Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
Jo tak ty bys chtěl válku přehlednou? Třeba by všichni mohli běhat s reflexkama. Jenom sranda, neurážej se. :) Možná si to jenom nepamatuješ, ale já měl takový začátky i u Bad Company 2. Hned mrtvej a netušil odkud. Pak se člověk naučí rozeznávat postavy a zapamatuje si mapu a už to jde líp.
-
WTF a ostatni kecalkove: jeste ze existujete ... nemel bych se jinak nad cim smat. To co se da aktualne zahrat je BETA. Alfa verze se dost lisila od BETY a to tak, ze BETA vypada hure nez ALFA verze a to z duvodu opravdoveho otestovani ve vsech smerech a tim padem. Software na kterym je zalozena je mesic starej.... Myslite si, ze byste za mesic dali dohromady neco lepsiho?!?!? asi dost tezko.... Pro ty ktere to opravdu zajima davam odkaz na clanek.
Jinak z meho pohledu: BF3 BETA naplnila ocekavani, ktera jsem mel. Hratelnost uz ted vypada hodne dobre, pokud si odmislite ty nejvetsi bugy, chyby v grafice ci jine nedodelky tak i z pohledu grafiky to bude pecka.
Duvod proc se to bude spoustet pres browser? No tak to je snad kazdemu jasne ne? Pokud ne tak je to kvuli piratskemu kopirovani a stahovani hry .... Kazdy usetreny tyden je pro prodejce velky uspech. Hra se totiz bude distribuovat hlavne pres obchody a ne pres piratske servery.
http://www.battlefield-3.cz/km-troedsson-objasnuje-duvod-bety-pro-bf3/ -
o hackoch samozrejme nehovorim, tie viem ze su, ale on chcel aby sme mu dali nieco ako UZUMYMW na tazke zbrane z GTA:SA :D
-
No na tu grafiku by to slo. HRaju to v HD ... Ale myslim ze BBC2 je z grafikou vyspelejsi nez BBC3 Beta..... Nic k tomu nemohu proste rici.
*16* *10* *16* -
docela me ale prekvapuje ze v ani jedny "recenzi" nebyla zminka o rozhazovani do skupin...nemoznost vybrat si skym budu v grupe me dosti frustruje.....kdyz budu mit klan nebo si budu chtit zahrat s kamosema tak to mam jakoze hodinu klikat nez nas to hodi do stejny grupy? trochu nesmysl toto....snad si nekdo postezoval a do full verze to opravi *7*
-
ty musis bejt uplne hluchej nebo blbej pokud si schopnej napsat ze zvuk je prumer(stred) a ze je horsi jak v BFBC2.....
nafackuj si!! -
som veteran CS, BF1942 , BF2, 2142 , BBC2, COD 1,2,3,4 bla bla RO1, RO2 prosete vsetko MP FPS co sa daa. BF3 pokladam za premiovu HRU ale mam pocit ze ani ALFA nebola tak zabaugovan ako tato BETA. V beta mapa - operation metró sa strieda exterier a interier, tento rozdiel sa chova vsak co sa tyka vykonu grafiky a sietoveho kodu uple inak. Vonku je vsetko plinule ale ako nahle sa dostaneme do podzemia metra zacina sa sekacka. Mam nahratych viac ako 60 hodin a pevne verim ze s tym nieco urobia inak neviem... samozrejme ze zvuky a grafika je paradna a urcite splna ocakavania.. Po otravnych obstrukciach prihlasovania sa .. nemam problem do paar sekund najst volny server samozrejme cez brovser a nie Quickplay ten sa tvary ze nemozem nic.. ale niektore servre idu plynulo a niektore absolutne devalvuju zazitok z hry - pritom vyhladavam servre iba z EU... tak iba dufam ze tych ppar dni do vidania sa stane zaazrak :)) a budeme vsetci hrat ajlesiu hru dekady ň!
-
Zlatej Steam ten je best všechny ostatní herná programy se mužou již zakopat .
Uplně nejhorší je Gamewindows Live to je taková hruza až to nedává smysl .
A musím říst že Origin se jim také vubec nepovedl . -
Ano naprosto s váma souhlasím ...
I to střičké cs 1,6 , Css , MW1 , MW2 ba dokonce i Black ops je lepší .
Hra se jim opravdu moc nepovedla . To si raději zahraju Battlefield 2 nebo Play for Free
Řekl bych že se hraje lépe i cheaterama podelané CRYSIS2 -
AHoj lidi .
Já si nemohu pomoct ale nechápu jak o této hře lidé mohou básnit cituji : grafika mě uchvátila zvuky také celkově hra krásně běží .
( Řekl bych přesný opak Grafika je fujtajbl celé je to mazlé např .takové crysis 1 i 2 mají grafiku 10x lepší
Zvuky : vlastním Raccat Kave 5,1 sluchátka a musím říct že nic moc takové crysis 2 a Battlefield 2 Bat Copany 2 mají zvuk 1000x lepší .
Hratelnost : hra obsahuje neskutečně moc bagu ... blbne grafika atd. Např. na svém počítači s Corei5 760 2,8ghz , 4gb ram a grafikou nvidia GTX 260 OCX .
Na poloviční nastavení se hra seká a navíc skáču nesmyslně dopředu .
Myslím že hra má potenciál velky ale naplněn nebyl .
Celkovej dojem : Hra mě ničím nezaujala grafika je kostrbatá , zvuk je na střední urovni , pohyb ve hře je divný stále jsme se o něco v pohybu kousal a pokud chci něco přeskočit tak hra neposlouchá zapne se animace skoku a já jsem stále namístě ( Co to jako je ???? )
Chápu že se jedná o betu a beru to ale co je moc to je moc pokud si plnou hru zahraju tak pouze staženou z internetu a to pouze SinglePlayer jako test pokud nebude alespon většina bagu opravena nemá smysl hru kupovat . -
BETA: Run and Shoot or Camp :)))
-
"chybý" *8* Si prase, víš o tom?
-
vzhledem k tomu že to s tim tankem je z Caspin Border (bo jak se tý mapš nadává) v módu Conquest tak má pravdu...to APC je sice z Operation Metro (taky Conquest)..já chápu že tě to překvapuje, ale pokud nemáš speciální heslo tak se do conquest mapy nedostaneš, v betě je veřejně přístupný jen Rush na mapě Operation Metro...stačí jako osvětlení komentáře o technice?
-
on to asi myslel asi jako žert..takový výslovnost se objevila v jednom českém filmu:
"Kozi? Kozi? Kozi?"
"Jo kozy!? Asi takhle..." -
tááák to pozor...CS 1.6 je nepřekonatelná hra...
-
Tak na X4 955BE, 4GB Ram 1600Mhz, Radeon HD 6870
vsechno na ultra na max rozliseni a slape to jak hodinky. ale myslel jsem ze je to solo hra a ne multiplayer.to jsem si moc nezahral protoze jsem porad mrvej takze jsem zkusil a rad pockam na plnou....Ale grafika jsem myslel ze bude hezci teda...stejne jako trosku rozbitny prostredi -
A toto je přesně příspěvek hráče, co viděl danou hru právě z toho rychlíku. U RO2 se na grafiku nehraje chlapče *3*
-
V BC2 jsem hrál tak 3/4 strávenýho času jen jako recon. Je to docela makačka, protože nejsem se svou myší zrovna super střelec, ale hlavní je u něj spíš spotování nepřátel a sesílání podpory... sem tam jsem si s reconem zahrál i na prvolinového vojáka... inu když se podívám, tak moje nejoblíbenější zbran je M1911A1, mám u pistolky i platinovku *15*
PS: pro paka co se tu rozčilují nad recony: "Kolikrát ste si zkusili být recon a sundat jiného recona pomalu přes půl mapy a vést souboj odstřelovačů, kde rozhoduje váš odhad jak je nepřítel daleko a jak vysoko tedy musíte zamířit aby jste ho dostali první ranou, protože další pokus už nemusíte mít? Nemluvě o dalšíh povinnostech funkce recon.."
Tak tady v tomto případě jsem většinou vítěz, protože na tohle mam celkem dobrej odhad (M24 je nepřekonatelná... kam se na to s..e M95 *3*) -
no já musím říct, že zvuky jsou fakt špičkové, a co se týče grafiky... jsem zvědav na nějaké noční mapy, protože to nasvícení je peckový.
-
Okay,tak mi řekni jen tak pro zajímavost,co přinesl nového bf oproti ostatnim dílům serie BF,ted nepočítam cod a taky expení a vypelšovaní zbraní,to je už docela stará věc,jinak nic proti bf nemam :)