Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podloz cislem nebo nemel vymysly
  • Amíci jsou alespoň poctiví a hru si koupí, čecháčští zloději si ji stáhnou ať ta hra bude sebelepší.
  • Amylee.Anderson
    12 hodin? Co blázněj? Vždyť se Amíci už budou nudit!
  • a Yebal k tomu *1*
  • Z toho si nic nedělej...mě také nebaví MP ale jen u CoD :D ... BFBC 2 mám nahráno hodin xxx :D
  • No v dnesni dobe se da bohuzel chlubit i tema 12 hodinama *1*
  • a ty trapka,ze delas takove zavery na zaklade toho,ze ho nebavi MP *1*
  • Pretože si lamka *2*
  • Hlavne nech je možnosť obmedziť počet sniperov (a tiež úplne zakázať). A bude po probléme, kepmy aj rusheri si prídu na svoje :-) stačí si vybrať server.

Inak na môj vkus sú tie Battlefieldy trochu moc arkádové (a to všetky). Chcelo by to spracovať tak, ako bol napr. Source mod Insurgency http://www.insmod.org/ To bolo krásne. Vcelku hardcore, ale nie zas tak, aby sa to nedalo hrať na publicu s neznámimi hráčmi v týme. Dať do toho dopravné prostriedky ako v BF a nič iné ku šťastiu nepotrebujem.
  • uplne suhlasim ako riesenie ... aby to nebolo akoze zostat v zadu a staci zoomovat ... jojo
    no oni to tak neurobia... jeden z dvovodov je ze polizzka FPS MP je v tom ze aj snajper bude moc byt makac a nieje znevyhodneny.. bohuzial... uz len kvoli SP ... na ktorom mne osobne vobec nezalezi... keby aj BF3 vyslo cisto MP tak by som toé kupil ... lebo zatial nesklamyli narozdiel od inych...
  • A samozrejme Je tu zvacasa velky nepomer medzi ucinkom sniperky a beznych utocnych pusiek v hrach sniperky zvyknu hraca zostrelit na jednu ranu.To by mao samozrjme ostat nezmenene inak sniper stracu uzastny pocit ked niekoho proste na velku zdialenost na 1 ranu zostreli.Ovsem ostatnym zbraniam treba do ucinku pridat inak k vyvazeniu nedojde.3 max 4 rany do tela,do hlavy samozrejme 1.Neda mi nespomenut dalsie veci ktore by som pridal po headshoote alebo explosivekilli neschoponost medica ozivit takto padnuteho. O dovod viac byt naozaj dobry a triafat hlavu.Tych napadov by bolo skoda ze niesom v ich teame:-)
  • Hura! Neznasam multiplayer.
  • Moje riesenie pre snajpera.Strielanie stazit a spravit s neho skutocnu vyzvu a byt dobrym snajperom by chcelo skutocny cvik.Takze kym si snajper nelahne nerozlozi podperu pod puskou tak by mal trafit akurat tak hovno puska by sa mala poriadne chviet.Kludne by mohol byt sniper ucinny aj na vzdialenost 2,5km ovsem musel by pocitat s parabolickou drahou letu gulky s rychlostou strely a takisto by sa dal aj zakomponovat prvok vetra.Nasledovny prvok by mal patrit samozrejme pre vsetky triedy ak sxhytate gulku malo by to svami riadne trhnut a rozrtiast mierenie na dobu overenu testami (podla sili raze) aby to znacne zneprijmenilo opatovnu palbu v danom casovom useku.Som si isty ze po tychto zmenach by bolo snajprovanie nadalej zabavne ovsem narocne.
  • Ad nadpis..a tim se jako chlubi nebo co? :D
  • tohle bych vyresil realnou fyzikou, v realu nemuszes jen tak vyskocit metr do vysky a funguje urcita setrvacnost, t.z. ze vyskok s doskokem vojaka vaziciho 80 - 85 kg trva treba 2 sekundy. za tu dobu ho sniper muze pohodlne zamerit.
  • To máš to samý jak : Střetnou se dva manící a hned jsou z nich králíci... to bychom pro pořádek museli eliminovat i mezerník.
  • Dolphin diving a bunny hopping by urcite meli odstranit.
    Podle me by stacila realna animace, kdy se clovek z lehu do vyskoku behem sekundy fakt nedostane.
    Skok by taky mel ubirat hodne staminy, nebo by proste nemel jit dat hned 2x po sobe.
    Jo a bylo by fajn udelat i animace na prekonavani plotu a nizkych zdi. Skakat prez ne jako kralik je divne, v realite se prez ne clovek taky spise prehoupne nez aby nacvicoval skok do vysky.
  • jeste by to chtelo nejaky rozdelovani, kdo sniper moci bude byt a kdo tentokrat treba ozeli, to by pak taky sniper mohl byt jen ten komu se nejrychleji naloaduje mapa..., podle me ale reseni je jiny ja bych proste udelal tu strelbu ze snipky vic realnejsi a s tim i obstrukce spojeny. nema cenu z BF delat jakaky CS nebo quake kvuli tomu aby cniperi nekempovali (to uz muzou rovnou toho quaka s railgunem jit hrat). stejne tak bych odstranil takovy hovadiny jako nesmrtelnost a prapodivne super skoky pri pouzivani utoku nozem (je to v bfbc2 i v crysis2). taky bych dal povinost palit z pokleku z raketometu jinak bych daval taky penalizace (poskozeni hrace, vysoka nepresnost atd). neco bych taky udelal s kulomety (medic/supporter) nejak se mi zda ze ve hrach nefunguje to k cemu jsou ty zbrane urceny, konkretne v BC2 se mi zda ze kulomety funguji zvlastne, nekdy zabiju 3 lidi zasebou a nekdy vypalim 20 kulek na vzdalenost 5 metru z MG3 a hrace nezabiju.. to uz pak je lepsi vsit samopal, dal me nekdy fascinuji ty killy na 150-180 metru z brokovnice to taky nejak nechapu...

Podle me BC2 neni moc povedena hra je to pilis arkadove a cele nejak divne vybalancovane, nadruhou stranu u toho jsem schopny prosedet pul dne

taky problem s detekci zasahu
  • Ten singleplayer bude natolik dobrej, že si ho zahrajou i ty lidi co skáčou hned po multiplayeru. Co na tom nechápeš?
  • no zbohom uz vidim tie suboje stretnu sa 2ja manici a hned sipka na zem tato demencia bola v bc2 aspon eliminovana a teraz sa vracia spat:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit