Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 nabídne co-op a neskutečné scenerie
16.8.2011 | Aleš Smutný
224 příspěvků
-
trochu se mi zda ze stihacky litaji nejak pomalu, sem sam? jinak vsechno vypada fantasticky, cant wait
-
-
já bych to zas až tak neřešil. pokud vím tak BF je hra a ne simulator. pokud byste chtěli nějaké realistické létání tak by ty mapy musely mít nejmíň 20km a pro někoho kdo se o letadla nijak moc nezajímá by byly letadla absolutně nepřístupné. takže stíhačky ať si lítaj pomalu, mě osobně to nevadí, komu to vadí ať zkusí LockOn *3*
-
Pokud vim, tak dneska se použivaj stíhačky takovým způsobem, že při mach 2 nebo kolik jenom prolítnou, schodí všechno co mají a letí na základnu. Nuda, to se prostě do hry dát nedá. Koukám, že autoři to řeší tak, že ty stíhačky se chovají jak stroje z první nebo druhé války. Vypadá to docela srandovně.
-
Tak jsem se pánové právě dočetl zajímavou informaci na jistém webu tu: http://www.battlefield-3.cz/shrnuti-novinek-za-prvni-den-gamescomu/ , že stíhačky by měli být o něco málo rychlejší než v BF2. tak to je pozitivní zpráva si myslím. *5*
-
Jop, přesně to mě napadlo, když jsem viděl v traileru jak ta stíhačka prolétává mezi kotvícími lany toho stožáru. Vypadalo to, tak na ~ 1 vteřinu od vletu k výletu. Když vezmu v potaz, že při rychlosti 360 km/h = 100 m/s uletí za vteřinu 100 m, tak tady to vypadalo spíš tak na 10 m. Takže z toho moc moudrý nejsem, leda by letěla 36 km/h :)
-
jj mas pravdu stihacky opravdu leti vcelku pomalu. je fakt ze jsem videl uz dost stihacek proletet nad nasi chatou a zrovna pomali to nebylo *15* . Ovsem tady ve videu leti odhadoval bych to tak na 350km/h spis plachti nez leti *1* snad se to jen zda. uz aby to tu bylo. jsem zvedav jak budou vypadat nami zname mapy z BF2.
-
-
Hra bude dobrá, o tom nepochybuji (ani po pro mě nestravitelném singleplayeru BC2, mulťák je kvalitní), ale kampaň, oslavné ódy i videa mě nechávají celkem chladným. Jisté komentáře už vyloženě smrdí fanouškovskou zarputilostí, co nedokáže akceptovat jediné negativum. A vyloženě trapné je ze sebe posté na diskuzi udělat CoD fanboye, nasázet si do jedné věty tři chyby, prohlásit MW3 za nejlepší vynález od ohně a pak si ucvrnkávat do kalhot, jak se na to seriózní člověk chytne. Hra roku, možná, ale neříkejme hop, dokud nepřeskočíme.
-
No hezky to vypadá, to jo, ale nevidím nějaký extrémní rozdíl oproti BFBC2.
-
-
A oproti BF2? Nevidis rozdil, protoze to ma stejnej interface.. To snad ale vubec nic neznamena.
Je tam spousta vozidel a hrozne by me zajimalo, co by se tam melo dit, aby ti to pripominalo BF2.. Vazne by me to zajimalo. Musim rict, ze klobouk dolu za tohle video a ano, jako BFBC2 to vypada, ale jen graficky. Pokud tam bude opravdu takova hratelnost, tak to jako BC2 vubec nebude.. -
-
Však já myslel grafiku. Hratelně to uvidíme až BF3 vyjde. A o BF2 jsem nic nepsal >.>
Edit: Jo tak, to jsem zas něco špatně přečetl. No hratelně mi to přijde z těch videí jako mix BF2 a BFBC2. Z Bad Company to zdědilo chaos.
-
-
-
1:34 tak to bol urcite CoD hrac :D
-
Toto intro pod příspěvkem jsem ještě neviděl... A vypadá to senzačně až mi to připomělo BF2... Nemůžu se dočkat, čert vem origin stejně si to koupím.
-
-
Amen bratre! Jen doufam,ze pod krasnou fasadou nebude konzolacka hratelnost,coz by pro PCckare byla pohroma.
Videjko kazdopadne suprovni a prvni hra, kvuli ktere bych byl rad,ze jsem koupil Win7 :-).
-
-
At' to dopadne jakkoliv... Vypada to luxusně, o tom není pochyb a jestli bude lepší CoD nebo BF3 mě je to jedno a nemá to cenu řešit. Na oboje se hodně těším a doufám, že obě hry se luxusně povedou až tak, že získaj velkej obdiv ve světě her a překonaj své starší verze ,) :D. Hlavně at' je hodně akce a zážitku, který budu mít sto chutí si zopáknout.
-
-
Je to trochu ironie, ale jeden z nejnormalnejsich komentaru tady napsal "Generalmagor" *4*
-
Přesně. Obě hry mají svoje. A pořádná konkurence taky neuškodí, jen ať se obě hry povedou.
-
"že získaj velkej obdiv ve světě her a překonaj své starší verze" v případě MW2 není laťka příliš vysoko a tak to MW3 s překonáváním předchůdce nebude mít moc těžké...
-
-
ty hry nějak pokročily *8* já zrovna nainstaloval demo CoD2 *1*
-
Multiplayer trailer je fantastickej, coop taky ujde. Jsem ale zvědavej jestly někomu opět nebude vadit ta možnost, vrazit Émerickému mariňákovy kudlu rovnou do hrudi, a bez cenzury... *8* (I kdiž to by asi vadilo jen v případě, že by druhá bojující strana byly afgánci...) *1*
-
tak to je hodne slusny, uz se nemuzu dockat *14*
-
A pak se diví že čím dál víc lidí stahuje od pirátů když se originál pomalu nedá kvůli ochranám hrát