Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 bude mít dvanáctihodinovou kampaň
29.3.2011 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
zapomínáte že je to hra a v multiplayeru by měl existovat nějaký fair play když lidi serou snipeři tak mají pravo je omezit přece si nekoupily hru aby u ní jen nadávali a byli frustrováni ale aby se bavily
-
Z BF2 mulťáku... K těm pošukoodstřelovačům :-) Že jsem si opravdu nevšiml, že je pro každýho po spawnu připraveno sólo vrtulnidlo či dvousits killjet co shazuje těch moc bomb a nechá klidně ztratit 25 playerů jedním tlačítkem :-)) JJ, limit třeba 1na tým by měl být.. stejně tak, jako i těch vrku či jetů je na mapě jen "pár".. Pochybuji že výzbroj armád tvoří 50% odstřelovačka ?-)
V důsledku, když to nezavedou mi to vadit fuckt nebude, páč jsem nikdy v BF2 neměl probl se snajpry :-) asi hraji s těmi "vyzrálejšími" .-) -
ved jasne, mozu spravit dlhsi load zbrane, ale stale tu budu hraci, ktori vymyslia vlastny styl. Niektori su proste tupci, a nic sa s tym neda robit
-
No hele...ne všichni američani nakupujou všechno :-) takže zase klid...Já osobně kupuju jen co za to stojí.Což BF serie určitě je :-)
-
Jeden z mála lidí,kteří chápou pojem Sniper :-) ... Spousta lidí nadává,že Snipeři jsou svině a že jenom kempují atd.Ale co takový Sniper má asi dělat?Když nemá automatickou pušku.Sniper je přeci od toho,aby z bezpečné vzdálenosti zlikvidoval cíl a navíc aby nebyl vidět.A když je v BF raketomet,granátomet atd. tak proč to nevyužít na obyčejné vojáky :D...ve válce se používají všechny prostředky ke zničení nepřítele přeci.Když jedna strana nemá prostředky jako jsou stíhačky atd například,tak proč by je nepoužila druhá strana,která na to má a nevadí jí to použít :-) když to jde někdy lehce,tak proč to dělat složitě
-
já měl dojem že u BF2 tu balistiku přidává až nějaká novější verze Reality modu, a to navíc jen u těch sniperek.
-
ta hlavne aby slo masakrovat civilni obyvetelstvo, zohavovat je a delat si s mrtvolama spolecenska fota na pamatku
god bless america -
Ve hře určitě ne... Ve skutečnosti zajímavé plýtvání munice. :D
-
Na tom vetre samozrjem nijako nelpim je to len moznost ako to s tazit s niperom muselo by to prejst testami.Ovsem skill si v tom viem predstavit poriadny.Vietor sa samozrejme ani v reali nemi z lava doprava barz ako skor by bol len slabsi alebo intezivnejsi a jeho smer a inteznitu by mal hrac s niejakeho ukazovatela vediet aby musel predpokladat dopad na drahu streli samozrejme by sa to prejavilo citelne az na oborvskych vzdialenostiach mam na mysli napr strelu na 1 km.Coz je vzdialenost na ktoru mozete pri sucastnych mapach zabudnut ovsem podla mna by to bola zaujimava vyzva pre sniperov nejaka na odmena sa zabitie na vzd 2km ci dokonca statistika killu na najvacsiu vzdialenost.Ja osobne by som nieco take rad uvital.
-
Presne!Je snad rozdil napalit rpg to vojaka,nebo napalit z tanku do vojaka?
-
naprostá blbost.
-
v BF2142, ked si si lahol mal si chvilu strasne nepresny kurzor, v BF3 maju by realne animacie, takze do lahu sa nedostanes hned, ale chvilu to bude trvat aby si lahol a potom budes mat este nepresne mieridlo, myslim, ze to by uplne stacilo
-
iste dokonca aj rychlost gulky tam je.Ovsem podla mna sniper nema co behat po mape a konkurovat v osobnych subojoch reaconom tym ze sa v okamzitom sprinte zastavy este sa ani nedokonci animacia priblizovania dalkohladu k oku a uz striela headshoot.takze pekne krasne natiahnuyt animaciu lahu na dlhsiu dobu nie ze sa prevedie okamzite.Puska aby sa nechvela by bolo treba nutne o nieco opriet zem stena atd.Pri zasahu ma sniperom riadne trhnut tak aby nemohol hned na to presnym zasahom opatovat palbu.Cize na strednu vzdialenost by im ciastocne mohol konkurovat aj vojak opatreny utocnou puskou ak by zbadal snipera skor.Naopak pridal by som sniperkam ucinok tudiz bez problemov by prestrelila 400mm stenu.Ten kick za lah mi pride moc brutalny a obmedzuje strategiu snipovania prinajhorsom by som pripustil moznost ze hras pomaly respawnujes sa pomaly a teda ked umries natiahol by sa spawnovaaci cas ale to je tiez asi kravina nakolko sameho ma serie ked zatial co ja niekam opatrne dobehnem bezhlavy idioti stratia polku zivotov tupim nabiehanim superovi priamo pred zbrane.
-
ale toto neni simulator letu gulky, ja z toho nechcem nic nove, ja chcem stary dobry battlefield, v BF2, BF2142, BF1942, nikde my sipery nevadili, zakomponovat vietor by bola blbost, predstav si, ze mas sipu, strelis a mal by to schitat medzi oci, ale zafuka severny vietor a minies a on si zatial spokojne zamiery a vystreli a zabije ta, kde by bol skill? balistika, prestnost a nicivost dufam, ze nebude ovlivnena vetrom, dufam, ze iba vzdialenostou, ja dufam vo vela veci, ze tu bude zachovane, nechcem nejaku Arma: Battlefield, Bad Company 3 a uz vobec nie Call of Duty: Battlefield, toto by mal byt Battlefield 3 a dufam, ze to aj tak ostane
-
Este k tomu lahu, ten je podla mna fakt dobry ale napriklad pri takom Project Reality a to BF3 urcite nebude. Ale zasa ak to nejak nevymyslia, tak aby sme sa nedockali jak v BF2 prve jak sa stretnete face2face s nepriatelom tak kazdy siel okamzite skoro lahu. Z prvu ked v BC2 lah nemal byt som bol skor sklamany , ale casom naopak som rad.
-
len nech sa to drzi korenov BF a nech vsetko ostane pri starom, ako v BF1942, BF2, BF2142, plus nove prvky a destrukciu, potom budem spokojny (teda ked to vsetko dobre spoja)
-
Naprosto suhlasim nechapem tie zbabele obmedzenia na niektorych serveroch ako obmedzeny pocet sniperov ci zakaz pouzivat rpg na infantri.Je to smutna vyzitka hracov ktory niesu schopny vyuzivat vsetky mechanizmi hry a tak obmedzuju pravidla sniperi sa v bfbc2 daju celkom slusne eliminovat smoke granatmi ovsem treba ich naozaj vediet pouzit.Ale nie pridu uhopsany hlavu nepouzivajuci hraci a divia sa ze stale umieraju.Zakaz pouzivat RPG na pechotu uz ozsaj nechapem pride mi to ako zakaz strielat supera zo zadu.Cakam kedy vznikne server kde sa bude bojovat ako v 17 storci zoradit prva rada poklaknut pripravit pozor.....pockat super este nieje pripraveny......pockat... pal.Druha rada pripravit....atd.HROZA
-
niektori z vas maju celkom slusne napady. Ale napriklad k tomu ztazeniu, draha letu gulky je aj v BC2, na mape heavy metal nemas sancu bez toho, aby si vopred nevedel, kde gulka padne. A ztazovat sniper ulohu netreba, zahraju si zanho vsetci, profici maju nato HC servery. Ja by som to riesil tak, ze by som ludom, ktori lezia viac ako 60 sekund daval kick.
-
Nevim proc neco delat se snajpama.Stejne jako pouzivani rpg/cg proti infantry.Je to valka a tam jde o to jakymkoliv zpusobem odpravit protivnika,ne?Ucel sveti prostredky.Proc nevyuzit vsech zbrani podle sebe.....
-
http://www.realitymod.com/
Lepší multiplayer zážitek než tohle jsem zatím nepotkal.