Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 nabídne co-op a neskutečné scenerie
16.8.2011 | Aleš Smutný
224 příspěvků
-
"byli vrtulniky extremne"
-
-
nejsme na hodinách češtiny, ale pořád to máš blbě :)
-
-
ty stihacky jsou dost pomale i v bc 2 blili vrtulniku exttemne pomalu. je to dano tim za pri vyssi rychlosti by hrac prekrocil mapu a takhle pomale stihacky pujde sestrelit i samopalem
-
-
Tím lépe aspon ten otravnej hmyz bude stát na runwayi :D
-
-
Sam mam PC i XBOX ale na tom druhem provozuju jen zavodni/sportovni/mlaticky. Je docela masochismus hrat na gamepadu FPS... Je to videt na tom videu toho coop dema. Hraci FPS na konzolich, treste se az bude crossplatform MP u FPS a vlastne vseho *2* Jeste beru ze kdo tak FPS na konzolich hraje a uzna ze je to jako jist hrasek hulkama ale jak se nekdo bije za to ze je to zcela prirozene a skvele... hratelne to ano, ale jak? Me je z tech gameplayu FPS z xboxu/ps3 do smichu
-
-
Naprosto s tebou souhlasím. Nejlepší jsou ti, kteří tvrdí, že s gamepadem by tě dokonce "vyklepli" v fps. *15*
-
-
Zalezi na hre ;)
-
Možná, kdybys měl ruku v sádře a u myši vadnej senzor.
-
tak kdybys měl odpojenou klávesnici..
-
-
Moje rec bracho, to si vychytal
-
-
Je veřejně známým faktem, že si zhruba před třemi roky EA Games Tiscali koupila. Zahrnuje to oslavné novinky jejich her a pozitivní recenze za každého počasí. Od Battlefield 3 očekávejme 10/10.
-
ta grafika sa ani len z daleka nepriblizuje tomu co ukazali vo fault line.
bud to je z konzole co je malo pravdepodobne alebo ma proste multiplayer horsiu grafiku neviem.
ale oni si to uz u mna po*rali az az. ani stihacky uz nezmenia moj nazor nekupovat.
este ze tu mam BF2 -
-
Sahime,ty na BF3 hledas chybi i tam kde nejsou. Jak pise kolega nade mnou, coop mise je z PS3 a to vysvetluje rozdil v grafice mezi PC prezentaci Fault line a timhle.
Sice je asi jasne,ze BF3 bude vice arkadovitejsi nez BF2, ale zase bych nemaloval certa na zed.
Porad s nejvetsi pravdepodobnosti pujde o lepsi herni zazitek nez u Bad Company 2. -
-
z prve: chybY
za druhe: ja hovorim o grafike toho MP traileru. rovnaka ako grafika multiplayer alpha verzie.
-
-
Byla to PS 3 verze
-
-
Přestaňte se porád hádat zda CoD nebo BF.Já hrál/hraju obě hry.U CoD mě vždy Singleplayer baví a myslím,že i bavit bude,ale s multiplayerem tak nadšený nejsem.Zase z BF dříve nikdy Single nebyl a hrál jsem hlavně kvůli multiplayeru.Nyní je do BF dán Single,ale podle mě to pořád bude MP hra z větší části.Zahraju si ale i SP :-) nebude mi vadit,že to bude naskriptované,protože je to proste SP nic od toho už v nových hrách nečekám.Jen naskriptovanou akci a bezmyšlenkovité zabíjení.Potom přijde MP a u mě to asi vždy vyhraje BF hra.Je to tím,že jsou tam vozidla a další prostředky oproti CoD.I teď si občas zahraju CoD 2 :-).Prostě každý má rád svoje a takové ty kecy tohle je lepší a tohle je oničem :D.Jinak BF3 vypadá parádně a nemůžu se dočkat na kooperaci s kámošema i v MP.Podle mě 9/10 tahle hra by mít měla zatím.Jinak terminátorská Theme hudba mi přišla už při prvním traileru :-) ale dost se mi zamlouvá :D
-
-
Jako ja uz ted bych dal 10/10. Mozna ze napodobim ty magory co stojej pres noc u kramu a cekaj az rano otevre aby si dotycnej ukoristil tu vykempenou hru/knihu/lednicku ve sleve...
-
-
Nerozumím ani polovině tvého příspěvku.
-
-
To asi pak nemuzes rozumet ani nafukovbani vzducholodi a kresleni lidoopu...
-
-
-
-
Nemůžu si pomoct, ale trochu mě rozesmálo, jak jsou do toho hoši ponoření. *1* V tu chvíli si asi mysleli, že jsou special forces.
-
-
to se mi na tom právě hrozně líbilo.. nechtěli zkazit zážitek divákům..
-
Jo taky jsem si říkal,ale asi to udělali takhle schválně,aby jakože lidi navnadili,že můžete být s kámošem na TS a dělat ze sebe komando :D.Když se člověk nudí vymejšlí takovýhle kraviny :D znám to u všech her,jak u FPS,tak strategií :D prostě sranda
-
-
At' to dopadne jakkoliv... Vypada to luxusně, o tom není pochyb a jestli bude lepší CoD nebo BF3 mě je to jedno a nemá to cenu řešit. Na oboje se hodně těším a doufám, že obě hry se luxusně povedou až tak, že získaj velkej obdiv ve světě her a překonaj své starší verze ,) :D. Hlavně at' je hodně akce a zážitku, který budu mít sto chutí si zopáknout.
-
-
Je to trochu ironie, ale jeden z nejnormalnejsich komentaru tady napsal "Generalmagor" *4*
-
Přesně. Obě hry mají svoje. A pořádná konkurence taky neuškodí, jen ať se obě hry povedou.
-
"že získaj velkej obdiv ve světě her a překonaj své starší verze" v případě MW2 není laťka příliš vysoko a tak to MW3 s překonáváním předchůdce nebude mít moc těžké...
-
-
Toto intro pod příspěvkem jsem ještě neviděl... A vypadá to senzačně až mi to připomělo BF2... Nemůžu se dočkat, čert vem origin stejně si to koupím.
-
-
Amen bratre! Jen doufam,ze pod krasnou fasadou nebude konzolacka hratelnost,coz by pro PCckare byla pohroma.
Videjko kazdopadne suprovni a prvni hra, kvuli ktere bych byl rad,ze jsem koupil Win7 :-).
-
-
Multiplayer trailer je fantastickej, coop taky ujde. Jsem ale zvědavej jestly někomu opět nebude vadit ta možnost, vrazit Émerickému mariňákovy kudlu rovnou do hrudi, a bez cenzury... *8* (I kdiž to by asi vadilo jen v případě, že by druhá bojující strana byly afgánci...) *1*