Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 to s bojovými stroji myslí smrtelně vážně!
1.9.2011 | Jan Vitík
138 příspěvků
-
A je to taky presne naopak protoze kdyz je clanek o MW3 tak je tam spousta decek co to srovnava s BF3. Takze taky je neco k MW3 taha *3*
-
Nikto ti nic nenakecal
Ukaz mi kde pisu ze sa vracaju k BF2 ...
To tvorcovia COD pisali ze sa vracaju ku korenom
Takze mlc, diky. -
A napadlo te,ze plno lidi bylo namlsano recma EA/DICE o navratu ke klasickemu BF,konkretne o navazani na BF2 a pricemz to co zatim predvadi pripomina spis BFBC+COD mix.
Proto jsou treba nastvani,ze jim tvurci nakecali neco ,co neni pravda? -
No, ale treba v Crysis taky kdyz u vrtulniku znicili vrtuli tak posadka mohla vyskata a kdyz mela padak mohla prezit, zatimco zbytek vrtulniku padal k zemi a mohl klidne nekoho zabit
-
Já ti rozumím :) jsem spíš fanoušek BFBC 2 a v BF 3 vidím spíš BFBC 3, takže já nemám nic proti BF 3... mně se líbí a snad hratelnostně to bude také solidní.
-
To je predsa jasne, ale princip je to, ze ja ako hrac a fanusik BF nechodim komentovat clanky o COD,CS,RO ...atd.
Oni chodia... takze zrejme ich nieco k BF taha. -
Nevím co tu řešíte? Však je snad jasné, že všichni nebudou hrát BF3, ale rozdělí se to na skupiny lidí co budou mačkat CoD nebo už zmíněnou Red Orchestru atd.
-
hm, 80 vylepseni a vsechny se odemknou nekde u urovni 20 jako v bc2 *10*
-
Poprosim blbcov aby si nechali tie kecy a zhadzovanie BF3 na doma, nie tu.
Aj tak to budete hrat a aj tak to bude hra roka, takze drzte uz pec, mna osobne nezaujima ako vam vadi to a to, spravte si vlastnu hru a tam si hrajte podla VAS
ja budem hrat medzitym BF3
Tu to to zrazu sami hardcore hrac, zaujimave ked som hral vsetky BF vsade som videl vacsinou len lamy -
blablabla hral si alphu? to samoopravovanie je uplne minimalne a len ked niesi pod palbou urcity cas. ze to neni na steame smola no mozes plakat ale nic nezmenis a cim skor sa s tym zmieris tym lepsie pre teba
-
Ještě by mohli udělat samochodící panáčky, kdy by hráč jen občas zmáčkl nějaké to QTE a jakože by tím třeba vystřelil... když už to teda maj v sinlgu.
Při prvních novinkách jsem si říkal, že jako věrný fanoušek BF2 nebudu kyselá pr*el, ale každá další novinka je fakt rána do koulí. -
Co se dalo čekat, hypované hry většinou bohužel končí dost špatně. Tentokrát bych to EA i přál, maji nos trochu moc nahoře...
-
Tak tady máte tu slibovanou hru roku. To bylo zase hypu a slibů o 15 hodinách singleplayeru a ultrarealistické válečné akci.
-
Nooo zahraj BF2 , tam poznáš jak je to myšleno..
-
Ano ano sasek co nikdy nehral HC mod dava rozumy o battlefielde ano ano utekaj si hrat Ro2 /bye
-
UH60 Black Hawk.snad bude zazitek podobny jako v B2 Dragon Valley.dva rotacaky u hlavy,poradne nalozeny po levy strane nizko nad vodou smer letiste,pokud neleti stihacka = pip pip pip,respawn
-
A pak sem přijde nějakej BF fanboj a bude nadávat do COD. Ty hry si jsou ale nakonec v mnoha věcech tak podobný. Před pár měsíci jsem to řikal, EA bude chtít COD porazit a nakonec (ať už cíleně, nebo "nechtěně") udělají spíš další klon COD. RO2 podle mě ze všech 3 nakonec vyjde nejlíp a přeju jim to!
-
No on ten Engineer z toho vtedy spravil akési servisné vozidlo, to aspoň malo význam pre teamplay...
-
Už jenom chybí aby spolplatnili samotný hraní..
-
No, kdoví co si vývojáří představují pod tím ''malým požkozením''.