-
Udělejte si něco s tím přehrávačem.Pěkná podívaná..tak akorát k nasrání..
-
Otázka. Dal jsem asi před deseti minutama "Join server" a poříd to píše "Joining server" To bude asi něco špatně, ne? Prosím o radu:)
-
-
Zkus se podivat do spravce uloh :)
-
-
Nevim, proc ma minusko, kdyz mel pravdu. V procesech mi bezel bf3*32 navic, vypnul jsem ho a uz to beha bez problemu.
-
-
je to rozbitý *15*
-
asi jo :)
-
-
AMD X3, 2,9 takt, 6870, 4 G ramky.
1600/1080 HD. Grafika paradna ale islo to v style COD. Viac znicitelneho prostredia a vaciu volnost som tam postradal. Inac s recenziou trosku suhlasim. V polke mi to nedalo a pustil som si tu hru :). -
Co je platné, že dialogy působí civilně, když jsou naivní a absolutně nedávají smysl. Vypíchnu zrovna ten, který je i v Lukášově recenzi:
Vyšetřovatel č.1: "Spolupracoval jste nějak s poručíkem Colby Hawkinsovou? Je to pilotka F-18?"
Blackburn:"Neznám ji."
Vyšetřovatel: "Zúčastnila se leteckého úderu proti al-Bašírovi, v době, kdy jste byl na místě i vy."
Střih a následuje letecká mise....
Ve skutečnosti měl dialog pokračovat asi takto:
Blackburn: "A co má být, víte kolik vojáků se účastnilo úderu na al-Bašíra? Tisíce! To se mě budete ptát na každého z nich?"
Vyšetřovatel: "Ne, my jen potřebujeme nějaký oslí můstek jak uvést leteckou misi a nic lepšího nás nenapadlo...." *7* *1* -
-
BF3 nehraju, ale ten voják, kterého vyslíchali byl nějakej pěšák, tak asi neznal jména pilotů, určitě né všech.
Je logický odpovědět "Neznám ji.", místo aby řekl ano či ne, protože ji nezná a tak nemůže vědět, jestli se zrovna ona podílela s ním, myšleno spíše s jeho jednotkou na nějaké operaci. -
-
Jenže právě proto že byl obyčejný pěšák, je ta otázka debilní. Je to to samé, jako kdyby se tě někdo zeptal jestli neznáš pana Kropáčka. Řekl bys neznám a někdo ti odpověděl, že před dvěma měsíci nastoupil do stejného vlaku jako ty. Fakt podstatná informace :)
-
-
Okrem toho, naco sa ho to vobec pytali, ked to mali napisane v papieroch.
-
-
-
-
Tak už je to isté, Moorhuhn ostáva neprekonaný *9* Ale BF má k tomu aspoň bližšie, ako COD *1*
-
-
Nevim jak vam ale vic se mi libi Modern Warfare 3
http://www.eurogamer.cz/articles/nahravka-cele-mise-modern-warfare-3 -
-
total idi*t.
-
Vzdyt je to prast jako uhod.
-
-
-
Ano skvěle. Další článek o Battlefieldu a další příležitost pro mě přimět místní bulíky aby v pošetilém vzteku mlátili do klávesnice nesmysly a pak se s pláčem vrhli ze židle na podlahu, padaje přitom na svá varlata.
Začněme s začátkem (videa.) Amatéřina moderátora je vidět (resp. slyšet) na první pohled (resp. sluch) Neznat ekvivaletní substantivum na anglický výraz awesome (čti ósm) opravdu odhaluje jeho nekvalifikovanost, jak k práci, tak k tomu aby si otevřel slovník a tento výraz si v něm nalezl. V případě, že chtěl moderátor pouze poukázat na informaci (která nemůže být slyšet ve videu, protože její ztráta je vinou buď samotného autora, který zapomněl, co chtěl vzkázat, anebo střihu jež ji omylem, či naschvál smazal) a tato informace začínala číslovkou osm (autor udělal důraz "o" tím pádem to zní jako ósm) tak se mu zhluboka omlouvám a sypu si doutníkový popel na hlavu.
Ósomovitost pokládám za pouhý přeřek, protože ani Ottův slovník naučný nezná tohoto výrazu, neboť mezi kazaňským profesorem historie Nikolajem Alexejevičem Osokinem ( neplést s Nikolajem Jefgrafovičem Osokinem - neurologem a anatomem ) a městem na jihozápadním břehu ostrova Čresu v Jaderském moři ( zcela blízko ostrova Lošinje od něhož je oddělen asi čtyři metry dlouhou tzv. Osorskou úžinou ) jež se nazývá Osor, žádný jiný výraz není.
Ke zbytku recenze nemám co napsat, neboť neustálé srovnávání s CoD, nekompromisně podtrhuje zaujatost, averzi a neobjektivnost vůči této herní sérii. -
-
Řekl bych,že ta takzvaná "amatéřina" má být vtipná vsuvka a nikoliv neznalost AJ.Games.cz není veřejnoprávní medium aby redaktoři museli dodržovat naprosto přesný styl psaní.Různá "komolená" slova jsou zde naopak často velice vtipná když jsou dobře použita...Často je vtipné užití komoleného slova v kontextu než komolené slovo samotné :)
-Srovnání s CoD je naprosto namístě.Jedná se o hlavního konkurenta a recenzenti vždy porovnávají recenzované tituly s konkurencí.Stejně jako když si kupujete třeba pivo :) je lepší Plzeň nebo Svijany? Ne nejlepší je mléko ! :p
-Opravdu si nemyslím,že by pan recenzent chtěl/nechtěl narážet na vámi zmiňované pány.Předpokládám,že je ani nezná jako já. -
-
Děkuji... že jsi mě poučil.
-
-
Slovo awesome je tam podle mě proto že asi pod každým článkem o Battlefildu 3 bylo od lidí nejčastěji skloňovné slovo. Co se týče srovnávání s CoD to je podle mě naprosto v pořádku stejně jako je v pořádku srovnávat Gran Turismo s Forzou....
-
-
moc v poradku to neni, kdyz je to uplne jiny styl hry :D MW3 jeste nevysel tak neni co srovnavat...protoze srovnavat hry s 5 videama je trosku neobjektivni....u me vyhrava MW3 mnohem propracovanejsi akce plna skilleru s aimem v mensich koridorech, ale kazdeho bavi neco jinyho....BF3 ma zase krasnou grafiku, ale ta hratelnost kterou ma CoD me tam proste chyby...to je muj nazor a myslim, ze ne jenom muj :D
-
-
"akce plna skilleru" Dovol abych se zasmal,ale tohle snad nemyslis vazne. *1*
Hral jsem MW2 pres freeweekend na steamu a tolik headshotu,kolik jsem dal v teto hre jsem nikdy v zadne jine hre nedal a to se nepovazuju za nejakeho extra hrace.
Ten skill,o kterem mluvis jsem tam jaksi nikde nevidel. -
-
aha, pak velkej progamer, si me dost rozesmal...kde hrajes? eSuba, Neophyte nebo nekde mezi nejlepsimi tymy sveta? kdyz je to tak lehky. Ono taky hodne zalezi kdo proti tobe stoji a zase tolik byych nezvelicoval....i kdyz inteligence tehle deti na forech BF3 je hodne nizko...kdyz ani nevidi fakta a jen to jejich je to nejlepsi...
-
-
Ty neumis cist?Psal jsem,ze nejsem zadnej extra hrac,takze tvoje radoby vtipne narazky na to,v jakem PG klanu jsem ,jsou celkem usmevne.
To ovsem nemeni nic na faktu,ze tolik HS jsem v zadne jine hre proste nedal.A hral jsem na vicero serverech a vsude plus minus stejny.
Prave to,ze nejsem zadnej PG,ale prumerny hrac ukazuje na to,jak moc o skillu to tvoje cod je.
Ale pro skalniho fanouska je ta JEHO hra vzdycky ta nejvic hardcore hra vyzadujici ultimatni skill vid? Ja ti rozumim
*1* *1* *1* *1* -
*pan
-
-
-
a btw MW3 bdue taky nabizet vysoke nastaveni, jako nove stiny,detaily, osvetleni a stovky novych veci, ktere nebyly v zadnem predchozim dile...
-
-
stovky novych veci?kde?Asi jsem nejak ty stovky novinek prehlid v tom co zatim prezentovali.
-
-
lol staci je chtit videt a ne kecat nesmysly, kdyz o tom nic nevite...staci shlidnout par videi na youtube http://www.youtube.com/watch?v=pmpRDXkJeyY tady v tomhle o nich mluvi asi 50min a neni to jediny video...
-
-
-
-
-
Tolik keců kvůli jedné chybě může vymyslet fakt jen tenhle cvok.
-
-
Tolik slov kvůli jednomu příspěvku může vymyslet jen tenhle génius.
Laudó lukáši s malým el, jak dlouho jsi se s tím příspěvkem lopotil? -
Je to génius.
-
Řekl bych, že i Horst v jeho avataru nedokáže zadržet údiv...
-
-
? *8*
-
Toto fakt čítať nebudem *13* *3*
-
-
Tos udělal chybu :D
-
Zajímavé... zatímco ostatní se lopotí aby vložili co nejpodstatnější příspěvek, ty pouze napíšeš, že nic dělat nebudeš a sklidíš úspěch. Nevím jestli je to dáno tvou leností či negramotností, ale měl bys v životě číst.
-
-
Kvůli vám jsem si narazil varlata *13*
-
Ó človeče nemaj strach, ja čítam a čítam naozaj veľa, ale snažím sa, aby to boli hodnotné veci a nie odpad *5*
-
-
A jak poznáš, co je odpad, když to nečteš?
-
A ten hroch to som ja *4*
-
-
Někdy velká snaha, marná sláva...
-
-
-
-
multak je bomba jeste by mohli odladit ty kicky od admina kvuli punkbusteru a bylo by to fajn.
-
-
Jestli tě hra automaticky kickuje kvůli Punkbusteru, je nejspíš chyba na tvé straně, nemyslíš?
-
-
Chcem sa opytať. Mne ta hra dropuje takto: "bf3 not responding". Ma niekto na to nejaky grif kde je problem ? Lebo ma to dosť serie. Hram chvilu a potom mi to dropne.
-
-
firewall?
-
-
mam avast full na 30 dni. + win firewal standardne zapnuty. Nebude to skôr niečo s grafikou ?
(ovladace mam tiež najnovšie ku gtx 570) -
-
Otazka je jestli ten Avast skutecne potrebujes,nebo ho tam mas jen pro klid v dusi ze mas nejakym spusobem chraneny pocitac.Este pred rokem bylo pro me nemyslitelne nemit v PC antivir,ale pak jsem zjistil,ze ho vlastne nepotrebuju.Avast a jine pseudoantiviraky pocitac akorat zaserou.Nevim sice jestli ti kvuli tomu pada B3,ale mozne to je.
-
-
Kdyz uz tak jako antivirus doporucuji M$ Security Essentials. Nezere tolik systemovych zdroju a neni tak intruzivni jako vetsina ostatnich...
I kdyz je fakt, ze virus jsem zhruba od WinXP zadny nechytil.
-
-
Muze byt, obzvlast pokud ty nejnovejsi ovladace jsou beta. Kolegovi to delalo to same s beta catalyst. U NVIDIA by mohl byt podobny problem...
Take to muze byt vadna pamet, prehrivani, ... -
-
Poslední Nvidia ovladače už nejsou beta, takže tím by to být nemělo.
-
-
blbý crack?
-
-
Blby dotaz?
-
Neviem o tom že by na MP bol potrebny crack. Ale ak vieš viac v klude porad debilko.
-
-
Ta vec s analem se deje asi tobe co,ze si tady lecis sve mindraky na druhych. *3*
-
Do analu dam jedine tebe ak sa neukludniš. To ťa možno poteší.
-
No jestli to mas ukradeny tak jo. Jinak muzes jeste poprosit tatu, at ti zasune do analu, to buzikum taky pomaha...
-
-
-
-
-
-
No, že by ma to nejak ohromilo, nedá sa povedať, kvôli grafike hry fakt nekupujem. Ak sa to niekedy rozhodnem kúpiť, tak SP ani nespustím, to som si istý *4*
Je ten Multiplayer rovnako arkádový, ako v BFBC2, alebo je to lepšie? -
mám starší železo, takže ještě 2 měsíce musím vystačit s Red Orchestrou 2 *14*