Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rorschah
    hezka prace:) jen mi vysvetli, proc zrovna BMW?! :D
  • Rorschah
    nechci trollovat nebo tak něco, ale jsem sám, kdo má pocit, že BF3 je tak nějak už docela hodně nezdravě vyhypovaný ? začínám to vidět stejně, jako skyrim ... oboje bude šupa, ale jaksi ne tak, jak by zdravý hráč čekal ...
  • V čem jsi to prosím tě dělal? Já jsem se teď vrátil k 3dsku (jem pokročilý začátečník:)) a chci udělat rozbořený "náměstí" (obdoba tvého výtvoru). Když jsem si pak v hlavě promítnul, jaká hromada práce mě čeká, tak nadšení do projektu trochu opadlo:/.
  • MishKonn
    Propánakrále, bloody screen je i ve Skyrim.
  • Cajk
    Hlavně že si EA dělala pr*el z bloody screenu.... Další máslo na hlavě:)
  • smejki
    Upir_Spike: dle tvé definice je každý matematikcý model reálného systému arkáda. Jak bys pak popsal sytémy pátého a vyššího řádu, které jsou vyčíslitelné pouze numerickými algoritmy a tudíž v konečém počtu iterací přiznaně nepřesné?
  • Ono stačí srovnat náročnost SP vs MP u BC2 aby bylo jasno, jak náročné je upočítat MP s "jen" 32 hráči. Spousta lidí nechápe, jak jsou hry BF postaveny, prostě MP mají celkem náročný (kolize projektilů vs. hráči počítá server)
  • tomu řikám názor!! *3*
  • *15* ne zlobil sem
  • Vis,zrovna u BF3 tomu bude pravdepodobne hlavne z duvodu,ze hra je orientovana na MP a tam se jaksi pokrocilejsi fyzika aplikuje dost tezko,zejmena kdyz to hraje soucasne 64 lidi.
    Jinak o predstave co havok dokaze se staci podivat na youtube,kde se hraci/modderi snazi o co nejvetsi pocet kolidujich objektu v ruznych hrach a timpadem si o narocnosti neceho takoveho muze udelat obrazek sam.
    V mp je problem ten,ze by se museli vsechny trosky synchronizovat se serverem a nasledne hracum,co by bylo spousty datovych prenosu navic a ping by asi lital nehezky vysoko.
  • H4wk
    Ak ti moj PC pride ako srot, tak tvoj NB za 7 stovak je teda neviem co ;)
    http://steamcommunity.com/id/h4wk

    Ale k teme, destrukcia v guerile bola dost narocna (nevravim ze splnala poziadavky ktore tu par ludi spominalo), to ze hru spustis na najnizsie detaily na tvojom NB je ako dokaz coho ? :)
    Pokles FPS pocas vacsej destrukcie domu to len dokazuje a znova - predstav si 64 hracov na mape, vacsina z nich nieco nici, same granaty a vybuchy, to si vazne tak naivny, ze veris tomu ako to super pobezi hlavne pri takej grafike aku BF3 bude mat...
    Hlavne pri shaderoch a detailoch ktore BF3 podla videi ma, zato guerilla ma len strohe ploche budovy vhodne jedine na nicenie, bez interieru, bez mensich castic.
    No zbohom kde som sa to dostal
  • tak toto je presne ta kritika ktora ma velmi daleko od erudovaneho nazoru ktoru som uz v tychto vlaknach kritizoval.Snad jedine ze by ste mal na mysli vyvojarov harwaru a nie tu prezentovaneho softwaru ale potom si kladiem otazku co ta staznost robi tu?
  • hnodopich by poznamena ze realne su vskutocnosti obe
  • dik
  • Ludia si uz od bfbc2 stazuju na nerealnu demolaciu budov na miznutie jednotlivych ulomkov na nerealne posobenie granatov vybuchov a co ja viem este coho.Ja som si na 100 percent isty ze to co dice teraz s demolaciou predvedie bude na hrane unostnosti dnesneho harware.A preco som si tym taky isty?Pretoze publikum na demolaciu dnes pocuje ak by bolo mozne docielit to oc tie s fanatizovane nenazrane davy ziadaju tak im to donesu na zlatom podnose uz len preto aby mohli na konkurenciu pohrdavo pluvnut a ukazat na rozdieli.Zial s demolaciou tak komlexnych objektov ako su budovy to nieje tak proste ako si tu mnohy prispievatelia predstavuju a uvadzaju ze to nieje az taky problem keby sa na to trosku sustredili staci hawok na....a podobne chorobne napady.
  • kdyz to vemes lehce, ale jen lehce nadnesene, tak ano ..
  • Stejně jako hráči nemaj zmáčknutý jedno tlačítko a nestřílej jedním směrem na nepohyblivý cíle..
  • upir_spike: o haneni slova akrada nemuze byt rec .. to ze se jedna o hry zjednodusene, s rychlou krivkou uceni a kladouci vyssi vyznam zabavnosti nez komplexnosti a narocnosti je fakt, ne haneni .. a prave pro to ze jsem dobu comodoru zazil (byt kdyz nepocitam didaktik tak jsem zacal hrat az kdyz jsem byl na gymplu .. coz u nas byla doba 486tek a prvnich pentii ... tak mam celkem jasno v tom co arkada je, jelikoz tehdy prakticky nic jineho nebylo :) ) prikladem nam budiz treba zavodni hry .. arkadova zavodni hra (NFS) ma zjedoduseny fyzikalni model, AI se prizpusobuje hracovym schopnostem a paramery vozidel jsou prehnane ... a pak mas zavodni simulator (GTR2), ktery se snazi fyzikalnim modelem priblizit skutecnemu chovani vozidel a klade duraz na parametry vozidel ... NFS je arkada, GTR2 je simulator .. ani jedna hra neni realna ..
  • Mas to drobet pomatene.Existuji ruzne zanry her,a pro snadnejsi orientaci se tem pristupnejsim,jednodussim a hlavne vice vzdalenym obrazem nasi reality rika arkady a tem hram,ktere nasi realitu reflektuji presneji se zase rika simatory nebo "realisticke".
    Ty tady srovnavas zanr virtualni reality s realitou skutecnou,coz je do nebe volajici kravina.
  • On to ale protipol je...já jsem začal hrát hry ještě na C64...ale prostě tady to stupidní hádání , a v podstatě naznačování hanlivosti u slova arkáda, mi přijde jako lehce infantilní, protože nakonec je každá hra arkáda...všude jsou zjednodušení oproti realitě:o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit