Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja sa tesim na POSTAL 3 *14*
  • No jednak to je omezení osobní svobody. Působí to dost divně. Mizí tím část obtížnosti a variability ("Hele, tam ted ten granat hazet nemuzu, vedle toho komunisty je i nejaky civil") a hlavne to je jen dalsi usnadneni prace pro pany z Dice.
  • Je to pořád jen hra tak proč takové omezování.
  • Alebo pokojne aj pred rokom na Slovensku...
  • Chce jen zviditelnit ten mediální poprask okolo mise z letiště v MW 2 a ukázat, že oni a jejich hra je lepší a lépe působící na správnou morální výchovu mládeže... O nic jinýho podle mě nejde. Podle mě nikdy civilisty do BF 3 nechtěli dát, ale proč to nevyužít proti konkurenci??
  • Po přečtení této diskuse jsem překvapen, větší části lidí vadí že nemůžou střílet civilisty ve hře. *8* Pamatuji si "Soldier of Fortune 2", tam jsi střelil do civilisty a hned ti to vypsalo hlášku a seznam savegame... Nechápu proč to není v každé akční hře takto řešené. Hry a braky typu "Postal" ani do kategorie akční hra nepatří a tam se mohou psychouši vyřádit. Když chci najít nějaké video na Youtube.com abych se podíval jak hra vypadá a 80% toho co najdu je jak blbeček kosí civilisty tak to je příliš. *11*
  • GlaDOS
    to bylo ve Swat. začal si střílet do svejch a oni tě s hláškou "šef se asi zbláznil" zastřelili. já bych tam prostě střílení civilistů nechal. má to být realistická hra ale civilisté jsou nesmrtelní superhrdinové
  • Já se vždycky nechám dobrovolně zastřelit abych nikomu neublížil. *4*
  • Breivik sa na internete hrdo hlásil k slobodomurárom a bol členom nórskej lóže, ktorá ho akože "vylúčila": http://www.frimurer.no/ordenen/15-aktuelt/1190-den-norske-frimurerorden-uttrykker-medfolelse-og-omsorg
  • Bohužiaľ SME patrí k neocenzorom.
  • Uz i za tenhle prispevek by si mela na tebe policie posvitit, ikdyz je to mysleno "vtipne"...
  • Peace and Love, jsem hodný hráč a ve hrách nezabíjím.
  • Přeloženo do češtiny: "Z vysoka kálíme na to, co hráče na hrách baví, hlavní je přece PR - to co o nás píše bulvár"...

Neříkám, že bych se vyžíval ve střílení civilistů, on sám říká, že když hráči dá tu možnost, tak to udělá, protože ho to bude bavit (taky dost zvláštní předpoklad *7*)
  • tomu řikám vžití se do role :D
  • Psychotic
    No, lepší, než restart přestřelky, protože moje zbloudilá kulka někde trefila skrz zeď civilistu nebo protože mi kolega vběhl před mušku...
  • Jedna paní profesorka mi tvrdila, že počítačové hry jsou špatné, že jsou jen a pouze o násilí a navíc to omlouvala tim, že rodiče nemaj na děti čas, tak proto můžou hrát hry. Ale ve výsledku za to můžou hry a ne rodiče, kteří by dle mého názoru neměli mít děti, když se jim nemůžou věnovat? Stejně je nás na týhle planetě dost... Tenhle svět je tak ret*rdovanej (opravdu je tohle slovo cenzurované (O_O) )
  • Máš nějaký odkaz na ta procenta nebo je jen házíš od boku?
  • "Ostatně Bach už před časem v rozhovorech naznačil, že střílečky by měly trochu "dospět"."

Aha takze sa z nich mas tat tupy mainstream ?
  • Nechápu, co tady řešíte. DICE se prostě chce co nejlépe vyhnout narážkám v médiích a špatnému jménu ve stylu nebezpečné hry, která zavinila to a tamto. Je to pochopitelné, ať za tím stojí jakákoliv výmluva. Poděkujte duševně chrým, kvůli kterým se tak děje. Pokud Vás až tak moc zajímá zabíjení civilistů, tak jste asi padlí na hlavu. 99% hráčů si tuhle hru kupuje hlavně kvůli multiplayeru, kde žádní civilisti nejsou!
  • zx_spektrum
    Takže snesitelnější je zablokovat zastřelení úplně? No nevím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit