Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 se nebojí kontroverzních scén à la Modern Warfare 2
11.10.2011 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Ja uz si tu situaci v MW2 nejak nepamatuji, hrozila uz v te dobe svetu treti svetova? Ja jen ze mit v pazourach tezkej kulomet a videt pred sebou takovyho hajzla, tak utajeni neutajeni nasiju to radsi do nej nez do nevinejch lidi. Kazdopadne ja tu misi odehral jednou a pri dalsim rozehrani hry jsem ji dal preskakovat. Prisla mi zbytecna. Predevsim z herniho hlediska, ktery je pro me na prvnim miste.
-
tak napadaji me dva omluvitelne:
1. USA zautocilo na Francii a tudiz policie jako ozbrojena slozka ministerstva vnitra je legitimni cil ...
2. ti policiste jsou prevelceni teroristi ..
po pribehove strance jeden horsi nez druhy .. -
-Did you kill anybody?
-A few cops.
-No real people?
-Just cops. -
Já se každopádně necham překvapit.....když se to tam vloží šikovně tak to může bejt zajímavý, ale samozřejmě to můžou i pokakat.....
-
každý záměr je umělý... ikdyž by bylo fajn, kdyby to řešili jako falloutovské dilema - zabij nevinné, zachraň mnohé a dále nejlépe skliď nevděk
anebo
nezabíjej nevinné, ale nech zahynout mnohým...
holt ale RPG to neni *4* -
Pokud vím tak by to stejně nepomohlo, když sp dělá jedna zkupina lidí a MP druhá..
-
Což mi připomíná že tu diskutuji tak trochu o hovadině, du pryč. *15* *2*
-
Prostě mi to připadá takový moc nasimulovaný morální rozhodnutí, tudíž i jaksi jen špatný pokus udělat si reklamu, nebo pokus tomu sp dodat na vážnosti. Prostě ať už ve hře vypadá jakkoli, je to trochu absurdní a pro potřeby kvalitní kampaně zbytečný. *3*
-
Dyť může bejt spoutu různejch scénářu.......ty píšeš jak kdyby si věděl co tam přesně bude.....
-
OK. *4*
-
Napríklad taký Manhunt bola hra, ktorá vyvolávala pobúrenie najmä kvôli samoúčelnému násiliu. No kombináciou konceptu, hrateľnosti, noir vizuálu a práve spôsobu odstraňovania protivníkov to bola perla žánru a dodnes je to špičková hra. Isteže, môžeme polemizovať nad tým, či je to správne alebo nie. Ja hovorím, že násilie a brutalita v hrách je správna, ak je vyvážená zaujímavým konceptom. Ruku na srdce, určite si bol niekedy vytočený tak, že by si niekomu dal za ucho. Ja tiež, ale nikdy v živote som sa nepobil ani na nikoho nezaútočil.
Prečo? V prvom rade sa považujem za vyrovnaného človeka, no určite ma podržali FPSky, bojovky, Manhunt, Postal II atď., v ktorých som si svoj momentálny náser krásne filtroval. Nikto neprišiel k ujme a ja som sa ešte k tomu pobavil.
Dnes mám na to CS: Source a šport :) -
Vím že to byl vtípek, ale nedalo mi to. *15*
-
Bych rekl ze beta vyladena je, hral jsem ji tak tyden kazdej den po praci 2 hodky na PS3 a nestalo se mi ze by jsem se nejak bugnul nebo ne, podle mne je to plnohodnotna hra, a samozrejme jako kazda hra potrebuje patche co vychytaj mouchy...
-
:) nebylo to oponovani .. jen rozsireni .. v zajmu konzistence diskuze napojene na tvuj prispevek ..
-
Mno tak to s tim myslenim zase tak moc neprehanej :D
-
Bah, tupí a zbyteční Evropani mají policejní i armádní složky jen na to, aby buzerovali odvážně American boyzzz, kteří musí zachraňovat svět i za nás. *9* *15*
-
Tak když je schopný je zastřelit, asi nebude v těžké nevýhodě, co?
-
Mě to přijde jako samoúčelná scéna, založená na uměle směřovaných okolnostech - tzn. kravina. A kraviny je lepší nevymýšlet a neřešit :-)
-
"Jenže zatímco v MW2 to smysl dávalo, tady je to poměrně absurdní." *3*