Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 video ze hry vás zavede k bombě
30.3.2011 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
tak k té helikoptéře, co je tu zmíněná. Nikomu nepřijde divné, že hero amíci kapou v jednu chvíli před mostem jako mouchy a za pár chvil jen tak nad silnicí vysí lehký vrtulník, k jehož sestřelení stačilo vždy jen pár ran (beru to, že už je to poslední verze OH6) a nikdo na ni nevystřelí?
Jinak autoheal je jasnej, přece nechcete ve hře umřít? To by pak nikoho nebavilo a nikdo by to nehrál.
Ještě se divim, že tam nejsou samonaváděcí mířený náboje, jako měl Zorg v pátym elementu, můžete střílet klidně za roh a každá kulka si najde svůj cíl. To by panečku byla teprv zábava :-) -
-
tady se to dobrými nápady a připomínkami jen hemží
-
-
Holt ostatní se musí snažit i za tebe když toho nejsi sám schopen.
-
-
Ty musíš být hodně depresivní jedinec. Copak se stalo? Potkala tě oliheň beznaděje, nebo tě vycuc polymorf? :-)
-
-
Od začátku jsi nenapsal nic co by mělo nějakou hodnotu myslíš že se ti to jednou povede?
-
nemám rád tyto komentáře není to vůbec ke hře a je to celé postavené na jednom a tom samém ... škodolibosti
-
-
-
-
No a jak ty víš,že tohle byl postup ve hře?Jakože jsi dole a najednou nahoře?Nemusíš tam přeci jít nahoru když nebudeš chtít :D...Jinak video není celé a třeba ten vrtulník sestřelí.Vidíš 5sekund vrtulník co střílí,ale že je to potom useklé to už je jedno že?
Pokud ti tak bude vadit autoheal...dej si hru na realistickou obtížnout nebo hard nevím co tam bude...a myslím,že tam jako rambo běhat nebudeš :-)
Jinak to poslední ani nekomentuju :D to je úplná kravina,ale připomněl jsi alespoň dobrý film :-) to chválím -
Když už tak nemel blbosti v každé hře se dá snadno umřít a je jedno jaké má uzdravování. No a s tim vrtulníkem vypadá to pěkně to je vše. Realitu hledej někde jinde.
-
-
Je třeba zabít kenyho vy parchanti! jinak se omlouvám za "visí". Ještě, že takovej Half-life nedělali jen proto, že vypadal pěkně a ne realisticky :-)
-
-
Chápu proč máš ten nick.
-
-
ale dyt ma pravdu :) ... ja se na hru tesim a jako pokazde doufam ze to vyvojari nezmrvej .. ale ktera hra v posledni dobe dopadla tak jak by clovek chtel ? :) ..dnes uz se hraje jen na efekt, nepremysli se u toho ..
-
Jen bych rád věděl, co tě urazilo. Chováš se jako holka, která má krámy :-)
Ale neboj brouku, já na tebe budu hodnej. Můžeš mi říkat strejdo... -
-
Urazit? kde? jak? co? Na to by jsi se musel trochu víc snažit hochu.
-
-
-
-
-
-
Já si připadám jako v lese. Jedna myslivna vedle druhé :-)
-
Už chápu vývojáře,že serou na PC hráče (Crysis 2).Těm se člověk nezavděčí...nejdřív každej řve kvůli grafice a když je hra s parádní grafikou(zatím tak vypadá),tak se najdou vždy nějaké kraviny...ať už autoheal v SP(což už je nějaký ten rok),který by se dal nahradit jak tu někdo píše lékárničkou za starých časů UT,MoH atd...ale to by se taky každému nelíbilo..bral bych toho Medika to by bylo fajn,ale to by se taky každému nelíbilo...nebo jako ve FC2?Že si uděláte operaci na bitevním poli sami? :D
Berte to sakra tak,že BF serii jde vždy hlavně o MP a ne nějaký single...ano dělají ho trochu pořádně po delší době,ale podle mě na příběh nebo alespoň trochu realisticky (vím auto heal a podle některých vrtulníky na bojišti realistické nejsou).Ale sakra je to jenom hra!Zábava a pokud chcete realitu,tak se nechte naverbovat do armády :-) a budete mít reality kolik jen zvládnete. -
-
a pro to vyvojari tvrdi ze SP je pro ne klicovy a nebude hrat druhe housle ? :)
-
v multi bude tiez autoheal ?
-
-
Proc misto linku na youtube video v HDcku sem radsi postujete rozmazanou sra*ku? Nepochopim.
-
-
Proste nedaji si rict a nedaji si rict a to muzes psat treba milionkrat ze ti videa stoji za pekne kulove :)
-
-
Jejda...autoheal *11*
-
-
jj, kde jsou ty doby kdy se člověk musel snažit a hlídat si zdraví a něco umět, libovolný ukládání mi nikdy nevadilo, ostatně dřív to byla smaozřejmost a checkpointy byly výjimkou, ale autoheal je fakt hovadina největší. Vzpomínám na Project I.G.I., celá mise bez zátahu, jedna dobrá rána a konec, žádný ukládání.
-
-
Ale no tak IGI jsem hrál byla to pěkná hra ale zase nedělej z autoheal nějakou hroznou věc.
-
-
hrozna/ nehrozna .. je zbytecna a ubira atmosfere ..
-
autoheal je hrozná věc, představa že hraju Dooma, DN3D, IGI apod. s autohelem jako se hrajou FPS dnes ve mně vyvolává záchvat smíchu, o čem je takový hrnaí? o ničem, člověk proplouvá.
-
-
Když myslíš.
-
Tak nějak...proplouvá...
-
-
-
-
Jejda návštěvník z Marsu. Vítej na Zemi doporučuji ti doplnit si historii her možná zjistíš že autoheal je normální a často používaná věc.
-
-
Kenny nebuď blbej hňup, to já samozřejmě vím, ale člověk by doufál, že po taškařici Bad Company 1/2 (i když mě celkem baví)se BF3 vrátí ke "kořenům" a bude se snažit vyrovnat tak něják "realismus"/arkáda...tak zklidni hormón a o historii her mi nic nepiš, když ty si funěl v inkubátoru já si kurv*l zrak u starých televizí...
-
-
jo jo ... takovej ježen Sonic. Po pár hodinách se člověk dostal do finálního levelu a když prošvihl svoje tři životy, tak mohl začít odzačátku :-)
A oni chcou quicksave uprostřed přestřelky, šulini -
-
Mario to samý:) Předposlední level a tobě došly životy.. A znova bobánci:)
-
-
u takovýho Alexe Kidda na Master Systemu jsem si taky užil svoje : )
-
-
Ale to zas ne, pokud je řeč o starém Sonicovi tak měl ještě tušim 3x Continue, takže celkem 9 životů, extra continue se tušim daly nahrabat ještě v bonus levelech.
-
-
jj, toho myslim, Mega Drive : ) byla to tušim jednička ještě bez lišky, luxus.
-
já znám jen toho na konzoli SEGA (ne toho PC), nevim, co to přesně bylo za typ. Ale jo, sem tam pár životů k dobru nasbírat šlo (pro restart levelu, asi 3x)
-
-
-
Já vim že ty to víš kdyby ne bylo by s tebou něco špatně. Ale to s tím věkem jsi si mohl odpustit na takové kecy a vytahování máš příliš málo informací.
-
-
No promiň "doporučuji nastudovat historii her" tadle "historie" autohealu se táhne pár cca 7let zpátky...a některý hry jsou svižnější, autoheal neni všude od věci ale u Battlefieldu 3 jsem zrovna myslel, že tudle taškařici eliminují (napadá mě pár způsobů, aniž bych se musel dlouho zamýšlet)...a že by to mohla být i nějaká výzva...vzhledem k tomu, že nepředpokládám (a doufám v to), že by na tebe nabíhala armáda celého státu jako v posledních CoD (kde kdyby nebyl autoheal tak je to naprosto nehratelné)tak si s tím mohli trochu pohrát...to je všechno
-
-
Nejsem žádný hater autohealu...takovej ME2 mě bavil fakt dost .)) ale fakt je ten, že ta obtížnost se tam nahrazuje jen tím, že "jich" je mnógo...
-
Jistě já vim jak dlouho tu asi tak je autoheal faktem je že už jsem takových her hrál hodně a když se to pořádně udělalo tak i taková hra mohla být těžká a pro hráče výzva. Stačilo pár zásahů a byl jsi v háji. Lékárničky jsou sice fajn ale i autoheal má dost dobré možnosti.
-
-
-
-
-
-
K dokonalosti už tam chybí jenom nějací ufoni. Kdepak chrabří men in armd from jusa zapoměli prapory? Bez nich se do boje nemuže, to neni pro muže.
-
-
Hra by mela obsahovat i mise kde se nebude strilet, ale sirit demokracie a mir.
-
-
Bude obsahovat simulátor volby Miss Universe?
-
Tak to aby tam hráli rusáci, protože nikdo jiný šířit demokracii a mír přece nechce. Tedy až na USA, těm ovšem nejde o nic jiného než o ovládnutí celého světa a možná i vesmíru (tedy kromě Marsu, protože tam si drží místo Paroubek). Koneckonců, Spojené státy to už dokázaly účastí v obou světových válkách nebo ve válce studené. Nebýt těchto zlotřilých imperialistů, tak bychom zde mohli mít báječný nacismus nebo komunismus. No nebyla by to krása? *4*
-
-
majestro dělá do politiky? dovedu si představit co tam dělá, teda vyměšuje...
