Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 nabídne co-op a neskutečné scenerie
16.8.2011 | Aleš Smutný
224 příspěvků
-
Lol klic za 729 xD usetrim 500 a kdyz to objednam z uk mozna usetrim polovic za klic myslim
Krabice z Uk vyjde o tech 300 min -
Mactav3 :Souhlasim teamova hra v jakym slvoa smyslu
Co vim tak hraju uz pul roku BF:BC 2 a neco jako team ?
Neni mozna nekdo neco napise
ale spis je to intuice
A spoluprace
Ale,ze by tma nekdo delal sefa :D -
-
no když to hraješ jen tak asi ne ale když si tak velky fanoušek proč nehraješ s nejakym tzv. "klanem" a hlasovou komunikací?
-
-
Pťesnľ tak, stěžujete si na špatnou cooperaci a neteamovou akci, ale tohle je tu u každé MP akce na publiku. Teamová práce se vždy projeví až v klanech a nebo soutěžích. Holt na public game je vždy chaos a to tu bývalo už u CSka 1.5 tak nevím co řešíte.
-
-
BC je CoD s vozidlami.. najviac taktiky som si uzil na BF 2142 ale to bolo asi aj tym ze som hraval aj na clan mode ale stale BF 2142 je moje fav. BF (i ked daleku buducnost moc nemusim)
-
-
no vypadá to skvěle, ale má to jeden háček, tohle my ve hře nikdy nezažijeme. vzpomeňte si na trailery z BF2 a pak ve hře ste do těch lidí div nemuseli kopat, aby vám vůbec nějakou tu lékárničku dali*1* . i tak, BF bylo u mě mezi multiplayery na prvním místě a já se na BF 3 hrozně těšim. *16*
-
1. neskutecne trapnej clanek
2. coop - nevidim v tom nic extra, obycejnej /cod stajl hry/. Zabava, klidne (pobijet nabihajici boty), akorat nakou revoluci/evoluci v tom nevidim.
3. hrali to na gamepadu - pro boha svateho, vysmech. A ze jak hlavne pro PC. (sniperka byla nejvetsi fail)
4. novej trailer - ano vypada to "grandiozne", ale to vsechny trailery ! a pravda? no ta je upne nekde jinde. Staci porovnat skutecne zabery ze hry a trailer. Je to proste hype nehoraznej.
Ze to ma peknou grafiku nepopiram ale jeste neukazali nic co by potvrzovali slova o megasuperduper destrukci a o megasuper revoluci. Je to jen to co mame v Battlefieldu 2 jen s lepsi grafikou. (co neni v zasade spatna vec)
Ta hra muze byt dobra proc ne, ale ta nechutna reklamna kampan ktera to propaguje jako neco ultramega mi leze krkem. A kdyz oni rikaji ze to bude ultramega tak to taky cekam a taky tak budu hodnotit. Jakakoli jina hra by vypadala takhle tak sem velice potesen. Tohle co ukazuji je jen proste dalsi strilecka s lepsi grafikou.
A situaci kolem DLC a SDK, Originu radsi ani nekomentovat. To snizuje sance na nakup tehle "megasuperrevoluce" hodne nizko. Uz se tesim na minuska. -
-
Plně souhlasím, myslím, že řádka mínusek vypovídá o zdejších BF fanboyích, kteří sice můžou mít větší rozhled, než ti od CoD, ale jsou minimálně stejně tvrdohlaví a otravní.
-
na tvojom mieste by som to radsej nehral uz teraz si na infarkt ))
-
tam jde hlavně o to co se stane, když začnou DICE nabízet ostatním studiím licenci Frostbyte 2.. Pak se skutečně můžeš dočkat toho, že "jakákoliv" hra od EA (:))) (se studiem který bude mít na licenci) bude graficky srovnatelná s BF3. Což by určitej skok dopředu byl, ale zatím sem záběry z PC verze (pokud Wrong Side of the town či tak nějak nebylo z PC verze) neviděl, počkáme tedy na 28.
