Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
ja sa neposeriem neboj, na nikoho neutocim, to by boli ine diskusie ... ja len argumentujem faktami ktore su zname na totalne hlody a vyplody vasich fantazii :)
-
Možno preto, že nie je zabrzdený ako niekto, a vie, že tanky a ostatná technika v bete donedávna boli *2*
-
mám dotaz : to to zpíčený otevírání hry přes net bude i v plné hře???
-
No ty vole, ja byť tvoj foter, tak ťa zavrem niekam do pivnice a k počítaču ťa už nepustím. Veď ty si normálne posadnutý. Kde je je nejaká diskusia o BF3, tam vidno tohoto vrtulníka, jak vykrikuje o tom, jak je to úžasná hra a útočí na každého, komu sa čokoľvek nepáči.
Jedna rada: NEPOSER SA! -
mi reknete proc sem daj komentar od takovyho blba(Miroslav Chlum) který očividně betu ani nehrál, když se zmiňuje o tankách a další technice:)
-
uplna demence je, ze clovek aby si neco nastavil, tak se musi zakempit, protoze pokazdy, kdyz vas nekdo zabije, tak vas to nasilim vyhodi z nastaveni.....
-
njn ale jakou praci nam da kdys se chceme se 3ma kamosema pripojit do 1 tymu to primo utrpeni fakt vymisleli sra... pripojovani na servery v BC2 fakcil tak proc vymejslej takovihle hov..
-
mam furt zaplej fraps abych zjistil jesi mi to nekdy mistama kleca pod 45 u tyhle mapy se mi to nestane ale bojim bojim co se stane na mapach pro 64 hracu
-
no ale jesi nekecali tak kdys vysla beda tak vysla na mesic stary verzi tudiz uz vic jak mesic to muzou opravovat *7*
-
k tematu :D http://img545.imageshack.us/img545/8646/narfarchive26f786c534d5.jpg
-
minimalne squady by neopravovali kdyby si to komunita nevydupala
-
Ta minimapa je aj pre mna dost neprehladna a este by som privital trochu výraznejsie rozlisenie nepriatela od mojej jednotky, niekedy chvilu trva kym zistim ci vidim nepriatela alebo niekoho svojho.
-
csak caka kym sa ten sniper vrati, vacsina z nich je totizto tupa natolko ze stale idu na to iste miesto :)
-
Kempujes pak na vlastnim respu? :D
-
jenom si jeste nehral Caspian border a jine mapy. Metro je nejmensi.
-
jooo to já si taky rád dojdu pro nějakýho snipera s nožem ze zadu .), pak kempnu na jeho misto a sniperuju já :D
-
Ale já nepíši snad, že BF3 je špatný naopak mě se líbí, ale narážím na to, že se po každém oháníš jak nemá pravdu s bugy, které v té betě opravdu jsou. Kdyt akorát ty stojíš sám proti sobě a nalháváš si co není pravda. Už jen aktivitou v každé diskusi, která se točí okolo BF3 je vidět jaký jsi fanboy a pak tu někomu říkej, že neumí posoudit hru takovou jaká opravdu je.
-
H4wk, nemuzu si pomoct ale moc to prozivas, vetsina z tech veci co napsal clarc opravdu v bete je a argument ze "ty jsi nikdy BF nehral" to fakt nefixne *5*
-
Na metru je to legrace. Na Caspian Borderu uz takova nebude... nerikam ze to nepujde ale ja jdu radsi po objectivech.
-
Teda, nevím jak většina lidí, ale já ty snipa-campy beru jaku třešničku na dortu, obzvlášť, pokud jsou tak strašně dotěrní :D Moje největší potěšení je jak se takovým idiotkům dostat na kobylku ;) *1*