Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 se nebojí kontroverzních scén à la Modern Warfare 2
11.10.2011 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Tím myslím tu pro představení hry veřejnosti, nikoliv interní build ve fázi vývoje.
-
atmovka-neatomovka, moralka-nemoralka .. cele je to nesmysl .. v podstate uz samotne vstoupeni US vojaku do Parize a jejich pravomoce na uzemi Francie jsou slozitejsi otazkou nez cele moralizovani o zastreleni dvou policistu, ktere by se nikdy nemohlo stat a pokud ano tak jen jako trestny cin s mezinarodnim dopadem ...
-
V MW2 mělo to letiště smysl, mě to rozhodně velmi silně vtáhlo do hry. Pěkně to představilo záporáka a nastínilo co se ve hře děje. Zatímco tady mám zatím jen pocit že jde o další reklamu, ale pokud to bude mít svůj důvod a pomůže to hře tak proč ne.
-
vyladěná beta? krásný protimluv *15*
-
Ale dyť přesně nemůžeš vědět jak to přesně ve hře bude....pochybuju že to bude scénář kde bude 12 vojáků a budou se je snažit zastavit dvě benga.....
-
Třeba jim zase vyhořela továrna na bílé vlajky...;)
-
k sluzbam
-
Tam jde o morální rozhodnutí. Nebudu se tu situaci v MW2 pokoušet vysvětlovat(kdo ví, ví, kdo neví..), ale jde tam o morální rozhodnutí jak už se psalo článku. Obětovat životy pár pro možnou záchranu miliónů? Jenže zatímco v MW2 to smysl dávalo, tady je to poměrně absurdní(viz. můj příspěvek o kousek dál).
-
Měl by, když vezmeš v potaz kolik času se místo něj mohlo věnovat mp.... *3*
-
Článek okurkové sezóny.
-
Co třeba je podplatit, dát jim šanci se vzdát, nebo je omráčit, nebo odpoutat jejich pozornost a zmizet? To je hodně pseudomorální rozhodnutí, když bych vzal jen fakt, že pár frantíků s devítkama(chápete, frantíků, dyť ti se vzdaj i kdybych na ně mířil vodní pistolí) se bude stavět do cesty plně ozbrojené četě amerických rambo mariňáků. *7* Když už chtějí být "kůl", tak ať vymyslí něco pořádnýho. Místo sp kampaně mohla přijít vyladěná mp beta bez bugů a oni toto.
-
asi už trochu stárnu a senilnim
-
tedy dneska se ale resi nesmyslu, to za starejch casu sem takovych nevinych lidi pozabijel v "red eaglu" hordy a bylo jedno kdo to byl, muzu, zeny, duchodci, policajti nebo deti v kocarku vsechno se rozmazlo pod kolama a streva se zasprajcly na stěračích :D
-
Tak samozřejmě, že jsem měl na mysli jakékoliv bezúčelné násilí...špatný příklad, špatné vyjádření .))
-
Dej tomu nejakej zajimavej mechanismus a z porcovani deti muze bejt velka zabava. To ze bys deti mohl nahradit cimkoliv jinym o tom se nema asi smysl dohadovat ale zavrhnout takhle porcovani deti jen protoze porcuje deti je uzkoprse :D
-
I kdyby se etika v virtuální realitě neřešila tak je jí v tom reálnym uplně stejně, vesměs souhlasim s timdle postem, nicméně i ve virt. realitě by měli být nějaké hranice...simulace porcování dětí mi například nepřijde jako zábavná hra, leda tak pro vyžití nějakého sadisty a s tim, že ve virtuální realitě nema chování vliv na realitu skutečnou bych si nebyl tak jist, vem si takový facebook...čimž už ale zase odbočuji trochu jinam. Tvůj příklad s fízlem jsem pochopil, neboj...rozdíl je ten, že misi kde postřílíš francouzský policisty nikdo nezakazuje jen zase spustila nějaký rádobyflame a reklamu
-
Myslim, že to vidíš až příliš jednoduše.....
-
To nas vsechny moc zajima. Diky za info
-
who cares, single me absolutne nezajima
-
ja to tiez neriesim...na letisku som vyzabijal celu halu a este som na tom zasmial, ako budu americke mamicky a oteckovia zas nariekat...a pritom som dobry clovek co nikdy nikomu schvalne neublizil...takze suhlasim ze je to len ventil a par polygonov... lenze vo vyvoji deti (hlavne tych americkych s IQ 80) to moze mat zasadny vplyv tak preto sa musi dat ta vekova hranica 18 aby zaostale ale silno nadvecou mamicky svojim 12 rocnym detom nekupovali take hry