-
-
-
-
hmmm...ten endžin je tak dobrej, že mu zase, opět z kulometu nezmizel pás s náboji , když je všechny vystřílel... tradiční věc u všech jejich her.
-
-
Tohle neni otázka enginu.
-
-
Prosím dejte 20 liků mám už druhou sázku z kámošem honem!!!
-
-
to nepude Scotte, zrovna odjíždim do Fort Collinsu na veletrh chlupů
-
Omlouvám se, ale vzhledem ke zranění ruky, které jsem si přivodil přehnaným hraním počítačových her jsem dal pouze 20 dřepu, snad to nebude vadit.
-
My Češi jsme poměrně zákeřnej národ takže o de mně máš palec dolů!
-
-
a taky škodolibej *1* chacha
-
-
Tak aspoň - 20 nechceš ? *1*
-
-
-
-
CoD je z hlediska hratelnosti stejne mnohem lepsi a zadna lepsi grafika nebo destrukce to nevynahradi. Vsichni fanousci BF jsou jen fanatici co si koupej dalsi dil jen proto, ze je to BF a obsah je vubec nezajima. Hlavne, ze si muzou zajezdit s autickem, tankem nebo zalitat letadelkem
-
-
zajimave ze to rika zrovna hrac cod *1*
-
No hlavně že CoD si lidé nekupují kvůli značce ale kvůli vzrůstající kvalitě.
-
-
Berete mi to primo z ust, presne tak - CoD jde kazdym dilem dopredu co se tyce hratelnosti, BF se snazi spatnou hru jen zabalit do hezkyho pozlatka a vetsina hracu jim to bohuzel sezere.
-
-
Doufám že tuhle kravinu píšeš jen jako ironii jinak je mi tě líto.
-
-
ja myslim,ze to vazne nemysli,uz jen podle toho jeho jmena mi to neprijde mysleno vazne *1*
-
-
Snad máš pravdu.
-
-
Pouzivani ironie v psanem textu je naprosto nevhodne, protoze nekteri lide nemusi bez vyrazu tvare a intonace poznat zda byla pouzita ci ne.
-
-
Aha tak to je mi tě líto.
-
-
-
-
-
Ach ty decko *1*
-
-
Ten pan ma, ale dozajista pravdu. Sama jsem to na svem muzi a synovi nekolikrat vypozorovala. Od te doby co si koupili kdysi BF2 stoupl jejich zajem o vojenskou techniku o stovky procent a i dalsi dil jsem byla nucena ze sve podpory predobjednat rovnou ve dvou kopiich, aby si mohli oba dva hrat jako mali kluci
-
-
Boze mami co to tu pises za kraviny, bez nam radsi udelat neco k veceri. Sorry chlapi, to je tak, kdyz clovek vstane od kompu,kdyz jde na zachod, hned mu tam vleze zenska.
-
-
-
-
Já se sem chodím bavit, protože zabava na zdejším foru je lepší, než mi může dát tato hra. Až se mě budete chtít snažit zas chvilku urazit, tak se pokuste alespon napsat správné i po tvrdých souhláskách. Třeba takové rozumný a rozumni to trochu bije do očí :-)
Nijak jsem nenarážel nato, že potřebuji mít všude real, narážel jsem jen na nesmyslnosti, které nám Dice předvádí. Takže příště zkuste sami zapojit mozek, než mi tu začnete blít svůj intelekt ;-) -
-
proč se to tu jmenuje diskusní forum? no zřejmě proto, abychom zde mohli pět chvalozpěvy pro předobědnavatele :-)
-
-
ty ses fakt jouda
-
-
je ale ja ho mam uz rad aspon se uz nasmeju aj ja jako dobry sak aspon vidime kdyz ma takovy intelekt kam tato republika speje cim vetsi intelekt tim vic to stoji za prd viz hrad :)))
-
-
-
hele meti tak proc tu vlastne pises jako zabava je to asi dobra pro tebe ale nas ostatni tu jen seres a takove lidi tu nechcem takze pokud chces napis si svoje vyjadreni dice ze chces jednoho panacka a pole abys to mel dobre . jako svuj intelekt bez resit nekde jinde a hru ktera se ti nelibi a libi taky protoze brzo z tebe bujdem blit my
-
Tebe neni potřeba urážet to si děláš sám. No a potom co jsi tu předváděl raději nepiš o používání mozku.
-
Nekdy by neuskodilo si uvedomit,ze to je jenom hra *3* .Sice mam podobny pocit co se zjednodusovani hernich mechanismu,snizovani komplexnosti a celkove zjednodusovani soucasnych her tyce,ale ty to zenes do naprostyho extremu
-
Ale dobrý zas, při své inteligenci to alespoň napiš do reakce a nemudruj nám tady pořád znova *7*
-