Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je to taky presne naopak protoze kdyz je clanek o MW3 tak je tam spousta decek co to srovnava s BF3. Takze taky je neco k MW3 taha *3*
  • H4wk
    Nikto ti nic nenakecal
    Ukaz mi kde pisu ze sa vracaju k BF2 ...

To tvorcovia COD pisali ze sa vracaju ku korenom
    Takze mlc, diky.
  • A napadlo te,ze plno lidi bylo namlsano recma EA/DICE o navratu ke klasickemu BF,konkretne o navazani na BF2 a pricemz to co zatim predvadi pripomina spis BFBC+COD mix.
    Proto jsou treba nastvani,ze jim tvurci nakecali neco ,co neni pravda?
  • No, ale treba v Crysis taky kdyz u vrtulniku znicili vrtuli tak posadka mohla vyskata a kdyz mela padak mohla prezit, zatimco zbytek vrtulniku padal k zemi a mohl klidne nekoho zabit
  • Ataker
    Já ti rozumím :) jsem spíš fanoušek BFBC 2 a v BF 3 vidím spíš BFBC 3, takže já nemám nic proti BF 3... mně se líbí a snad hratelnostně to bude také solidní.
  • H4wk
    To je predsa jasne, ale princip je to, ze ja ako hrac a fanusik BF nechodim komentovat clanky o COD,CS,RO ...atd.
    Oni chodia... takze zrejme ich nieco k BF taha.
  • Ataker
    Nevím co tu řešíte? Však je snad jasné, že všichni nebudou hrát BF3, ale rozdělí se to na skupiny lidí co budou mačkat CoD nebo už zmíněnou Red Orchestru atd.
  • hm, 80 vylepseni a vsechny se odemknou nekde u urovni 20 jako v bc2 *10*
  • H4wk
    Poprosim blbcov aby si nechali tie kecy a zhadzovanie BF3 na doma, nie tu.
    Aj tak to budete hrat a aj tak to bude hra roka, takze drzte uz pec, mna osobne nezaujima ako vam vadi to a to, spravte si vlastnu hru a tam si hrajte podla VAS
    ja budem hrat medzitym BF3

Tu to to zrazu sami hardcore hrac, zaujimave ked som hral vsetky BF vsade som videl vacsinou len lamy
  • trolo
    blablabla hral si alphu? to samoopravovanie je uplne minimalne a len ked niesi pod palbou urcity cas. ze to neni na steame smola no mozes plakat ale nic nezmenis a cim skor sa s tym zmieris tym lepsie pre teba
  • Ještě by mohli udělat samochodící panáčky, kdy by hráč jen občas zmáčkl nějaké to QTE a jakože by tím třeba vystřelil... když už to teda maj v sinlgu.

Při prvních novinkách jsem si říkal, že jako věrný fanoušek BF2 nebudu kyselá pr*el, ale každá další novinka je fakt rána do koulí.
  • Co se dalo čekat, hypované hry většinou bohužel končí dost špatně. Tentokrát bych to EA i přál, maji nos trochu moc nahoře...
  • Tak tady máte tu slibovanou hru roku. To bylo zase hypu a slibů o 15 hodinách singleplayeru a ultrarealistické válečné akci.
  • Nooo zahraj BF2 , tam poznáš jak je to myšleno..
  • Ano ano sasek co nikdy nehral HC mod dava rozumy o battlefielde ano ano utekaj si hrat Ro2 /bye
  • UH60 Black Hawk.snad bude zazitek podobny jako v B2 Dragon Valley.dva rotacaky u hlavy,poradne nalozeny po levy strane nizko nad vodou smer letiste,pokud neleti stihacka = pip pip pip,respawn
  • A pak sem přijde nějakej BF fanboj a bude nadávat do COD. Ty hry si jsou ale nakonec v mnoha věcech tak podobný. Před pár měsíci jsem to řikal, EA bude chtít COD porazit a nakonec (ať už cíleně, nebo "nechtěně") udělají spíš další klon COD. RO2 podle mě ze všech 3 nakonec vyjde nejlíp a přeju jim to!
  • No on ten Engineer z toho vtedy spravil akési servisné vozidlo, to aspoň malo význam pre teamplay...
  • Už jenom chybí aby spolplatnili samotný hraní..
  • No, kdoví co si vývojáří představují pod tím ''malým požkozením''.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit