Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
Zbran a vybaveni si samozrejme vybrat muzes z prvniho okna jen prislusenstvi ke zbrani je schovane hloubeji. Vzhledem ke trem slotum na upgrady se tolik nedivim ale UI by rozhodne stala za uplne predelani. Barvy napisu, podivne rozmazani a hlavne opravit oriznuty hud pro vysoka rozliseni. Mini mapa rozhodne neni ke skode . System squadu bude v plne verzi prepracovan. To ze prozrazuje optika rozhodne neni nepochopitelny nesmysl, naopak se jedna o skvely napad a jsem 100% pro. Snajpri s funkcnim lehanim maji proste na velkych otevrenych mapach obrovskou vyhodu a hra kdy je 50% i vic lidi z nepratelskeho tymu plna snajpru lezicich v krovi moc velka zabava neni. To ze takhle vypada snad kazda hra na Heavy Metalu v BFBC2 neni zadne tajemstvi a BF3 nebude vyjimkou. Samozrejme dobry snajpr ktery kryje vlastni tym a kooperuje, spotuje, pouziva gadgety muze zmenit celou hru ale takovych je jak safranu. Uz se nemuzu dockat az po tehle prasatkach budu strilet z tankoveho kanonu.
-
ja taky ale nikde nerikam, ze minimapa v BF nikdy nebyla. ja to myslel tak, ze TAKOVA minimapa nikdy nebyla. pokud si dobre pamatuju, tak vzdycky byla pekna barevna mapka a mohl sis nasledne otevrit i celou mapu. a tady? jakesi modre lajny...low
-
cr8g proste to neumis. neres to a hrej na normal, kde po cistem prustrelu srdce budes dal zit. je to sranda...
-
no ak si natolko lenivy tak jasne, normalny ludia ktory betu hraju reportuju problemy na oficialnom fore kde sa tieto zozbieraju a fixnu, ale ty nechapes naco BETA je co ?
Nevadi. -
podla toho co citam, ty si asi BF nikdy nehral co ? :D
Ze minimapa nikdy v BF serii nebola ? V ktorej ? :D
Dalsie veci nekomentujem, strata casu. -
Porovnáváš hrušky s jabkama.
-
kraci to moc podobnou cestou jako COD. snad ten dojem dela jen ta debilni mapa. kazdopadne nejvetsi minusy: minimapa - wtf? tohle v BF serii nikdy nebylo. squady - wtf? absolutne nefunkcni, nemuzu si manualne vybrat zadny squad. vyber zbrani - wtf? kde je ta jednoduchost z bc2, kde jsem mohl vsechno vybrat z jednoho okna a nemusel jsem rozklikavat bilion dalsich nabidek? to same s temi squady... dale veci, ktere jsou zapriceneny DOUFAM jen betou: spatne hitboxy, hra vraci, lagy, neplynulost, strelba "za zdi", znevyhodneni sniperu (optika vas porad prozrazuje, nepochopitelny nesmysl), granaty litaji jak parky v rohliku - malo a zrejme na sobe maji lepidlo. no a kdyz se zamyslim, tak je toho jeste tolik, ze uz me to ani nebavi psat ;) ale verim, ze plna bude pecka...
-
Zivot je prilis kratky na vypisovani vseho co by bylo treba zmenit. *6* Navic by to melo stejny dopad jako napsat to cernou kridou do komina. Jsou jen dve moznosti, odevzdane se s tim smirit nebo nekoupit.
-
NN, mě tendle zvuk přijde právě dokonalý, jak přesouvá atmošku přímo na tebe a mám vždy pocit, že mě repráky tím basem odhodí :D
-
Když tě někdo oživí, tak ti to dá na výběr, jestli příjmout nebo odmítnout oživení a při rozhodování můžeš střílet pistoli, ale nemůžeš vstát. Pokud to příjmeš a neumřeš do pár vteřin (asi tak do 3-5 vteřin? Jen odhad, nepočítel jsem to), tak po té době, když umřeš, tě můžou zase oživit znova.
-
Já mám na betě propařených cca 10 hodin, vše díky silnýmu kompu na 27" monitoru na nej detaily atd. Musím uznat, že z videí a dalšího infa, který na webu už nějaký ten pátek je, bylo jasný, že grafika a zvuk budou promakané. A beta mě po těchto zcela položila na lopatky. Prostorový zvuk je doslova básní tak moc, že si užíváte i střlení naprázdno, grafické ztvárnění prostě báseň.
Co mi prostě nejde hlavou je dementní origin, který má sám příšerně moc nedostatků, a ten sám vás při "spouštění" hodí na stejně nedostatkový battlelog. Nechápu, co je za takový problém udělat nějaký pseudo in-game browser (pro účely battlelogu zcela nutný, aby se náhodou nestalo, že díky nějakému nastavení vašeho prohlížeče se něco pokazí). To bylo na chvilku ale ještě zvenku.
Ergonomie a hratelnost - mno nezažil jsem ještě nikdy tak nepřehledně a totálně nepřirozeně udělané menu, pro jakákoliv game nastavení, upravení zbraní, classu atd.
Pomunu-li ve hře pak pár dalších bugů, který by se u takovéhoto titulu rozhodně opravit, tak mi lezla na hlavu totální nevyrovnanost classů a to obzvláště recon. Pokud chcete být sniper a chtěli byste zažít pocit držet v rukou "virtuální" život někoho jiného, tak vás díky odrazu z vašeho "kukátku" nepřítel ihned najde a killne. Pokud si dáte jiný zaměřovač, jste dosti omezení menším zoomem a jiné classy mají k dispozici na své zbraně stejný zoom, avšak oni nejsou tak omezení kadencí zbraně, jako jsou sniperky. U ostatních povolání už nejde tak moc o taktiku a strategii jako u snipera, tak je to mnohonásobně vyrovnanější, toto mě ale (jako sniper ve hrách mé oblíbené povolání) dost štvalo.
Každopádně je to hra, která je i v betě opravdu zábavná a to je tam pouze zlomek věcí co bude (snad) hotové hře, tak už čekám až mi jí klucí z games.shopu pošlou :) -
prevencia pred statspaddingom ?
-
Jak jsem zpozoroval tak v BF3 jde oživit jenom jednou když v zápětí oživenej chcípně tak už oživit nejde..
-
Bud mu umyslne lzes a nebo, jestli si myslis ze nejsou hacky na bf3, tak jsi docela naivni, na forech uz se o tom psalo *5*
-
nevím proč tady omítáš 2142 což byl asi nejvetšejší propadák série, BC2 tě nevede k týmové hře? takže tam nemaš squady nemůžes se spawnou na členovy skupiny, nemáš tam medika ketery dostává bonusy za lečení a takové veci to te vlastně vůbec nevede... a pokud ti proste nesedi bf3 (coz ani mne hlavne diky tem vecem okolo orign, battlelog) tak proste hrej bf2 a nebo sve asi velice oblibene 2142...!
-
Jo jsme Homosexualove a co? Hrajem gamesy a vecer se mazlime *14*
-
neviem preco menis temu, lonewolf nie som ak nemusim a bobici (a ludia ktory to tam 'vedu') su zvacsa zakomplexovany tupci ale to len tak k teme :) cest vinimkam...
Niekto je lepsi ako oni tak hned kick ban atp... na fore sa niekto ozve proti ich nazoru hned ban, proste snad ani netreba komentar ich ciny hovoria za seba. -
Ja si to koupim a na betu budu plivat jak chci. Bohuzel at uz ze zkusenosti z jinych her nebo i z predchoziho BFBC2 musim konstatovat, ze beta = skoro finalni verze. V BFBC2 kazdej omlouval bugy betou a jak to bude ve finalni verzi opraveno a vysledek ? Opraveno bylo minimum a ty nejhorsi bugy se tvurcu podarilo vyresit az po roce po vydani, BRAVO! Nehlede na to, ze stale najdes na foru storadkove temata s vypisem bugu, ktere nikdo neopravil a uz nikdy neopravi. A presne tohle urcite potka na BF3.
-
A to soudíš podle beta verzi, kde je jen jedna koridorová mapa s rush modem?
Pokud nemáš kříšťálovou kouli, tak je to jen argument o ničem...
Hrál jsem na začátku bety Caspian Border a teda wau, přesně na tohle čekám od dob BF 2.
Upřímně natož, že je to celkem dost zabugovaná beta, tak tahle hra mě naprosto chytila a cejtím pravého nástupce BF 2 (kterého jsem se nahrál až až). -
Jedna taková poznmka, také se vám dělá blbě když slyšíte ono intro s tím roztřeseným přebasovaným zvukem, a když slyšíte výbuchy ve hře. Mě se začne motat hlava, a býb blbě od žaludku, že to musím úplně vypnout a hrát na minimum zvuku. :) BF3 nakonec ale nekupuji.