Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 to s bojovými stroji myslí smrtelně vážně!
1.9.2011 | Jan Vitík
138 příspěvků
-
Zdepa spis myslel jestli "mrtvola" stihacky spadne a neco jeste rozbije
-
obnovovani zdravi bude jen pri malem poskozeni
-
Pochybuju. Pak by skoro nebylo možný nikoho v vzdušný technice zabít, protože by všichni stihli vyskákat...
-
On už BF2 měl regeneraci života techniky. Ale byla omezená na třídu Engineer.
-
Me sny o BF3 se rozplynuly, kdyz jsem videl gameplay, ve kterem bezel stale dopredu a strilel z automatu do vseho kolem... smutne bylo, ze vsechno trefoval .(
-
To by v BF3 muselo byť simulované poškodenie zadného rotoru a pády do vývrtky, čo teda v takejto ultra-arkáde imho nehrozí...
-
battlelog nahodou vychazi už docela dlouho
-
Kvalitný názor, už len treba, aby sa okolo RO2 vytvorila dostatočne stabilná komunita.
-
No ono v tom TF tak krev je, tak nevím nevím *1*
-
1. ano
2. nezahraješ
3. ano -
Obyčejný mainstream, který jde mimo mě. Naštěstí letos vychází nová Red Orchestra.
-
Kaslem na nich! Nutnost maz pri hrani Origin, hra nebude podla vsetkeho na Steame (nemoznost zakupit za zlavu pred vianocami), ALE samoobnovovanie vozidiel, to je uz najvacsia fraska pre seriu BF. Mozno raz, v zlavnenej edicii, za maly peniaz. Inak, dakujem, tuto jesen sa musim poobzerat inde, ako medzi hypovanynimi vojnovych FPS. Ale inde je co vybrat, nastastie
-
Obnovování už i u techniky? No, jestli se MP hry budou ubírat tímhle směrem, tak si toho moc nového opravdu nezahraji.
A mimochodem, to je nějaká nová taktika, tvrdit, že část čtenářstva není normální? -
At uz je to venku, zacinam byt nechutne prejedeny touto medialni masazi...
-
Mě zajímá jestli budou stíhačky nebo vrtulníku pozvolna rotovat ( poškozené ) k zemi a následně způsobit dole pěknou paseku nebo vybuchnou na místě jako v Bad company 2 .
-
Neboj, RO2 to istí *3* A kto na ňu nemá gule, ten bude hrať BF3 *2*
-
Ano ano, samoopravitelny tank. Ano ano, samodoplnujici zdravi, ano ano, nekonecny sprint, ano ano, vojna a strely bez cakancu krve, ano ano, po tom sem vzdy snil.... uz tam chybi jen cartoonovej styl a mame dalsi team fortress (BF2 fanousek)
-
Už,aby to vyšlo. :)