Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
samozrejme že dosť vecí ako tú deštrukciu som pocítil neskôr keď som začal poriadne využívať bazuku a granáty takže niektoré veci už aj mne prídu neaktuálne (hral som to v tej dobe asi 5 hodín dokopy takže kameňovať ma nemusíte :))
-
Mám starší quad procík do socketu 775, q9400, a grafiku ATI hd 5850 a jede mě vše na high a super plynule. čučím, čekal jsem medium.grafiku mam na auto...nic jsem ručně neměnil a naskočilo všude high.ramku mam 4gb.hraju na 24 palcu LCD 1920*1080. chtěl jsem překopat pc na i5 2500k a nějakou novější grafiku ale není důvod.
-
A uz to zacina, deti prichadzaju zo skol a minuska pre BF3 sa uz len tak hrnu, debaty skoncili. MW3 (DLC pre CoD MW) sa teraz bude nadnasat :)
-
no hecni sa a vymenuj chyby ktore neopravia
-
Betu jsem hrál asi 5 hodin, lvl16. Takže si dokážu udělat přehled o tom, v jakym stavu Beta je. Tři roky jsem pracoval jako betatester her a tahle Beta je na tom po stránce bugů líp než dobře. Lidi by si měli uvědomit, že cíl bety je objevit a opravit co nejvíc bugů do releasu hry a ne pobavit hráče a být plně hratelná a plně funkční.
-
mad-mam i pc,ale ne tak dobre,aby to utahlo lepsi grafiku jak na ps3.
bitlord-beta je venku neceli tyden a ta beta obsahuje opravdu hodne velkych chyb ktere jen tak neopravy. -
Mne se bez nich nic nezobrazovalo sprave a kousalo se to. S nima to jede vicemene bez problemu.
-
uvidime po vydani full verzie, kto ma hlupy mozecek, chlapecku.
Strasne sa mi paci ako rozdelujete ludi na 'PRO EA' a 'ANTI EA'
Tvoj mozog nedokaze spracovat to, ze existuju hraci ktory dokazu ocenit kvalitu hry ako takej a nezalezi im na developerovi ci distributorovi... ale holt na tom uz nic nezmenim, ludia ako ty tu stale boli a budu.
BF3 bude skvela hra a pravoplatny nastupca BF2 a ty na tom nic nezmenis, sam seba pripravis o zazitok svojim ignorantstvom, zatial co my si budeme uzivat. -
Přesně tak, soudit celou hru podle této malé a nedoladěné beta ukázky, která pravou podstatu BF ani neukázala je hovadina. Za 3+ týdny bude mít smysl se o něčem bavit.
-
Diky, to me vicemene presvedcilo ke koupi.-)
-
Spis ne, hlavne ale prinasi jako bonus nekterym lidem sileny stutter a starsi se SLI pouzit nemuzu, cili fail
-
Týpek asi hrál na neoficiálním serveru plného "úprav" které pochopil jako "kody".
Na oficiálních serverech nic jako kody není a pokud někdo našel nějakou chybu (čti: kod), tak to výrobce pravděpodobně odstraní. -
Myslíš tu hru plnou bugů se zastaralým enginem? *1*
-
Omlouvam se jestli to tu bylo. Jak moc a jestli vůbec ovlivňují nove ovladače od Nvidiie počet fps?
-
Jak vidím v diskuzi, tak je zbytečné ti jakékoliv argumenty předkládat, protože tvůj hloupý mozeček, který má na sobě vypálenou značku EA a Originu ignoruje pravdu a zaslepeně mele tu svou.
-
S tou mapou je to fakt. V BF 2 a 2142 byla krasne prehledna, ted pokud na ni chci neco videt, tak se musim natocit proti tmavemu pozadi. A s tim zoomem mapy taky, driv bylo v maximalizovane verzi videt cele bojiste a tady se jen trochu zvetsi vyrez male. A ten vyber mapy je pro BF hrace, co radi techniku fakt nevodny. Mohli do bety dat po celou dobu k dispozici ten Caspian.
-
Co Ti vadi, ze nemas argumenty ? TY bez nekam :)
-
Fanatiku nepracuješ pro EA?
-
Prosímtě ty aby jsi se z toho BF3 neposr@l, běž nad ním prosím on@novat někam jinam.
-
faktem kazdopadne je, ze jak COD, tak battlefield jsou v tomhle ohledu opravdu je velmi slaby caj --- avsak to neznamena ,ze by to byly automaticky spatne hry, je to jen o pristupu .. ale jen RO2 je TAK TROCHU hardcore