-
-
Zatiaľ skoro všetky trailery alebo gameplay zábery boli z PC verzie, takže to si potom asi veľa videí nevidel, čo
-
-
já myslim skutečný záběry alpha verze.
-
-
Všechny BF3 trailery jsou tzv. in-game. Vše co v nich je, jsou reálné zábery ze hry - a o tomto videu to platí snad dvojnásob. To jste si nevšimli, že všechno je z pohledu hráče?
-
Jak jako nabízet ostatním studiím licenci? EA jasně řeklo že FB2 budou moct využívat jen firmu spadající pod EA, takže licencovat si engine tak jak to jde u UnrealEnginu nebo CryEnginu nejde..
-
-
máš pravdu - Frostbyte vlastní EA, čili ne všechny hry - jen vybraný hry od EA. To mi uniklo, že DICE nepatří ani engine co si vyvíjej:)
-
-
A nebyl tenhle trailer z PC? Když tam bylo těch 64 hráčů? Jasně, mohli to ještě trochu studiově přikrášlit, ale i tak?
-
-
jo, v dnešní době jsou všechny trailery těžkej render:)
-
-
-
-
ach jo zas ten skurv@ný multiplayer,a mimochodem tyhle superlatívy tu měli být už dávno ale k úplně jiné hře, a věta "Ano, nějak takhle by měla vypadat evoluce žánru." mě pobavila, evoluce žánru nastane ale až 8.11.2011...
-
-
To je zas nejakej troll a 8.11 je datum vydani MW3?
-
-
Muzes byt rad ze jich tady neni o 100000 vic tak jak tomu je prave v COD diskuzich... jinak uzasne? dechberouci? prekrasne? uchvatne? nevim nevim. proste PR mi muze vlizt na zada i se sestrihanyma scenkama a krutohustou hudbou. az to vyjde tak se uvidi.
-
-
-
Games.cz shop nabízí BF3 v plechový krabičce? To jako "steelbook" stejně jako jiný nejmenovaný obchod? A o 100Kč levněji? No jestli je to tak, tak to máte dost mizernou reklamní kampaň protože takhle si to nikdo nekoupí když ani v popisu produktu nemáte o krabičce nic napsáno., takže o tom nikdo neví..
-
ta hra bude určitě skvělá a navíc tam bude konečně růžice příkazů! Takže už z tohodle pohledu palec nahoru kvůli snaze o taktiku :-) chro *12*
-
-
Presne tak, taktika je proste pro bf nejvetsi vyznam. a to ze se nekdo nekde skryva aby ho netrefili to nejsou zadni lamy jak tu nekdo tvrdi to je proste taktika. pokud chcete rambo styl tak pro to tu je CoD. jen me mrzi ze tu nebude klasickej Comander. a v co opravdu moc doufam je, ze se stihacky a vrtulniky budou ovladat stejne dobre jako v BF2 a ne tak kur**sky jako vrtulnik v BC. *3*
-
commo rose teda prikazova ruzica je sucastou kazdeho BF ja ani nechapem preco rozmyslali nad tym ci ju tam dat alebo nie
-
-
2. trailer, paradni akce, jen doufam, ze takhle to tam nebude porad, prece jenom bych ocenil i chvilku na normalni zamereni z lehu a ne jen bezet, strilet, umrit, bezet, strilet....
-
omg nuda *6* stejne vsichni budou hrat CoD protoze CoD JE NEJLEPSI !!!!!!!!! *5*
-
-
Omfg, tieto troll komenty sú tak neskutočne prihriate *11* Nezávidim matke, ktrorá ťa vyprdla...
-
Tebe to dobre mrda na tu detsku hlavicku *1* Tomuto sa COD nemoze strcit ani do prd3l3.
-
-
hm podle toho nadseneho nadpisu, jsem cekal teda neco vic
-
-
chod si pozriet scenerie z call of duty a potom sa vrat :D
-
-
Cod je jeste vetsi kravina....
-
-
za toto tě čeká deset mínusek a diplom věrného idiota a následovníka kultu Infinity Ward
-