Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    No, strašně silný, bych asi nevydržel a šel vystřílet obchoďák. *14*
  • to já když jsem hrál hitmana třeba a chtěl jsem přejít misi jako profesionál a těsně před koncem mě to někdo skazil tak jsem se nasral a vykosil všecko co tam bylo, jen tak s prdele, prostě když člověk není magor tohle ho zněj neudělá... (ale děcká by podle mě vůbec ve hrách být neměli, to už je blbý)
  • Mít děcka v obou zmiňovaných hrách s možností je střílet jako ostatní, by bylo silný kafe pro kohokoliv, včetně hráčů a počítat s tím, že se někdy v těchto hrách objeví, je velký šílenství panáčku.
  • Nastesti tu mame plno her ktere nam nesvazuji ruce a nesnazi se nam moralisticky ukazat vztyceny prst a rict ty ty ty tohle delat nebudes... Diky bohu za serie fallout, gta, just cause kde clovek muze radit jak chce od toho ty hry tady jsou. Az budu chtit bejt roztomilouckej a hodnouckej tak si pujdu pustit treba sims ( ne nepujdu, takovy hry me nebavej ). Jediny co mi na serii gta a just cause vadi je ze tyto hry neobsahuji jedno jedine dite a ten svet mi tak prijde dost nerealny asi vsichni vyskakujou jako dospelaci z laboratori.
  • Podívej se co se stane, když někdo zastřelí civilistu nebo policajta. Když zabije civilistu, dostane 2-3 roky, ale jakmile zabije policajta, dostane 12 a je rád.
  • Zajimalo by mne, jaka to krvava hra vychovala k zabijeni Jacka Rozparovace nebo Adolfa Hitlera.
    Bud to v cloveku je nebo neni. Pokud to tam je, muze to spustit klidne sledovani zprav na Nove.
  • jezis, tak za 8 hodin po vydani vyjde patch/mod od useru... to je toho.
  • samozřejmě proto taky ve všech hrách bojuješ proti rusům, těm je to stejně jedno a zbytek světa si rád zastříli. nechtěj vědět jak by to dopadlo kdybys v nějaké hře střílel američany
  • Mohl by si prosím rozvést více tuto větu: "klaďas z donucení sem i ve skutečnym životě" protože jsem to asi nepochopil. Nedovedu si prakticky představit jak to funguje.
  • Proč hraješ cod když ho tvořili pos**ní amííci hmm. Nejsem žádnej obhájce ameriky ale nesnáším když někdo háže celej národ do jednoho pytle : rusové = vodkou nasáklí vochlastové a komouši, američani = hamburgrožrouti s IQ re*ardovaného šimpanze, češi = zloději propisek *1* *1* *1* atd atd
  • Jazz
    Škoda, chtěl jsem je rozstřílet na hadry *13*
    Pěkně jako v MW2 *14*
  • Jaké to je žít s paranoidní psychózou?
  • Upřímně, já osobně civilisty ve hrách nestřílim. V MW2 v tý misi na letišti sem střílel nad hlavy, aby ty k*eténi zdrhli. bohužel skript s tim nepočítal takže k*eténi dál zmateně tancovali a nechali se kosit mými "parťáky". To bylo ovšem moje svobodný rozhodnutí. Já měl možnost střílet civilisty, ale rozhod sem se že nebudu. Ta možnost do válečný hry patří, a chci jí tam mít. Jak mám mít ve hře pocit že sem hrdina, když nemám možnost bejt padouch? Proč pak vlastně ty hry vůbec hrát? zastřílet si můžu jít na střelnici, a klaďas z donucení sem i ve skutečnym životě (ne že bych chtěl bejt záporák).

*11* *11* *11* *11*
  • upřímně v modern warfare me bavila prave nejvic ta mise na letisti, jak strilite do civilistu xD ta mise je uplne odlisna od tech ostatnich... pokud clovek neni mentalne retardovany, tak by zabijeni ve hre na nej nemelo mit negativni vliv, skoda, ze tam nepujde zabijet civilisty, trochu to pak ztraci autenticnost... civiliste normalne ve valce trpi uplně nejvic a ja sem fanda realismu ve hrach, takže boooo!!!!! proste za vsechno muzou debilni media a feministky!!!
  • Ja po tom co jsem videl gameplay videa rozhodne ne...
  • Tahle radoby moralita ve hrach je stejne k smichu.Jediny duvod proc to tam je,jsou media,ktera dokazi udelat z takovych veci strasny humbuk a hned reci typu "strilecky z vasich deti delaji krvelacne zabijaky" apod.
    Pokud to hrac ma v hlave v poradku,tak by mu nemel snad delat problem rozlisit hru od reality a timpadem,to ze bude ve hre zabijet kazdeho na potkani prece jeste neznamena,ze nasledne pujde na ulici a bude delat to same.
  • Ano, možnost absolutní ignorace civilů je velké zvýšení obtížnosti.
  • to sa da lahko vysvetlit, ked zijes vedla ciganov tak ti rupne a radsej ich zastrelis aby neotravovali ostatnych... podla mna spravil dobry skutok a pojde do neba
  • Kde jsi prisel prosimte na to,ze to ma byt realisticka hra? *1*
  • Tvá poznámka s tím granátem mě připomněla takové situace... já jsem ten granát nehodil i když by smrt civilisty neměla žádný postih a raději jsem vojáka přesným zamířením zastřelil. Právě je to jen hra a já to bral jako výzvu a něco ke zvýšení obtížnosti která nebývá u her nijak vysoká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit