Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co maj všichni s tím že je to naprosto perfektně ozvučený? Já ty zvuky přímo nesnáším to sou zvuky jak z kapslíkový pistole a když člověka něco zasáhne to to je hrůza všude slyším jenom cvakání... příšerně ozvučený.. vím že je to asi takhle reálný, ale mě se to nelíbí.. BC2 to mělo lepší..
    • smejki
      fifafo!
    • Jazz
      Ten zvuk je bomba.
      Já když jsem hrál, tak jsem myslel, že mi vystřelujou šrouby z casu. Někdo ale střílel do tanku. *1*
    • Vostoq
      pořiď lepší zvukovku a KVALITNÍ repráky, né nějaký 5.1 genius, popř nějaký POŘÁDNÝ KVALITNÍ sluchátka čistě na hraní... hned uvidíš rozdíl
      • Takže chceš říct že tady maj všichni super zvukový karty a nej herní zvukovou výbavu? mimochodem mám všechno a ve sluchátkách ani repru to nebude ale ve hře.. říkám že se mi to nelíbý a tečka
        • taky je varianta, že jsi hluchej jak poleno bo absolutně nemáš sluch ... tak to neházej na DICE a vyčisti si uši ju
        • Tak už neotravuj a tečka
    • studna261
      Tak si kup pořádný repráky!!!!
      • Mám pořádný mam 5.1 geniuse
        • Říkal, že si máš koupit repráky, ne blbost :D
        • Genius...audiofilní značka... *15*
        • Tak vem pistole a prožeň si kulku hlavou, ono se to zlepší =)
          • To může napadnou jeno dítě si prohnat kulku hlavou kvůly hře...
        • Aha :-D
    • conflig
      a opravdu si hrál BF3 nespletl sis to z jinou hrou? *1*
      • ne koukal jsem i na videa a všude je to stejný..
  • No nicméně jsem jediný koho ti Rusové jako největší záporáci, nukleární zbraně, američané bratrsky bránící Paříž už docela nudí? Zatímco v reálném světě USA stahuje ocas kde může, ve hrách jsou stále ta hyper-super ultravelmoc...napravující světové bezvládí, figuruje tam třeba NATO? Poslední hra, kde se tento koncept snad dal ještě zkousnout byl úžasný World in Conflict se svojí alternativní historií...i když bych nechtěl zbytečně vyvolávat flame a nehrál jsem to ještě, takže je možné, že se to opravdu vykluše do ultra thrilleru...
    • JohnyTheZik
      Tady se presne ukaze, kdo neumi anglicky (viz hlaska, ze se chlubej tim, ze jsou teroristi.. yet a ton znacici otazku uz jaksi nezaznamenali), kdo to nehral nebo kdo to nepochopil..

Rekl bych, ze to nic Lynchovsky slozityho neni, tak co se tady objevuje sto hlasek, ze jsou hodni americane proti zlejm rusum?
      Snad abyste to psali do uvodu recenze..
    • Az na to, ze tu Pariz brani rusove, ne americane...
    • Nevím, možná si to jen moc bereš ..
      • Možná jo .)
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
    • Jazz
      No, vidíš já zas nesnášim ty SP only pahnusy typu: ME, TES a podobně
      • FiCTive-MAN
        Každýmu se líbí něco jiného, to respektuji. To je to samé jako když celá naše třída kouká na fotbal nebo ho i hraje, kdežto já fotbal nesnáším a nechápu ani co je na to zábavného *4* .
        Sice prý hraju dobře, ale mě to stejně neba... *2*
    • jestli te zajma hlavne single player tak nevim jestli battlefield je spravna volba , battlefield byl odjakziva hra multiplayerova
      • Ja si treba BF3 kupuju hladne kvuli singlu.
        • Tohle asi nikdy nepochopim.Neni ti to lito vyhodit tolik penez za 5-6 hodinovou tunelovku?To samy lidi,kteri si kupuji cod kvuli SP.
          Ale jak se rika,proti gustu....
      • FiCTive-MAN
        Aha, no to jsem nevěděl (já totiž zatím žádný z battlefieldů nehrál).Tak to si raději ještě počkám na Skyrim *4* .
        • FiCTive-MAN
          Hm... nevím proč tolik mínusů (možná od fandů série BF, kterou jsem sice nehrál, ale to neznamená, že jí zavrhuji)
  • Ten nový Battlefield je pěkná slabota *12* *12*, i COD 1 je lepší *15* a MW3 toto zadupe do země *5* *5* a pojede i na mojem supr novém Pentiu 1 *14* *14*
    • CoD1 zadupe do zeme ledasco, vcetne toho MW3.Zacatky obou serii (BF,COD) byly skvele.Kazda serie si sla vlastni cestou.Zato ted si jsou ty serie cim dal vic podobne a kvalita uz taky neni co byvala.
  • SP 7/10 (ta kampaň je šíleně krátka hrál jsem to na normal a to jsem celkem i umíral a stejně jsem to dohrál asi za 6 hodin a ještě tam dali 2x scénku v metru aby zaplnili čas *1*, trochu mě to zklamalo)
    MP 9.5/10 (tam není celkem co vytknout)
  • skvelá hra, ani nepamätám kedy ma naposledy niečo takto chytilo - za 2 dni odohratých 9 a pol hodiny :D
    • ve football manageru das za dva dny i 15 hodin cisteho casu *2*
  • Na Rusoch už je aj MW3, takže kto má na to stroje môže porovnať demá.
  • Rekl bych ze ta znicitelnost prostredi je dost priskrcena hlavne kvuli konzolím, ty uz ted maj co delat a o stereoskopickem 3d si muzou u tehle hry nechat jen zdat pravdepodobne strop konzoloveho hard waru.
  • super zvuk, animace postav, grafika me nedonuti k tomu, abych to hral. Prvni dil se prekonat neda, pak uz je to jen nastavovana kase jako TV serialy
    • Pravda bf1942 je jen jeden.
  • Co se týče zničitelnosti prostředí, jak se tady někteří bavili, tak světla u aut se rozstřelit dají, stačí se trefit...
    • alespoň co se PC týče.
      • Bohuzel jsou svetla, ktere neznicis ani RPGkem ;)
        • Ty, co tě oslňují, se rozstřelit dají všechny.
          • Jazz
            Ne kamaráde, to opravdu nedají ;)
            V těch garážích za Dimy je SUV u kterýho to prostě nerozstřelíš a jsou i další...
            • Jazz
              Vážně jsi rozstřílel úplně, ale úplně všechny světla ?
            • jesusek
              A jak mi teda vysvětlíš, že jsem je rozstřílel?! Asi nějaká anomálie co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší