-
A to nejlepší nakonec, takže za chvíli vyjde MW3 a jeho nepřekonatelný MP. BF3 se snažil zaujmout alespoň reklamou, ale jen to nestačí...
-
-
Nepřekonatlný MP v MW3? Bohužel tato série již pomalu umírá. A myslím že MW3 bude poslední díl.
Kdo si jednou zahrál MP v Battlefieldu tak jinou hru hraje jen občasné touhy po změně. -
-
Zajímavý je, že když si chci občas zkusit něco pomalého a občas i taktického, tak si pustím BF. Na vše ostatní je tu MW. Umírá? Počkej na ty prodeje, ještě MW6 bude mít větší prodeje jak cokoli jinýho.
-
-
A stejně to bude stejná sračka, jako 10 dílů před ním
-
-
a stejne to budes hrat abys nam tady mohl psat takova moudra *1*
-
-
Už nebudu. Hrál jsem zatím skoro všechny díly COD (MW2 a Black Ops letěly po první misi do bazaru) a do dalšího podělu od Actizmrdů už nedám ani korunu
-
-
-
-
Proč by CoD končilo když to ty děcka kupojou osto šest...
-
-
BF3 kupujou jen manažeři v obleku...
-
-
A doktori s pravniky... *1*
-
-
-
MW3 určite nebude posledný, ten sa bude vyrábať dovtedy až kým z dojnej vypasenej kravy nebude kosť a koža... žial.
-
-
-
cekal bych aspon 10 minut u takovy aaa hry *4*
-
ta destrukcia je rozhodne sklamanie ako cakal som aspon 3x tolko...
-
-
tohle neni Red faction.. V Sp totalni destrukci logicky mit nemuzes a v mp je rek bych dostatecna.. V BC2 mi tak akorat vyhovuje a v BF3 je jeste o krok lepsi..
-
-
V singlu teda mělo podle mě BC2 větší možnost detrukce a v mulťáku je na tom líp BF3...
-
-
No a divíš se ? Vždyť půlka těch baráků tam byla dřevěná *15*
-
-
To je pravda, ale je divne, ze v BF3 nemozem rozstrelit svetlo na aute, lebo si vyvojari povedali, ze bude lepsie, ked ma bude oslnovat.
-
-
jj. ty světla jsou sice nádherný ale když přez ně nic nevidím tak mi autoři mohli dovolit je alespoň zničit
-
Jo, to máš pravdu to mě pěkně nasralo...
Hopl jsem za obrubník, vykouknul a nic jsem přes ty podělaný světla neviděl, zrovna tam byl voják, tak jsem se je snažil rozstřílet, ale bezúspěšně.
Musel jsem použít rambo styl
-
-
-
-
-
-
Komu vadí skripty v CoD tak tady musel plakat... Ten singl je jen o kus lepší než BO, na MW to ale rozhodně nemá. MP je ale samozřejmě třída.
-
-
Nějak tak ! :-)
-
-
Tak technicky je to dokonale, ale SP kampan je pre mna sklamanie v porovnani napriklad s Bad Company (a ano, aj CoDMW). BC2 mal ovela zabavnejsiu kampan, postavy a aj lepsiu destrukciu. Tuto akurat bezim strielam a ani neviem koho a preco a ked to zacne byt zaujimave, tak pride uplne slaby koniec. Takze hodnotenie SP tak 5/10.
-
-
Mise v Parizi, zajeti Kaffarova a i operace Thunder Run radim k tomu nejzabavnejsimu, co se v koridorovejch fpskach ocitlo..
Musim rict, ze ruska trojice v cele s Dimou a ve vysledku i bezmoc Blackburna mi prisla sympatictejsi nez ctyrka borcu v Bad Company 2, ackoliv tam obcas padnou vtipny hlasky :) (logicky.. jinak orientovana hra)..
Srovnani s CoD.. nevim.. ackoliv je sp v CoD dobra sranda, tak me BF3 tak po jedny tretine kampane chytnul mnohem vic a nepustil az do konce.. Slaby konec? Az na to, ze Blackburn neumrel mi prisel zajimavejsi, nez "umrti Price" apod.. -
-
Skoda, ze pri tej misii v Parizi a operacii Thunder Run som mal taky neodbytny pocit, ze uz som to v nejakej hre videl. Ale je mozne, ze som mal len velke ocakavania. Po tych vsetkych videach, oslavnych recenziach a celom tom hype sa vlastne ani nie je comu cudovat. Netvrdim, ze to bola zle, ale senzacia sa rozhodne nekona.
-
-
Je fakt, ze ja tenhle pocit mel v operaci.. Swordbreaker? Proste ta, kterou celou zverejnili (odstreleni hotelu, zemetreseni), coz pro me byla trochu skoda.. Urcite by me bavila vic, nevidet to..
No my ocekavani to celkem splnilo, rozjel jsem to i celkem obstojne :).. nicmene kazdymu dle jeho gusta a o tom by to melo bejt :D!
-
-
-
-
Ulevilo se ti Lukáši, když jsi zjistil, že si můžeš převrátit ovládání vertikálního pohledu?
-
-
Ještě abych nemohl!
-
-
Kua, další videorecenze a opět mi jde obraz tak 2 fps. Nepoužívá Lukáš nějaký nestandardní zpracování videa? S ničím jiným než s jeho videorecenzema totiž v tomhle ohledu nemám problém:/.
-
-
Jo me to dela taky jen u videorecenzi.
-
-
SP - 3/10
MP - 7/10
------------
Prumer tedy 5/10 a cau... -
-
Inteligence - 0/10
Vyjadřování - 0/10
------------------------
Průměr tedy 0/10, zbohem :) -
-
Kdyz uz tak "s bohem", ty vyjadrovani 0.
-
-
A zase další učitelka češtiny táhni do školy zrůdo.
-
-
On me napominal jako prvni, stezuj si jemu. *15*
-
-
Oh, will you cry ?
-
-
Neumíš česky? cry baby
-
-
Nojo, to je náš Grifusíček, jdi si prosim tě pro brindáček za maminkou.
-
Mysli si, jak neni cool. Proste klasika dnesnich emo decek...
-
-
-
-
spravnej nazor neni ten vetsinovej chytraku
-
-
COD:
SP - 10/10
MP - 10/10
------------------
Viď ? *14* -
-
Black Ops - SP 2/10, MP 7/10, takze 5/10.
-
-
-
Výborná recenze Lukáši. Konečně někdo zmínil i to, že SP je prostě okopírován.
-
Bzzz... Bzzz... Bzzzzzz! *1*