano aj v BC2 sa dalo hrat teamovo
Inak to ze niekto proste pre team nehra a nedrzi sa so svojim squadom nie je v hre ale v ludoch -
Konečně člověk co ví co je to Battlefield!....děkuju qwere....je těžký plout proti proudu!
-
Na TSku jsme neustále....jak v BF 2142, BC2 a nebo BF3 kde poslouchám jenom spoluhráče.....a to že si s kamarádama na TSku zahraješ teamově je fakt hrozně pěkný ale to by se dalo celkem čekat.....kdyby ne tak to už bude opravdu docela špatný.....jenomže v předešlích BF jsi ty hráče nemusel ani znát a hrálo se krásně...jelikož prostě a jednoduše věděli co mají dělat....co vůbec hrají.....a i kdyby nevěděli tak je hra prostě do toho teamu táhla....naváděla je k tomu (rozkazy, bonusové body, bez teamu si neškrtli, schopnost pomáhat a další BF vlastnosti, které nejsou jak v BC2 tak v BF3)
-
gratulujem. Vsetko ? :)
-
na bf2 som volakedy ked to este ficalo nahral 1200 hodin. teraz hral som betu bf3 a dostal som sa do lvl 15 a hovoril som si ved sa do toho dostanes ..casom sa ti to bude pacit len este hraj, a hral som a hral a nakoniec som si povedal ze sa mi to vobec nepaci a skoda stravenych hodin pri tejto hre.
v nedelu som sa posledne logol do bf3 (beta) a tym skoncila pre mna tato hra. -
Inteligentní člověk....inteligentní koment [IRONY] *1* *1* *1*
-
Bobící sou pravý veteráni .....a doufám že alespon trošku souhlasej jako pravý hráči BF 2142.
-
oni nie su z bobikov, bobici su spatni
-
'zkuste hrát teamově v BF3'
A ty si skusal ?! Nezda sa mi ... na publicu z public hracmi nikdy nezahras teamovo v ziadnej hre.
Skus si zahrat s kamaratmi na TS.. -
Sám jsi pí******
-
Nějaká dočasná výhoda tam je, protože když do čerstvě spawnnutého sypu zblízka, tak se jen směje a nic mu to nedělá *15*
-
Hry jsou pro mě zábavou....zábava je pro mě stav, kdy rád hraju hru a jsem v pohodě a né že "třískám do stolu" protože mě někdo zvednul před dalšími 5ti nepřáteli (viz. BF BC2), rád se na lidi spolehnu...ale když lidi ani neví co hrají.....tak by se nad tím měli zamyslet.....Battlefield byla kdysi hra o spolupráci ať už hrajete s Rusem, Čechem nebo Maďarem......ale zkuste hrát teamově v BF3!...uslyšíte akorát "go to Shit"....."dont revive" a podobné narážky!
-
ja si pamatuju ze u neaky hry taky byla takova beta ne a normalne se vedelo ze tam jsou lidi s kodaama. a kdyz zvadnuli hekri udelat si i vlastni servery jako v odern warfare2 jak si tam mohl treba strilet z tech granatometu ne jako z kulometu lollololololololoolol