Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Imho problém s odstreľovaćmi by sa dal odstrániť roztraseným zameriavačom a/alebo simulovaním balistiky (a trebárs aj poveternostných podmienok), pokojne aj mierne prehnaným v záujme vyváženia tried. Tým pádom by sa sniprovanie stalo náročnejším a bolo by vážne hlavne o skille.
  • Mě by spíš zajímalo jestli bude LAN. Neví o tom někdo něco?
  • M4RTY
    Já? Prosim tě, já si stáhnul tak... no stáhnul sem toho hodně ale sakra hodně sem toho koupil *5*
  • Tedy, dovol mi reagovat upřímně, ale někdo hold nepreferuje naopak skákat s odstřelovačkou jak ocas na mapách o velikosti krabičky a uznávat nějaký skill za to, že jsem před někým králíkoval a dal mu headshot na první pokus a podobný chujoviny. Pořád nechápu, proč si někdo stěžuje na třídu odstřelovačů a zrovna u hry jako je BF. Je to prostě forma bojové jednotky a stejně jako tank nebo letadlo má svoje principy. Těžko bude někdo čekat, že se odstřelovač s hurá výkřikem půjde mlátit s partičkou ozbrojenou samopaly. To, že je sniper někde ukrytý ( což není samozřejmě pravidlem ) a někde eliminuje nepřátelské jednotky s tím, že ho není možné snadno zahlédnout, protože leží ( jistě, určitě nebude panáčkovat, že jo ), je jeho taktika a jeho výhodou je vzálenost, vždycky tomu tak bylo. Problém s touto třídou vidím jinde a to je v jejich obrovském hráčském zastoupení na mapu, což jak tu naznačovali kolegové na začátku, by mohlo s klidem odstranit limitováním tříd.
  • Xykon
    Nejlepší recenze na tuto nejmenovanou hru co sem kdy četl :D
  • Jasně já to beru moc na to nedávám pozor :) ale to jen tu. :)
  • *1*
  • tak to mas problem chlape
  • lepší než 4hod z COD
  • Cajk
    Já nechápu co na tom nechápeš:)
  • claymen
    Ne že bych byl zrovna grammar nazi, ale dva příspěvky po sobě - to už musím něco říct. Oni se překonalI, myslelI. Jinak na ten singl jsem docela zvědavý, to co předvedlo cod bylo peklo :D time crisis hadra
  • Stejně si to stáhneš jako všechno:P
  • A pak ses probudil a utřel slinu *1*
  • Hm, proč nemuže někdo jiny udělat hru s mapami a hernim stylem jako CS a spol. :/
    Tam sniper když je dobry nemusi byt zakempeny jak piča, je to strategicky souměrne, žadne střechy a debilni schovavačky, trefit se chce praxi a skill atd atd... ono je sice hrozně funny třeba střílet z vrtulníku rotačákem, ale podlně mě se dá najít adekvátnější odměna za to být dobrý, než někoho 10x zabít na spawnu atd. Ne každy je masochista.
  • ALIENVIK
    Když nebude tak dementní jako v badcompany2 tak ok *3*
  • no ja radsi ani jedno *3*
  • M4RTY
    Koupil bych si to, ale už nemám kolunky *1*
  • Raději pohled diváka, než způsob "univerzální voják" v jedné nejmenované hře, kde to probíhá následovně: " vojáku hejbni prd*lí tam a hejbni zase zpátky, odpal tamto, odpal barák, vystřílej pouze a pouze ty celou divizi a běž dál, sestřel 3 helikoptéry, rozmísti nálože, vystřílej celý pluk, aby si zase mohl jít dál, zachraň toho, tu, ono přes půl pole a dej raport kapitánovi, obsluhuj to, tu, ono a zase hejbej prd*lí neboť....... neboť tví parťáci umí chodit do předu jen v případě, že to mají naskripané v palici, ale jinak ti "takticky" kryjí záda po celou hru a dělají celkem kulové, kromě toho, aby si vystřihli efektní piruetu, když to schytají při přebíhání k překážce během nejsilnější palby, na to jsou vskutku experti. Ano, lačním po takové zábavě...
  • Ak je to pravda tak sa konecne niekto pochlapil a spravi poriadnu kampan s slusnym play time :P, ale co si budeme klamat kedze tieto fps tituly su hlavne o mp
  • No ja taky doufam,ze MP bude stat za to ,a ze to pujde ve stopach stareho dobreho bf1942 a bf2.S predobjednavkou ovsem nespecham,kdyby se z toho nahodou vyklubalo dalsi BC *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit