Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tím myslím tu pro představení hry veřejnosti, nikoliv interní build ve fázi vývoje.
  • atmovka-neatomovka, moralka-nemoralka .. cele je to nesmysl .. v podstate uz samotne vstoupeni US vojaku do Parize a jejich pravomoce na uzemi Francie jsou slozitejsi otazkou nez cele moralizovani o zastreleni dvou policistu, ktere by se nikdy nemohlo stat a pokud ano tak jen jako trestny cin s mezinarodnim dopadem ...
  • V MW2 mělo to letiště smysl, mě to rozhodně velmi silně vtáhlo do hry. Pěkně to představilo záporáka a nastínilo co se ve hře děje. Zatímco tady mám zatím jen pocit že jde o další reklamu, ale pokud to bude mít svůj důvod a pomůže to hře tak proč ne.
  • smejki
    vyladěná beta? krásný protimluv *15*
  • Ale dyť přesně nemůžeš vědět jak to přesně ve hře bude....pochybuju že to bude scénář kde bude 12 vojáků a budou se je snažit zastavit dvě benga.....
  • ales.smutny
    Třeba jim zase vyhořela továrna na bílé vlajky...;)
  • k sluzbam
  • Tam jde o morální rozhodnutí. Nebudu se tu situaci v MW2 pokoušet vysvětlovat(kdo ví, ví, kdo neví..), ale jde tam o morální rozhodnutí jak už se psalo článku. Obětovat životy pár pro možnou záchranu miliónů? Jenže zatímco v MW2 to smysl dávalo, tady je to poměrně absurdní(viz. můj příspěvek o kousek dál).
  • Měl by, když vezmeš v potaz kolik času se místo něj mohlo věnovat mp.... *3*
  • Článek okurkové sezóny.
  • Co třeba je podplatit, dát jim šanci se vzdát, nebo je omráčit, nebo odpoutat jejich pozornost a zmizet? To je hodně pseudomorální rozhodnutí, když bych vzal jen fakt, že pár frantíků s devítkama(chápete, frantíků, dyť ti se vzdaj i kdybych na ně mířil vodní pistolí) se bude stavět do cesty plně ozbrojené četě amerických rambo mariňáků. *7* Když už chtějí být "kůl", tak ať vymyslí něco pořádnýho. Místo sp kampaně mohla přijít vyladěná mp beta bez bugů a oni toto.
  • asi už trochu stárnu a senilnim
  • tedy dneska se ale resi nesmyslu, to za starejch casu sem takovych nevinych lidi pozabijel v "red eaglu" hordy a bylo jedno kdo to byl, muzu, zeny, duchodci, policajti nebo deti v kocarku vsechno se rozmazlo pod kolama a streva se zasprajcly na stěračích :D
  • Tak samozřejmě, že jsem měl na mysli jakékoliv bezúčelné násilí...špatný příklad, špatné vyjádření .))
  • Dej tomu nejakej zajimavej mechanismus a z porcovani deti muze bejt velka zabava. To ze bys deti mohl nahradit cimkoliv jinym o tom se nema asi smysl dohadovat ale zavrhnout takhle porcovani deti jen protoze porcuje deti je uzkoprse :D
  • I kdyby se etika v virtuální realitě neřešila tak je jí v tom reálnym uplně stejně, vesměs souhlasim s timdle postem, nicméně i ve virt. realitě by měli být nějaké hranice...simulace porcování dětí mi například nepřijde jako zábavná hra, leda tak pro vyžití nějakého sadisty a s tim, že ve virtuální realitě nema chování vliv na realitu skutečnou bych si nebyl tak jist, vem si takový facebook...čimž už ale zase odbočuji trochu jinam. Tvůj příklad s fízlem jsem pochopil, neboj...rozdíl je ten, že misi kde postřílíš francouzský policisty nikdo nezakazuje jen zase spustila nějaký rádobyflame a reklamu
  • Myslim, že to vidíš až příliš jednoduše.....
  • To nas vsechny moc zajima. Diky za info
  • who cares, single me absolutne nezajima
  • ja to tiez neriesim...na letisku som vyzabijal celu halu a este som na tom zasmial, ako budu americke mamicky a oteckovia zas nariekat...a pritom som dobry clovek co nikdy nikomu schvalne neublizil...takze suhlasim ze je to len ventil a par polygonov... lenze vo vyvoji deti (hlavne tych americkych s IQ 80) to moze mat zasadny vplyv tak preto sa musi dat ta vekova hranica 18 aby zaostale ale silno nadvecou mamicky svojim 12 rocnym detom nekupovali take hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit