Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sam mam PC i XBOX ale na tom druhem provozuju jen zavodni/sportovni/mlaticky. Je docela masochismus hrat na gamepadu FPS... Je to videt na tom videu toho coop dema. Hraci FPS na konzolich, treste se az bude crossplatform MP u FPS a vlastne vseho *2* Jeste beru ze kdo tak FPS na konzolich hraje a uzna ze je to jako jist hrasek hulkama ale jak se nekdo bije za to ze je to zcela prirozene a skvele... hratelne to ano, ale jak? Me je z tech gameplayu FPS z xboxu/ps3 do smichu
    • Naprosto s tebou souhlasím. Nejlepší jsou ti, kteří tvrdí, že s gamepadem by tě dokonce "vyklepli" v fps. *15*
      • XorxoxTalarius
        Zalezi na hre ;)
      • Hairy_Ass
        Možná, kdybys měl ruku v sádře a u myši vadnej senzor.
      • Cajk
        tak kdybys měl odpojenou klávesnici..
    • Moje rec bracho, to si vychytal
  • zapnul jsem první video, ale když vzali do rukou konzolové ovladače, tak jsem to zase vypnul
  • Požitek a atmosféru z prvního videa mi vyloženě zkazilo to trhaně-konzolové ovládání (nechápu, jak někdo může fps hrát na "netopejru", ale ok..), ale musim přiznat, že to druhé videjko bylo nesmírně sexy. Doufam, že hra nebude potřebovat Origin.
    • Nevim kde si byl posledni dny ze nejsi v obraze ale bez Originu to ani nezapnes a to se jeste nevi jakou roli bude hrat Battlelog?!
      JInak pokud to jeste nep.serou tak by to mohlo aspirovat na 8,5/10. *5*
      • nvm jestli ctes vsechny prispevky, ale docela tu na origin nadavam uz nakej den, nicmene se furt "modlim", aby.... aby origin nebyl potreba, posilam ti -> 0
        • Doporucil bych ti zamerit sve aktivity jinym smerem protoze tvoje " modleni" je jen mrhani casem. *5*
        • Tak to máš smolu, on ti tým totiž chcel povedať, že to na Origin BUDE. Bol tu o tom článok *3*
      • Pethulla
        8,5? Ta hra už je teď tak nahypovaná, že se ji málokdo odváží dát cokoliv nižšího než devítku.
        • Pro me je smerodatne jen moje osobni hodnoceni, hyp nehyp. A muze se ukazat ze to bude treba jen 7,5/10 ale nechci predjimat.
        • Ta hra je tak nahypovaná, že možná utrží třetinu výdělku MW2. *1*
    • calwin
      na gamepade sa to dá v pohodke hrať aj keď pomenej presne ako na PC... ale chce to tréning... chlapík stál a navyše podľa mňa nemal moc cviku v tomto...
  • Cahir
    Nemůžu si pomoct, ale trochu mě rozesmálo, jak jsou do toho hoši ponoření. *1* V tu chvíli si asi mysleli, že jsou special forces.
    • Cajk
      to se mi na tom právě hrozně líbilo.. nechtěli zkazit zážitek divákům..
    • Jo taky jsem si říkal,ale asi to udělali takhle schválně,aby jakože lidi navnadili,že můžete být s kámošem na TS a dělat ze sebe komando :D.Když se člověk nudí vymejšlí takovýhle kraviny :D znám to u všech her,jak u FPS,tak strategií :D prostě sranda
  • Nezdají se vám ty stíhačky až moc pomalé? Chápu že je to kvůli omezení mapy, ale někdy se mi zdá že je skoro z toho sučka vrtulník *15*
  • Jak se snaží mířit s tím gamepadem *1* FAIL *15*
    • no nastesti s tim AI pocita a ceka :)
  • Zdá se mi to nebo intro vykrádá Terminátor theme?
    • spis zda ;).. ikdyz je fakt, ze rytmus je podobnej )..
  • ja ze to budu hrat na PC, nechapem preco to prezentuju na konzole ved to vyzeralo jak parik invalidov. nechapem tento pristup. FPSku BF3 prezentaovat na konzole. to je uplne od veci, jak hrat auta s joystickom alebo co.
  • smejki
    skvělé ozvučení...
  • Prosím vás, kde je ta revoluce, já jí furt nikde nevidím...
    • Šak v článku psali jenom evoluce. *4*
    • snad jednou bude v cechach

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit