Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To už jsem slyšel tolikrát, že jim to neuvěřím ani za mák. To samé se dušovali s Crysis 2 a já ho nakonec dohrál za necelých 6 hodin. Popravdě za tyhle tvrzení bych jim nejradši nafackoval.
  • tak tyhle chlapici se mi cim dal tim vic libej. myslim, ze moje penize za BF3 dostanou.
  • 2SP bude mít 12 hodin... chtěl bych ty vývojáře slyšet, jak pyšně jim těch 12 hodin vylítlo z tlamy *1*
  • Psychotic
    V BC2 byli snajpři proti ostatním klasám skvěle vyvážení, v některých mapách sis neškrtal a v jiných měl výhodu, ale ne jistou dominanci.

Zalehnutí a vyklánění (po kterých zdejší komunita řve nejvíc) akorát kempení podporují a vývojáři přišli na to, že se bez toho hra klidně obejde... a když už neobejde, tak tomu nějak zmírní efektivnost.
  • claymen
    Tak to mě potěšila, taková v pohodě odpověď. Čekal jsem trochu něco ve stylu: "no tak sem dislektik tak se do mně neser!!"
  • a proč? ja když jsem treba ve vrtulniku tak mam 30 kilu za hru a jako sniper pouze 20 nebo tak...
  • to ne ale me vadi ze se nemuzu poradne zakempit protoze v BC2 není trava a nemuzu zalehnout. Muzu jen klecet. Ale pry v battlefield 3 bude mozne lezet na to se tesim a doufam ze bude i trava *3*
  • Ja vim co bych dal snajprům. Permanentni ban *1*.
  • No ty jsi fakt gaylord *1*
  • Psychotic
    A taky bych dal snajprům krabičku s červeným tlačítkem "Zabít všechny kromě mě".
  • Lol, my se tu snažime vyřešit problem a ty tu ještě přikladaš špaliky do ohně *7*
    Kšá tady neni camper support linka. *1*
  • no rekordy se pohybuji kolem 2,5 km v zavilsosti od pusky ale to by se hraci asi stezovali. Ale ja bych to tam klidne dal
  • Nevim co resis, V BF 2 i BC 2 je balisticka krivka... Jde asi videt, ze jsi nehral BF 2 tam by jsi zatracene dobre vedel jak je nekdy tezky nekoho sejmout, kdyz se znekoho prasi jak s pytle s piskem. A jinak az na SVD vsechny zbrane maji v BF 2 5 ran na zasobnik..
  • Problem se snipery v Bad company 2 multiplayeru vidim v tom že bych jim zvyšil efektivni dostrel na 1-2 kilometry a zvetsil efektivnost zbraani tak ze na jeden zasah do hrude by byl vojin mrtev anebo alespon neschopny boje. Zvlast kdyz v dnesni dobe muzou sniperi strilet antimaterialovou munici proti lehkym vozidlum. To bych taky pridal aby snipri mohli strilet vrtulniky.
  • na 1 kilometr to uz rozhodne neni "klidne", ale jinak mas pravdu
  • vy jste zrejme bad company 2 nehráli. zadny problem s odstrelovacmi tam totiž není a nekoho trefit neni lehky.
  • me spis vadi ze efektivni dostrel snipera je tak 300 metru co je 1/3 mapy (mluvím o BC2). V praxi se da strilet klidne i na 1 kilometr tak nevim proc to nejde ve hre. Navic se zakladni sniperksou puskou ve hre pokud nedate headshot tak nikoho nezabijete, potrebujete 2-3 zasahy co neni vzhledem ke stylu hrani tech decek lehky protoze furt skacou a pobehuji a nepostoji na miste. Takhle se v realu nebojuje ze by vojak furt behal a skakal jak baletka.
  • Ono by to vyřešilo i třeba jen takova pitomost jako mit jen jeden zasobnik (tak 5 ran?) a dostavat naboj zpět třeba jen za headshot. Tzn. skiller by byl odměněn a noob toho už moc nenakempil.
  • Jenže u snipera by měla být i nevýhodou ta vzdálenost. Ať už to je lišta, kterou některé sniperské pušky používají kvůli teplému vzduchu unikajícímu z hlavně a následnému zkřivení obrazu, ale i to hledí by nemělo být tak klidné. Většinou ten sniper působí jako týpek s railgunem z quaka.
    Jenže to znamená zase dopast další feturu a ne každý to má jako prioritu.
  • Někdo zas nepreferuje byt vykempeny na spawnu nějakym ocasem ktery je někde zakempeny a 10x chcipnout než zjistim kde vlastně muže vubec byt. Ja vim že napišeš že to nemusim hrat *4* , ale ja nenadavam na BF3!!!, jen sem si povsteskl že se cela herni scena ubrala nějakym divnym směrem a že nemysli na lidi kteři maji radši menši mapy a fér, rovnocenný boj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit