Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 se nebojí kontroverzních scén à la Modern Warfare 2
11.10.2011 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Čimž vůbec neřikám, že sem nehrál GTÁčko a nepostřílel kupu policajtů, osobně s nemám problém ani s BF3 a policistama ve Francii nebo hraním za záporňáky masakrující nebohé civilisty, jen mi označování všech který by to mohlo pohoršit za dementy přijde naprosto stupidní a těch ostatních "kteří to chápou" přijde za naprosto stupidní
-
Možno keby sa neriešila etika v hrách, filmoch, knihách, bolo by jej viac v skutočnom svete.
Tí istí ktorí kritizujú strieľanie policajtov, černochov a pod., denne zabíjajú tisícky žien a detí.
Práve virtuálna realita má slúžiť ako ventil, fantázia, kde si môžem dovoliť byť neetický, brutálny a zvrhlý. Vo virtuálnej realite to nemá žiadne následky. V reále zásadné.
A ten môj príklad si skutočne nepochopil. -
Já to pochopil správně ale trochu jsem to nadsadil, proto tam je ten dementní smajlík tak nedělej hujera, takže si "Ze ty si ho pochopil, tak ako si ho pochopil, vypoveda skor nieco o tebe, nez o autorovi" nech pro seba...jestli si myslíš, že zakonponování nezábavných témat do (zábavních)her je nějakej vývoj tak to potěš pr*el a něco to zase vypovídá o tobě...protože srovnávat přehnanou prudérnost alá obnažené prso před 40lety a simulaci likvidačního tábora může opravdu jen nějakej rádobyfylozof jako ty
-
Srovnani s COD myslite vazne? Vystrilet letiste nevinnych lidi vs. zabiti dvou policajtu? Vsadil bych se, ze se jim to nejdriv budou snazit vysvetlit a je pak jejich chyba, ze tomu neveri. Sbohem a satecek. Zadna kontroverze, policie ma proste najimat chapavejsi zamestnance.
-
Zkus se strikaci pistolkou pichnout do oko :)
-
právěže nehrál *4*
nejni čas -
Neboj, to je len docasne. Kedysi ludia tiez odpadavali v kine, ked videli dve kvapky krvi a nemohlo sa ukazat ani hole zenske koleno. Raz urcite vydaju aj Death camp tycoon. Etika sa totiz vyvija.
Inak to s tym policajtom bol iba priklad. Ze ty si ho pochopil, tak ako si ho pochopil, vypoveda skor nieco o tebe, nez o autorovi. -
K první větě: Spíš jde o etickou stránku věci...je to jako si třeba málokdo dovolí udělat hru, kde hraješ za bachaře koncentráku a ovládáš ventil kterej zplynuje 100 dětí a žen...jasně, můžeme říct, že to je jen hra a ty psotavičky jsou kupa čísel obalený polygonem jenže si to prostě nikdo netroufne, stejně tak ti v simulaci špitálu neumírá rodička na lekařskym stole, v SIMS tvoje dítě nemůže mít mozkovou obrnu nebo rakovinu, je to čistě etická záležitost...k tý druhý, to je vůbec píčo*ina na entou, už jen z tvojeho myšlení místo toho aby ses zamyslel proč bys měl dostat pokutu hned popřemejšlíš nad tim, že bys ho oddělal...a pak že hry nemaj vliv na mentalitu člověka :)
-
Ti už nevědí jak si udělat reklamu *3*
-
Tak kdo sledoval někdy seriál 24 hodin tak tam Jack Bauer taky dělal různý věci aby zachránil víc životů......tak by to holt asi bylo......
-
Čo sa tu vlastne rieši??? Neexistujúca a fiktívna situácia? Aká morálna dilema??? To, že niekto dáva váhu "smrti" dvoch polygónových útvarov s textúrou pripomínajúcu človeka je problém subnormnej inteligencie, až debility jednotlivcov, nie však vzdelanej verejnosti! Možno to bude pre niekoho novinka alebo niečo objavné, ale ONO je to HRA!!!
Za chvíľu sa dočkáme zatknutia za myšlienkové procesy. Dostanem od policajta pokutu a v mysli mi prebehne situácia, ako toho darebáka zastrelím. Pôjdem do basy, pretože som mal nekonformné a spoločensky neprípustné zmýšľanie. Fakt pecka!
:) -
A kde je sakra mise z Prahy, New Yorku nebo Londýna?! *1* *1* *1*
-
já zastřelím všechno co se hejbe *1* ...s těma mojema detailama stejně p**u poznám *7*
-
Ja byl prave z ty Parize v alphe (bete) uplne unesenej, metro i mesto se hodne povedlo.
BTW. nevim jestli jsi hral betu ale v mape operace metro je dokonce videt ajfelofka. -
aha, tak to jsem nevěděl. já to měl kompletně za blízkovýchodní *4*
-
Stříkací pistolkou bys jí moc neublížil
-
Uz od alphy..
-
v BF3 je mise v Paříži? O_o
-
Slabota *6*, ja bych klidně zastřelil i svou babičku abych se dostal k atomovce.