Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
At zije PR
-
Sex s pilotkou za letu?
-
-
za letu padákem po katapultování se ze sestřeleného letada?
-
to mi pripomina, ze je hrozne vtipny, kdyz medik (cernoch) sedne do vrtulniku, tak je z nej automaticky beloch :D ruce uz ma z prvniho pohledu spravne cerny, ale to jim trvalo opravit taky pul roku, nekdy v breznovym nebo dubnovym patchi myslim...
-
-
mozna se tam bude dat stavet jako v minecraftu
-
ano a tie dolezite veci ktore nemalo arkadove BF3 je comander,stamina a hlavne poriadny recoil ze nestaci drzat ale davat len davky
-
-
to nebude mit ani ctyrka a k tomu jeste seberou dalsi uzitecny veci
-
-
"Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat"
Zeby konecne znicitelne prostredie tak ako nam to marketing pred vydanim sluboval ? -
-
Nechápu to, v Bad company 2 mi systém destrukce přišel daleko lepší, protože šly zničit celý budouvy, chápu že tady by to tak nefungovalo, ale s tím si měli poradit při designování těch map... Je totiž trošku divný když má budova všude po obvodu zbořený zdi, a dál si vesele stojí *1*
-
-
V BC2 cely budovy znicit nesly.. Kdyz mely vic pater, tak si do nich vzdycky mohl jit, protoze zustaly nosny sloupy.
-
-
Kde jinde toho můžeš zničit tolik?
-
-
Red Faction: Guerrilla
-
-
Jen v SP. V MP rekli ze vsecko znicitelne byt nemuze
-
-
Muzes znicit dost bohuzel porad ne vsechno coz je neuveritelne matouci a nekdy fakt na hlavu.
-
-
-
Hra se bude spoustet s pomoci facebooku a kdo bude mit nejvic kamaradu si bude moct koupit tank? (benzin bude samozrejme zpoplatnenej)
-
-
Ty jsi ale pitomeček, viď?
-
-
Vetsinou jo ale zrovna dneska to vidim spis na blbecka.
-
-
tak tohle me rozsekalo a nejhorsi je, ze bych se tomu vubec nedivil...
-
-
Alebo lepsi support? Vydat niekolko gigovy patch raz za 3 mesiace, ktory vsetko poserie dokaze kazdy blbec, zaujimalo by ma, naco maju na pc ten origin a ci je az taky velky problem vydavat patche pre pc priebezne, ked je to taka vraj priorita...Ale vieme, kazdy patch na konzolach stoji 50 tisic dolacov, to tak radsej naraz vydaju vsetko pre 3 platformy a plne bugov, malo penazi z premia, treba setri *5* *6*
-
-
nemyslim si ze je lehky udelat mp hru pro 64 hracu bez bugu... :D
-
-
tak proc se do toho remesla se*ou, kdyz to neumi? hodne studii ukazalo, ze to jde a kdyz uz to nejde ze zacatku, tak to aspon postupne fixnou... battlefield 3 je paskvil, kterej sice fixnuly do podoby, ze se da hrat, ale porad ma v sobe spatny zaklady, hitlog je proste podelanej. Klidne si nech klapky na ocich a hraj si to, kdyz te to bavi, ale po 200+ hodinach mam jasno, ze dalsi BF uz proste nekupuju.
-
-
1942 byla v době vydání ve stejné situaci, hraní a možnosti nádhera, ale ty bugy... no kua, to byl zážitek - jako kolikrát z ničeho nic vystřelený polopásový vozidlo až kamsi do stratosféry i s celou osádkou jakmile vůz najel na malý kamínek. A dnes? V rámci možností vypilovanej a plně hratelnej díl a nedám na něj dopustit. Takže dámy a pánové, nic se v tomto směru nemění a je třeba tomu dát čas. Samozřejmě je otázkou, zda tomu člověk má vůbec chuť dávat čas.
-
-
jenze to, s cim si moh v BF1942 jezdit, je tady jako statickej objekt... bugy se daji odchytat, ale to by na to nesmeli kaslat a to a jeste k tomu brat to, co v minulych dilech skvele fungovalo
-
-
-
Neviem, co ma 64 hracov spolocnych z tych, ze stale mi po oziveni mizne mieritko na brokovnici, co ma spolocne s tym, ze stale nie vzdy preskocim prekazdy na prvy raz a zasekavamo sa one, ze ked strielam po hlave a dostanem niekolko hitmarkerov na monitore, tak magicky protivnik ma 80 az 100 ci to, ze po jednom patchy nefungovali rakety, tanky sli na 1 hit 1 kill z rpg a smaw ci z TV rakiet...Problem je v tom, ze niekto tie patche vobec netestuje a nema ani tych 64 testerov, lebo keby si ti testery zahrali, tak by si to vsimli..Alebo co ma spolocne 64 hracov to, ze po poslednom patchy musel snad kazdy dat opravnu instalaciu, inak si sa nemohol pripojit v MP na ziadny server...Asi nic, ze? Bugy ma kazda hra, ale tazv. "gamebreaking", tych je v BF3 neurekom...Sa pozri na MMO, tam hraju tisice hracov a ide to normalne...Viem co sa mi stalo vcera dvakrat v jednej hre? Dvakrat som dostal instakill po odpaleni vlastnej TV rekaty z vrtulniky...6 mesiacov stary bug a doteraz neopraveny...Predstav si, vypustis TV rakety a bum, vybuchni ti tvoj vlastny vrtulnik a zabijes seba aj pilota a zarata ti to ako 2krat teamkill, proste EPIC
-
-
mno nvm hraju bf3 rekreacne - mam kolem 200 hodin a bavi me to. bfbc2 mam i s vietnamem a hra ok, jen si nejde lehnout a znicitelnost prostredi je tam o dost horsi. mmo nesmysly nehraju, takze nvm. na to ze te bf3 s€re, znas vic bugu nez ja.. ja takovy nesmysly u HRY neresim. chyby ma kazda hra a ne jen hra.. - viz. metal gear solid na psx - geara jsi lehce sundal schovanej v nakonci v rohu za sloupem raketama a nemohl te zasahnout. a jak tu hru lidi hodnotej, ze jo? takze bf3 vychytavaj mouchy prubezne, a bf4 nekupuju. ty si skoc na paintball a az se ti sekne zbran tak kric jakej je to bug. LOL
-
No pozor, súčasné MMO ťažia zo subsciptions..
I keď z Elite by mali mať prachov dosť... -
Kdyby 6 mesicu... TV bug je tam snad uplne od zacatku...
-
-
-
-
Nebodaj mysli lepsi netcode alebo dokonca ovela menej bugov?
-
no jsou to jen tlachy... neumim si predstavit co jinyho krome map muze bejt v bf4 novejsi (lepsi?) nez v bf3 - krome par skinu... ale musej neco rict aby si to deti koupili. mam bf3+premium a je to hratelně super game - takze urcite nepujdu zbytecne do bf4. prece jen cod komunita je z mladsich lidi a tam je vzdy vice hrrr do novinky, nez premysleni, a to v bf nejspis nebude tak markatni. lidi co hrajou bf3 jsou vicemene spokojeny a nepotrebujou kazdej rok "novej" dil. zvlast kdyz trojka je tak povedena. toz prodejne bude nejspis bf4 propadak. howg
-
-
"lidi co hrajou bf3 jsou vicemene spokojeny"
"zvlast kdyz trojka je tak povedena"
ze "povedena" *15*
racej budem hrat do smrti Bad Company 2 ako trpiet tu hromadu bugov v bf3 -
-
do smrti ? to asi ne... pokud se nechystas hodit si mašli... :D
-
-
To že bude BF4 propadák je dle mého názoru kravina. Ovšem se vším ostatním souhlasim, bf3 je prostě luxus a myslím si že by nikomu nevadilo kdyby se nový díl objevil klidně až na next gen konzolích.
-
-
stacilo by aby vydali konecne BFko bez bugu a aby zacali poslouchat poradne hrace co chtej zmenit, protoze jejich system patchu, ktery pokazdy hru akorat ***** je uzasnej :)