Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
a proč to nedali už do bety? proč si zbytečně přihoršují vydáním dost špatné bety, když full hra bude třeba o mnoho lepší? podle mě tohle DICE/EA nezvládli. možná si zbytečně odehnali tisíce zájemců jen díky nevhodně zvolené mapě a zbytečným nedodělkům, které prostě mohly být dodělány dokonce i v betě - viz třeba neexistující rozkazová růžice, lepší management jednotek, poor animace atd.
mimochodem, DICE tradičně vyrábí nedodělané hry a tradičně je dodělává až celé měsíce po vydání. *7* -
Co to má ten panďulák na obrázku v odkazu na titulní straně tiscali games s tou P90? Má nějaký krátký zásobník ne? Ani se mu nezacvakne... heh.... No pravda, dice měl s těmi zbraněmi v battlefieldech problémy už od začátku.
-
Ty by sis zasloužil tento rok prémie. Snad ti je EA dá. *3*
Ještě jsem nezažil, že by někdo tak bránil nehotový produkt, o kterém vlastně nikdo nic neví. -
Codename: Eagle jsem nedávno hrál, dostal jsem se asi do 6 mise a ni jsem nevěděl, že to je předchůdce ale dost mi ti Battlefield připomínalo.
-
Já tu říkám pouze svuj názor .
Navíc pokud si přečteš fora o BF3 zjistíš že je to pravda hodně lidí si na zvuk min. stěžuje ( Bohužel né jen na něj )
Takže příště až budeš psát svoje nesmyslné větičky tak přemýšlej .
( opakuji že je to muj názor také ti neříkám že jsi hlupák když si myslíš opak ) -
Hm ... no nevím jako crysis 2 běží také na dx11 tak nevím co to tu meleš navíc grafika v obou crysis je nádherná a alespon není hnusně mázlá .
Navíc chtěl bych vidět jak crysis 1 spusíš Cituji : na super, mega, ultra, high detaily i na 7let stary sestave .
I na dva roky starém pc hru na plné detaily nespustíš ( je vidět že o crysis nic nevíš )
Musím říct že tento kec je hodně mimo tak se prober .
Já si raději koupím MW3 to je jistota kvality a dobrého zážitku .
Battlefiel 3 mě zklamal na celé čáře . -
To je sice pravda ale pořád je to v podstate cela hra,jen ty mapy tam chybí no a jeste par zbrani a nejakych vychytavek tam take neni.Potom je tedy ale to stejne hodnotit codko,protože nikdo full verzi neviděl a už hodnotí,je vcelku jasné že to bude podobné předešlím dílům,ostatně i battlefield je podobný.Já osobně jsem zvědav na obě hry,betu jsem hrál a je to celkem nehratelné díky laggum,bugům atp.BTW,na to,že je to měsíc stará verze ,jich tam není zrovna málo.
-
a co by si na tom chtěl měnit? když to takhle funguje... můžeš něco přidat něco ubrat, zlepšit grafiku případně přidat novej prvek, kterej bude buďto ok nebo ne... No nevim jestli mw a world at war nebo bo sou stejný... mw2 pro někoho může vypadat jako datadisk, no a proč ne? já ho pařim zadarmo a i kdyby ne teď ho koupíš za 500 stovek to nejsou nehorázný peníze...
-
to som cital a nezavrhujem BF 3 dokial nevyjde full (na konci som to napisal) ale zatial to tak proste vidim
-
CoD skoncilo pri MW1, odvtedy su to len datadisky za nehorazne peniaze.
-
Read this -> http://www.battlefield-3.cz/je-battlefield-3-opravdovy-nastupce-battlefieldu-2-ano/
Ale Tvoj nazor ti neberiem, nehraj, nekupuj, tvoja vec. Ale odmietnut celu hru podla BETY je trocha od veci :) -
ten smajl je tam omylom
-
tak bezte hrat "prave" BF a nie ten konzolovy port zvany BC *8*
-
to se tezko hodnoti, kdyz hra jeste nevysla a k dispozici je jedna mapa v open bete bez vozitek
-
V pohodě, neurážím se :). Něco podobného jsem měl i u BC2, jak si tak matně vzpomínám - přece jen už je to delší doba. V BF3 si přijdu trochu jak slepý, tak bych to charakterizoval *15*. Ale souhlasím, že se to pak zlepší :)
-
tak zahral som 5 kol a vypol som nehral som sice Caspian Border ale stacilo mi toto a toto rozhodne nie je nastupca BF serie a uz vobec nie BF 2 aspon v mojich ociach nebudem tu rozoberat battlelog ani origin (obe to su uplne kraviny) ani bugy a podobne veci ale ta hratelnost na mna posobi ako keby som hral BC a nemozem si pomoct ale citim tam aj MoH vobec mi to nepripomina BF a nac mi je moznost mat dvojnozku alebo sniper scope na M16ke? dalsia vec ktorou sa chcu zapacit CoD fans? kde je mozne mat takto stupidne spravene attachmenty a ta ich uprava 3D spottingu stoji za H… cez skalu vidim nepriatelov akoby nic squad system a Hit-Reg su tiez na H… a autoheal a ine autoblbosti tomu tiez nepomahaju.. sefkuchar slubil prvotriednu delikatesu podla starych receptov ale moc sa mu to nedari prvu ochutnavku som nechutnal druha nie je nic moc a aky bude finalny pokrm sa este uvidi
-
jedine co je na tom zpicene, ze si nemuzes zmenit nastaveni mimo hru, ale az kdyz uz si spawnuty. Jinak se spousteni pres browser nemam zadny problem. Proc taky? nechapu co na tom lidem tak vadi?
-
neposdil... jenom komentuju válku cod vs bf... asi si nečet jak vyvojáři bf vyhlásili že cod hnije a že je bf rozmete svýma new vymoženostma... oooo efekt se teda nedostavil... pro mě sou obě hry dobrý akorát každá pro jinýho hráče a taky si myslim že se nic převratnýho na funkčních principech těhle her změnit nedá jenom vyladit... stačí ti to jako odpověď
-
Za cely cas som len par hracov cca 1 percento videl popri behu srielat aj to len zvacsa preto lebo nemali inu moznost uz len dovod ze zbrane naozaj kopu robia taktiku beh a zaroven strelba absoloutne nepouzitelnu.
-
tak si zahrajte nejaku arkadu na urovni kde sa beha nonstop po placi nikto sa nikam neschovava a level design je len pre srandu kde sa hraci trafaju do hlav popri skakani.Doporucujem pre tento ucel doom alebo quake ostatne arkady na poli fps naozaj nestoja za zmienku