Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
Srovnavat Crysis ktery bezi na DX9. a BF3 DX11 je celkem mimo.Crysis si das na super, mega, ultra, high detaily i na 7let stary sestave.Zatim co BF3 potrebuje uz novejsi zelezo.
Opet zde lidi pletou pojmy s dojmy, beta je beta a ne demo.
BTW: Your PC sux ^^ -
to není dětičkama, ale tím nepovedeným módem
-
jen kontrolní otázka, z CoD BO ses posadil na zadek a zaplatil ?? jestli ano, tvůj příspěvek beru jen jako spam.
-
predsa len som to musel vypustiť... 1500 znakov je dosti málo :)...
-
Jedna velká nafouklá bublina. Jako je to dobrý, ale nic z čeho bych si sednul na .... a platil za to. Jestli někoho baví bc2 bude spokojenej s bf3, pokud ne zůstane u svého titulu jako třeba já u cod mw2, bo a doufám že aspoň ve stejný kvalitě pokračující mw3. Nejsem prudil jenom píšu svuj názor jako 14 let hrající veterán, tak mě hned nezbomběte nadávkama :-D
-
myslis obranci, aby nebranili?
-
Co by som chcel zmenit aby deticky tolko nekempili :D
-
90% hráčov beží dopredu a ďalších 9% campuje...1% sa snaží o nejakú taktiku:))
-
kup si lepsi comp a nestazuj sa. hra vyzera krasne na high details...
-
Ak Ti to zacina sekat, tak asi je potreba novu grafiku, cpu?
-
mesic starej = verze co byla aktualni pred mesicem, ne ze ho delali mesic od nuly *15* S druhym odstavcem souhlasim, jen me zklamala technicka stranka (moje chyba, mam sli). Treti odstavec - kazda protipiratska ochrana byla spis k tomu aby obtezovala platici hrace, pirat stahne crack, a udela to i tady.
-
Pre ludi co vedia anglicky, historia BF :) pise sa prevazne o PC neviem preco dali clanok do XBOX sekcie.
http://xbox360.ign.com/articles/119/1197676p1.html -
defaultne sa prepinaju rezimy prostrednictvom V
-
ako sa v tej hre prepina na semiatu fire?
-
popravde run and shoot som tam nikoho nevidel len peclive drzanie pozicii ci postupne prebiehanie za kryti a odtial palba
-
to chapem, kazdopadne squad management je vo fullke opraveny takze s kamaratmi si zahras normalne.
-
ne nejsem jeden znich....ale na druhou stranu sem clovek co dela jen to co umi nebo ho bavi....a nebudu ze sebe nikde delat vola kdyz anglicky neumim a pres google jim tam psat nejakej vypis chyb atd. asi neni to nej.,))
Viiis?,)) -
Chce to okuliare.
-
no na on board zvukovke urcite mas pravo hodnotit kvalitu zvuku...
Ja mam 5.1 zostavu a X-Fi Titanium Fatality - ja mam pravo hodnotit zvukovu stranku - a ta je takmer dokonala. -
'snad se nekdo postezoval'
Snad nie si dalsi z tych, ktory sa spoliehaju na to ze niekto nieco vyriesi za nich ... nieco mi vadi tak predsa nepisem sem ale napisem na ofic. forum ... a ano vo fullke bude squad management upraveny.