Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První video - nuda, nuda, nuda. Coop je dobrej ledatak pro rozehřátí ale jinak ztráta času (stejně jako SP v 3d fps). Druhé video - konečně! Konečně taky snad ukázali mapu z battlefieldu. Doposud to byly samé cod tunely. Tak snad bude takových map více. Ale je mi jasný, že zase bude drtivá většina hráčů hrát jen malé mapy, protože se na ty velké necítí - viz situace z BF2.
    • Čistě hypoteticky, jak vypadá 2D FPS?
      • to je jednoduche, takto: |
        (pohled 2d osoby)
      • XorxoxTalarius
        No kdyz na to prijdes, mas nobelovku jistou :D
      • Třeba doom 1 a 2, Wolf atd :)
      • nevím, nějaká střílečka, jak občas bývají na netu zdarma? takové ty flashovky atd. *4*
  • grafika jednim slovem.. přelož *1*
  • konecne video s bf3 na ktore cakam uz dost dlho.vyzera tot ak ze poctom vozidiel na bojisku sa to predsa len bude podobat na bf2 dufam uz len ze ovladanie vrtulnika bude poriadne narocne a sktocne ho ovladat budu len sialenci specializujuci sa na lietanie a nie barzaky tutko ako v bc2.
  • asi jsem dostal z toho druhyho videa orgazmus *15*
  • Na hovnoooo, call of duty je tisíckrát lepší *15* *15*
    • Ale prd! Tetris rulez! *3*
  • Konečně něco porazí to MW3, pardon, proč vlastně neříkají že MW2 porazí BF3 ? já v tom teda rozdíl nevídím :) a jestli tady nějaký dítě či kdo napíše že jsem kr*tén a fandím jenom BF, tak proč pořád hraju staré dobré cod4 ? :)
    • Spíš by mě zajímalo kolik ti je let, že máš potřebu nám tohle sdělit *7*
      • No a ? Zkus trochu přemýšlet, od čeho asi tak je diskuze ? Takže se prober a neoháněj se tu věkem kolem 16 let :)
        • miker17
          COD pařící Redbull slopající nadrženec(generace která myslí že COD je to nejlepší na světě) *11* *11* *11*
  • ta grafika sa ani len z daleka nepriblizuje tomu co ukazali vo fault line.
    bud to je z konzole co je malo pravdepodobne alebo ma proste multiplayer horsiu grafiku neviem.

ale oni si to uz u mna po*rali az az. ani stihacky uz nezmenia moj nazor nekupovat.
    este ze tu mam BF2
    • Sahime,ty na BF3 hledas chybi i tam kde nejsou. Jak pise kolega nade mnou, coop mise je z PS3 a to vysvetluje rozdil v grafice mezi PC prezentaci Fault line a timhle.

Sice je asi jasne,ze BF3 bude vice arkadovitejsi nez BF2, ale zase bych nemaloval certa na zed.
      Porad s nejvetsi pravdepodobnosti pujde o lepsi herni zazitek nez u Bad Company 2.
      • z prve: chybY

za druhe: ja hovorim o grafike toho MP traileru. rovnaka ako grafika multiplayer alpha verzie.
    • Byla to PS 3 verze
  • Je veřejně známým faktem, že si zhruba před třemi roky EA Games Tiscali koupila. Zahrnuje to oslavné novinky jejich her a pozitivní recenze za každého počasí. Od Battlefield 3 očekávejme 10/10.
  • "byli vrtulniky extremne"
    • nejsme na hodinách češtiny, ale pořád to máš blbě :)
  • Vité co je naprosto na tomhle veškerým hypu okolo BF3 nejabsurdnější? To že ani náhodou se reálná hra a situace na bojišti nebude odehrávat tak poutavě a super teamově jako v trailerech.. Jen si vzpomeňte na BF2, byl někdy zážitek ze hry stejný jako v traileru? Já který sem sám hodně BF 2 hrál musím říct že ne. Vetšinou půjde o boj jednotlivce s jednotlivcem s naprostou nulovou komunikací.. nechápu proč DICE vůbec prohlašuje BF3 za teamovou hru... stejně tak 1 člověk z 5000 bude hrát týmově.. (nemluvím o medicích spamující lékárničky aby měli co nejlepší skóre) ani nechápu proč je tam vůbec funkce suppression (ukradnutá z project reality.. ani se nezeptali jestli ten nápad můžou použít přitom v project reality je to už asi pět verzi zpátky co suppression přidali... podle mě by to měli udělat jako Project Reality: za JAKÝKOLIV druh spolupráce budou hráči dostávat body tudíž samotné držení se s týmem, spotting (ne jako že zmáčknete tlačítko a tada - je tam červená tečka) nebo pouze fakt že držení se úkolu a spolupráce je DŮLEŽITĚJŠÍ a LÉPE ODMĚŇOVÁNA body než proste zabíjení nepřátel... člověk by se divil proč by toho nepřitele měl vůbec zabíjet :D jednodušeji zabití nepřítele je docela challenge, je to těžký ho zabít (pokud to není totální pitomec) a když ho zabijete tak on pak nemůže zabíjet vaše spolubojovníky a vás...

TL:DR: Trailery jsou ironické a prohlášení o Týmové hře zbytečná protože stejně každy pujde jenom po killech a na všechno ostatní se vysere.
    • trolo
      takymto komentarom sa smejem. dalsi dole niekde pisal ze to je masa a vsade sa bude strielat... bud ste hrali na serveri kde bolo 5 ludi alebo ste hrali na velmi zlych serveroch. ano BF je rozhodnie tymova hra a ano aj tam sa najdu samotari kemperi a neviem co ale obvykle dlho neziju a obvykle prehraju. ked si najdes dobry server co nieje zas taky problem tak tie boje su uzasna zabava.
      • XorxoxTalarius
        Nevim ja hral v BF2 vzdy jako lonewolf a mel jsem streak i pres deset zabiti za jednu smrt a nemel jsem s tim problem ... jednou jsem dokoncil mapu i bez jedineho umrti ...
        Takze bud mne server zamerne hazel nekam kde to hrali samy lamy a hazel mne tam porad ... nebo nevim ;) A ano, mam origo :)

Edit:
        Od mala hram FPS v multiplayeru a zacinal jsem na Doomu ... stacilo k BF2 pristoupit jako ke Quake 2 a nemel jsem s tim problem :D
    • H4wk
      A komu to cpes, body su naprd, v BF ide aj o nieco ine ... a to zabavu.
      A btw asi si nikdy nehral v klane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit