Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skript,skript,skript a skript.
    • No ty asi najdeš v každé hře ne?
      • no ale rad bych videl i video ktere nebude jen o tom skriptu .. :) je skriptovani a COD skriptovani .. aby to zas nebyl velky interaktvni hollywood bijak, jak to zatim vypada .. jinak grafika a atmosfera pekna i kdyz to doufam hraje s cheatem na nesmrtelnost nebo je to nejaka "extra easy for little sisters of casual first person shooter players" obtiznost .. a hlavne maji jeste dost casu na AI a podobne veci .. tak drzim palce a je pekne, ze se (udajne) zameri i na SP a nebude to jen takovy kratky sled nesmyslnych misi ..
        • No tak o nastavení obtížnosti u ukázky hry se nemá cenu bavit dost často to mají nastavené hodně málo.
      • On ma na mysli spis to mnozstvi behem urciteho casoveho useku *3*
        • Chápu ale tak pořád to vypadá pěkně a nějak přeplácaný mi to nepřišlo.
          • Zrovna v tomhle videu to bylo celkem ok,ale v tom predchozim s tim sniperem to bylo uz imho moc
        • to mas jedno skript skript atd a v jakem useku mezi nama stejne kazdy fanda to dohra je jednou a pak de hnedka do multaku . samosdrejme nerikam ze singl bude spatny podle me bude bomba aj ten ja se tesim na oboji
          • No podle me se i scripty daji pouzivat s mirou...aneb vseho moc skodi *3*
  • Toz audiovizual vypada paradne.Ale proc musi vsude v posledni dobe cpat ten auto-heal?To je strasna zhovadilost.
    • A nejlepší by to bylo bez autohealu a bez lekárníček. To by bylo pošušňáníčko, nejen že hrací doba by byla 3 měsíce, ale ten pocit, kdyby to člověk konečně dohrál....
      • No jestli te to bere timhle smerem,tak prosim *1* .Ja osobne mam radsi klasiku a to hitpointy,zpusob doplnovani se da vymyslet ruzne,aby to sedelo do daneho stylu hry.Ale automaticke uzdravovani,kdy se schovam za nejblizsi ukryt a za chvilu zase vybehnu ,jako by se nic nestalo me zorvna dvakrat teda nebere.
    • No lékárničky taky nejsou nic extra.
      • Když si vzpomenu na unreal, kde jsem bežel střilel a chodil po lekarničkách :D
        • No tak jako lékárničky tu nemůžou být věčně je fajn že je něco nahradilo jinak by si tu zase určitě lidi stěžovaly že jsou ve hrách pořád jen lékárničky a nic jinýho.
    • Ono to máš těžší, jak se mi moc nelíbí autoheal, tak by mi zas přišlo jako blbost v něčem jako CoD nebo tady BF (samozřejmě jen SP) shánět po mapě lékárničky..tady trochu víc beru ten autoheal, ale mohlo by to být i jako v OPF/ArmA, při větším zranění se vyléčit u člena týmu, co zastává funkci "medic", to by nemuselo být tak těžký a ani tak hloupě vypadající
  • tak meti boze vsech her a velka elito bez na forum army ci jinych strilecek treba unrealu nebo quake ci te tve red orchestry ale nechod sem kdyz setito nelibi nato jak se to pises velkym hracem a buh vi jak starym tu spis pises jak male decko podle me rozumni clovek ktereho hra nebavi tu ani nenapise a de dal
    • No napsal jsi to sice se spoustou chyb, ale máš úplnou pravdu *3*
  • nwm teda jak ti co tu tak hrotí realitu, na realitu je plno jiných dobrých titulů, ale já osobne hraju hry na odreagování a zábavu, a realná válka není zábava, proto mi opravdu FPSdnešní doby nevadí a na BF3 se těšim ;) graficky je to bomba a užasnej zvuk jako v kazdem BF
  • Jo, považuji se za elitu, když takový smrkáči jako vy zavadí o Red Orchestru, Project Reality atp. tak si vás dávám k snídani a onanuji tu nad tím :-)

Já to přirovnám k něčemu jinému. Kdysy jezdili na motorkách jen praví srdcaři. Dneska se prohloubily rozdíly mezi bohatými a chudými a motorku má dneska kdejaké hovado a tak to podle toho i dopadá na silnicích :-)

úroveň hráčů určuje směr trhu.

Je rozdíl udělat hru zábavnou a s nápadem a nebo pro blbce, kulatou jak Rubikova kostka postavenou na wow ted se po*** efektem :-)
    • smejki
      prohloubení rozdílu vede k obecnější dostupnosti dříve údajného luxusu? oujé!
      • Ale šak nechaj ho. Poznáš ten vtip -- Boh dal človek mozog a penis, ale nedal mu dosť krvi, aby to používal naraz. A v metiho poste je jasne napísané, čo používa on *1*
    • Jenom dalsi troll (odhaduju tak 12 let), nekrmte ho.

Nekde na netu si nasel ze Red Orchestra a PR jsou realistictejsi hry a tedka tady dela HC parana, pritom hraje codko nebo csko, tece mu mliko po brade a rve pri tom do mikraku s ostatnima malejma harantama.
    • Dobre dedku, nemel by si uz jit nahodou ven, kdyz uz tam tak krasne? Ja zadny usmrkanec nejsem, Battlefield se mi libi, i kdyz se tam vyskytne obcas nejaka chybky v realisticnosti. A na tech hrach co si tu psal, jsem vyrustal a na mnoho jinych. Zkus teda taky nejakou vymyslet a uvidime, treba bude lepsi nez Battlefield.
    • No hlavně že máš nad čím onanovat to je důležité.
  • Presne diky lidem jako Ti co tu obhajuji soucasne koncepty FPS her stoji dnesni hry za TOTALNI HOUNO..narvat Vam Fjedničku do ksichtu a odjistit..nic jineho nezaslouzite.
    • A nemáme se ti klanět za to že mezi nás přišel někdo tak veliký? Hraješ si tu na něco víc ale z toho co píšeš působíš jen jako další blbec.
      • Ano tvuj nazor je pro me velice dulezity, prosim napis jeste neco..
        • No vidíš a to zase pro mě je tvůj názor úplný odpad.
          • Já myslim, že maj všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řek.
            • Ja bych to vyresil skutecne masivni....letakovou kampani
  • Opět nice vid :) ..
  • Abych podložil své argumenti mí naštavní čtenáři. Takové ptákoviny, jaké předvádí v dnešních hrách vývojáři, by si v době slávy Unreal Tournamentu nikdo ani "nelajznul" :-)
    Tehdy to byly hry s velkým H.
  • P.S.: vzhledem k tomu, jaká je úroveň zdejších přispěvovatelů fora (a to jsem to tu prolistoval dost) je už teď jasné, že MP bude díky klientele "brak" (vyjma snad malých klanových soubojů)
  • Prosim vsechny radoby chytraky co nadavaj na nerealnost a vytvory DICE, aby se prihlasily do armady (kdyz chtej tak moc realitu) a nechali se ZABIT, protoze tyhle jejich "hospodsky" brecaky (vsechno delaj spatne a jen ja vim jak na to) jsou zbytecny a nikomu nebudou chybet. Vsadim se ze kdyby byla hra 1 kulka = game over tak by byly prvni, ktery by opet hlasite protestovaly. DICE patri mezi spicku v oboru *5* A JE TO HRA A NE SIMULATOR!!!
    • Vsechny hry jedna kulka mrtvy maji extremni uspesnost..Americas Army, mod Project Reality k BF2, puvodni Operation Flashpoint, SWAT4....jenom vyvojari nemaji koule je vytvaret
    • Je to hra pro de**** :-) Spousta starých her nabízí zábavné zpracování a pojetí. Dice vydává od BF2142 pouze něco, co ze sebe vydávají hospodské mluvky po dvaceti dekách vlašáku a dvaceti pivech :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit