Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
Já tedy nevím jak ty, ale RO2 jsem si dnes objednal, a BF3 bude asi hodně rychle následovat... oželím tlumiče na autě a pujde do koupě hry... blbá logika *15*
-
Taky jsem se divil, že tam chybý velká otevřená mapa s technikou, ale pak mi došlo, že po tom martýryju je to jasný krok... tam mají hodně co dodělávat, jen co je pravda *15*
-
Mno za sebe říkám, vážení přátelé, ano. Hra je to pěkná, grafika super (že to už v betě rozběhám na ultra jsem fakt nečekal *3*). Co bych vytkl... předně latence, hraji na serverech evropských, kde je podle battlelogu ping 32ms, ale takové lagy jsem snad ještě neviděl. Občas to jde, ale občas teda je to o život... konec konců jsem to teď právě vypl, protože mě to začalo s..t *1*.
Brutus také je to svícení baterkou, když vám to udělá nepřítel fajn, beru to jako taktickou výhodu, ale když čekáte u dveří a váš kolega vám takhle pěkně svítí do xichtu, je to na facku, to same s laserem. Pěkná vychytávka, ale občas to naštve. Ale líbí se mi ten odraz od optiky odstřelovačky, jsou to pěkné featury. Pokud se vychytají ty lagy, bude to fajn, začínám si fakt brousit zuby na plnou *4*. A vy, hateři a provokatéři od Activision ( *15* )... vlezte mi na hrb. *15* -
Tak to nepadá pod 40 FPS. Ale Po chvíli to padne na 0 FPS a už to nerozchodim. Comp funguje normálně, jen BF3 neodpovídá. Vezmu to a rozkopu to. Už tu betu nepustim, počkam si na full. Sbohem, nemam na to nervy.
-
Mimochodom, kozi??? Povedz svojej učiteľke, nech ti dá facku, ok?
-
Momentále nevidím rozdiel medzi týmto a COD, čo sa týka hrateľnosti... Spray and pray. Or camp.
CS je náhodou fajn, ale o niečom celkom inom *3* -
No také nemůžu říci, že bych zrovna byl unesený tím spouštěním hry v konečné fázi přes browser. Otázkou je, zda to nebude nový trend? Sociální propojení, nemoc století"?" *15*
-
Nevím, nevím, sice tu hru mám předobjednanou... ale zatím mne to hraní v betě vůbec nenadchlo, všude samý sniper, enemáka většinou skoro nevidím (oproti BFBC2 třeba), a když už ho spatřím, tak jednou vystřelí (jen dojem :) a jsem mrtvý.. hlavně ta část v parku, je taková pro mne dosti nepřehledná.. mně osobně to moc teda v BF3 minimálně zatím nebaví... ale grafika je určitě hezká, zvuky paráda apod. a líbí se mi taky ten skok přes něco ala parkur *1*.. třeba tomu ještě přijdu na chuť, jakmile to vyjde:)
-
No to jsem ale Ko..t :)
-
jestli ches videt kolik mas ve hre FPS staci ve hre zmacknout CTRl+ALT+S a zobrazi se okno v prave rohu obrazovky :)
-
Me to s nima vubec neslo. Po par minutach me to vykoplo ze hry, ze má grafika nedostatek pameti. Mam MSI GTX 560Ti OC + I7 2600K (4,9Ghz) + 4GB 8.8.8.24. Dal jsem tam zpatky 280.26 a bez problem na high nastaveni 1920x1080. Nevim teda kolik FPS, starej Fraps mi to nechtel zmerit, ale naprosto bez skubani, rekl bych, ze je tam minimalne 45 FPS. Zkousel jsem to i na ultra 1920x1080 a to uz uplne nebylo ono, ale hrat se to rozhodne dalo. Neni to tak narocny, jak jsem cekal.
-
stejný ... děláš si kozi... ??? twl i cs je lepší než tohle a to je co říct
-
souhlasim s tebou
-
Když už jsme u těch obrázků http://i.imgur.com/TMa8v.jpg
-
Je to pěkná sračka, nechápu, kde na to přišli.
-
jj to mě tak štve, doufám že to tak ve full verzi nebude
-
Lepší ne. Stejný. Povedlo se.
-
a ty si evidentne pristal z marsu, kdyz nevis, ze donedavna slo hrat conquest na jiny mape i s tankama....
-
ano
-
tohle má bejt jako lepší než cod ???? TAHLE SRAČKA,?? ....... fail