Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hochu, tohle neni rpg, ale linearni strilecka. Stavet hrace pred nejakou volbu a jeste ocekavat nasledky? To je pro dnesni hracstvou prilis. Zvlaste pro hracstvou her jako je prave Battlefield.
  • JohnyTheZik
    Neprijde mi.. btw VB je soucasti Evropy :)..
  • Ne, oni je nestřílí, ale rovnou bombardují XD. A pak kdyžtak zastřelí rebelové někde ve skladišti a navrh to zapálí, aby to vypadalo, že oni nic XD

Samozřejmě NATO to nedělá cíleně, ale i tak to jsou prolhaní gauneři, kteří oblbují celou společnost. Kaddáfí neni nevinej, ale právo zasahovat neměli (a to tam ještě údajně operovali tajné jednotky před povstáním a plůkovník to věděl, takže já bejt nim, taky bych asi pro jistotu začal do demosntrantů střílet :P). Tuhle diskuzi bych ale radši nechal, aby se to náhodou nezvrhlo *1*
  • zx_spektrum
    Jaké to je myslet si, že žijeme v tak ideálním světě?
  • A ty lidi co to budou delat zaplati kdo?
  • Prober se, při rozsahu operací jaké NATO provádí jsou vedlejší ztráty naprosto minimální. To jestli měli/mají právo vtrhnout do Iráku/afganistanu je jiná věc, ale rozhodně západní vojáci nestřílí civilisty na potkání, hlavně v dnešní době, kdy má každý druhý voják, civilista kameru a přístup na internet, tak se těchto incidentů objevuje hodně málo...
  • Leonidasss
    Určitě by bylo dobré, kdyby tam byla nějaká zpětná návaznost na vaše činy. Např. zastřelíš civilistu - ostatní vojáci se k tobě budou otáčet zády, menší odměna atd. To by si pak hráči 2x rozmysleli, jestli se to vyplatí, ale proč to dělat takhle, když se to dá jednoduše cenzurovat, že ...
    A v tomhle ohledu taky chápu vývojaře, mít pak rozpory s pseudohumanisty, to je asi fakt lepší tam nic takového nedávat.
  • Kriste pane....Nesrovnavejte Evropskou moralku s tou AMERICKOU...Amiiici maji v hlave nasranyy jsou na urovni 12 letych deti....(po cely zivot)Nas opravdu nenapadne poridit si kver a jit vystrilet skolu...A mise v COD na letisti byla DOKONALAAAA atmosfera jak vííno...a hle nijak "vazne" me to nepoznamenalo---
  • Anal.S
    *1* *3*
  • Anal.S
    Střílení civilistů, nebo prostě NPC do kterých se nemá střílet;
    To byl vždycky ukazatel důvtipnosti vývojářů.
    Bůh žehnej Falloutům, kde mohl člověk střílet skutečně do čehokoliv, ale nesl potom i následky.
    *14*
    Co mě zase přišlo vždycky hodně divné, je že v GTA často člověk mohl přejet až 5 civilistů, než si ho policie všimla, ale přejetí policisty se rovnalo instantním 2 hvězdičkám. *8*
  • Přesně tak, ale v CSku je jako Tčko vždycky odprásknu, jakmile CTčka projedou... Jak by to udělal pravej terorista :P
  • a ja chtel zbijet vsechno ale jak to tak vsechno ctu okolo toho BF 3 i stim vybirani postav a pocet tak na bf 3 prdim
  • Anal.S
    Záleží na úhlu pohledu. Jestli seš hipísák, tak ano - pak je střílet vojáky ve válečném konfliktu nemorální.
  • NATO nezabilo ani jednoho, to přece všechno zabil Kaddáfí a jeho jednotky :P. To se to řiká, když už se nemůžou bránit :P. Teď na ně svedou kde co... Všichni víme, jak to dnes chodí
  • A ja se tak tesil jak budu zabijet deti... no nic po ulicich jich porad beha dost.
  • takže střílet Ruský vojáky a terroristy je morální, ale civilisty už ne....no. nic. Když je nemůžu sejmout ve hře, tak je půjdu postřílet v reálu. *14*
  • Kori
    Já se ve hrách většinou snažím hrát morálně a nestává se mi, že bych střílel utíkající děti do zad... to sou mi věci.
  • to jsou mi ale veci...NATO civilisty zabiji pomalu po hordach a ve hre nemuzem ani jednoho... taipas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit