-
Normálně je mi grafika fuk a jestli je nějaká "ósom" realistiká, je mi taky jedno, ale tohle graficky vypadá fakt užasně.
-
-
Navyse je to vyborne optimalizovane, na mojej stvorrocnej masine (dvojjadro 2,8 GHz, 3 GB RAM, GTX 275) som to v pohode rozbehol vo full hd rozliseni na strednych detailoch a vyzeralo to paradne. Jednoducho DICE vedia robit engine.
-
síce mne na technickej stránke záleží rovnako ako na hratelnosti ale súhlas, miestami je grafika skutočne úžasná a dovolím si povedať na krok od realizmu... napríklad ksichty na mňa pôsobia (asi prvý krát od kedy hrám hry) akosi reálne, akoby som sa pozeral na skutočnú osobu s charakterom a nie nejakého počítačového handrového panáka. Samozrejme chce to ešte dopilovať ale už chýba naozaj iba kročik - dva a väčšina ľudí už mnohé aspekty po vizuálnej stránke nerozlíšia od reality... vďaka DICE, konečne niekdo posunul latku od Crysis o niečo vyššie.
-
-
"na krok od realizmu" lol, někdy taky zkus jít od počítače ven a uvidíš, že to má od realizmu daleko...
-
-
-
Pěkná recenze. A nevím co furt máte proti tomutu přehrávači mně to běží krásně a načetlo to hned
-
-
Jako funguje, ale obcas se zasekne a neda se posouvat, treba dojde video do konce, ja ho dam znova a chci skocit na nejakou cas a to video se spusti pokazde od zacaku.
-
ono by stačilo, kdyby popřemýšleli na které straně je chyba :)
-
-
Mám Chrome a v životě sem tady neměl problém s videem, a to i za firefoxu.
-
-
Mám chrome a je to hodně náladový, nicméně tahle recenze mi jela dobře. *3*
-
-
jen informativně- soubor videa má 170mb
-
Dajte tieto recenzie na youtube, lebo tu potratim aliena od sialenstva. Ta rychlost nacitavania je z roku 1977.
-
-
potratim aliena od sialenstva? co si si od tohto sluboval? to malo byt akoze vtipne? bolo to extremne ale extremne trapne.
-
aj ja mam taky problem kazde video sa mi nacita 100rokov. na youtube mi ide vsetko plynule a v 720p
-
-
Mazec :o), děkujeme Lukáši za recenzi .)