Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělý nápad! Já osobně se přiznám že jsem naprostý amatér co se týče helikoptéry a když si do ní někdo se mnou jako pasažér sedl, opravdu jsem ho litoval. *13*
  • mato: povodne som nemal v umysle na teba reagovat, ale uz sa to neda. ad 1: co ti hovori pojem timova hra? je totiz dost ludi, ktorych bavi hrat v time so vsetkym, co k tomu patri ( krytie, support od inych nielen classov, ale aj mechanizmov )? ad 2: ako konzoly ovplyvnili ovladanie? zjednodusenie v zmysle natlacenia co najviac akcii na jedno tlacidlo ( ak hra rozhodne za mna, ze vykona akciu a vyberie nevhodnu, tak to dokaze nastvat ). a ad 3: spominana komunita - porovnaj si ( co do stylu hrania ) lubovolny bf ( spominana timovost ) a napr. cod ( tie su na odreagovanie ). Prakticky odlisne zanre a teda nemozes od jedneho cakat druhe.
    • Mato1987
      Ahoj Odin, no aby bola moja reakcia koherentná, budem sa snažiť reagovať v jednotlivých bodoch ako ty
      1. čo ťa je s prepáčním do toho, čo mi hovorí pojem "tímová hra", ano napísal som to naschvál v úvodzovkách, lebo sa mi páči tvoja gramatika.
      2. čo ja mám s tým ako konzoly ovplyvnili ovládanie? :) prečo sa s touto otázkou obraciaš na mňa, prímárneho PC hráča?
      3. OK, prečo sa potom v cod konajú pravidelné "MLG" turnaje financované priamo od activision a rôznych iných sponzorov? a battlefield 3 turnaje boli tak sporadické, že by sa dali zrátať na prstoch jednej ruky.
      BF a COD sú "prakticky odlišné žánre" ? :) A ja som si myslel, že obe hry sú brainless first person shooter záležitosti, bol som ja ale hlupák ... *7*
    • Whoossain
      Já se obávám, že tohle takový lidi nikdy nepochopí. Je to, jako by se mezi profesionální hokejisty postavili nějaký mátohy, co vlezou 2x za zimu na brusle. Nikdo by z takový hry neměl nic...
      • Mato1987
        a preto existujú hokejové turnaje pre amatérov...ľudia prečo niekedy tak zaslepene uvažujete, veď si otvorte oči a myseľ a poprípade ak vám to váš inteligenčný kvocient umožnuje tak sa zamyslite nad týmito svojimi príspevkami prv než ich uverejníte a strápnite sa na plnej čiare pred verejnosťou...
        • Whoossain
          Asi máš navíc problém porozumět psanýmu textu. Zkus popřemýšlet nad tím, co jsem chtěl asi svým komentářem říct (a proč de facto svým komentářem můj příspěvek potvrzuješ v domění, že ho nějak vyvracíš). Můžeš si k tomu pozvat i pár kamarádů, aby ti s tím pomohli. A už neotravuj, začínáš bejt nudnej a nic konstruktivního a pořevratnýho z tý sáhodlouhý diskuze s tebou nevzešlo *12*
          • Mato1987
            Pozri sa sem pán filozofický myslitel zvaný Whoossainoles, ja viem že ti riadne musím ležať v žalúdku, kedže ťa musí neskutočne iritovať, že nedokážeš adekvátne reagovať na moje príspevky, ale to sa všetko spraví keď fyzicky a hlavne mentálne dospeješ *14*
            • Mato1987
              No ty sa ale máš, zároveň aj ľutujem tvojho "zlatého partnera". Musí to mať s tebou určite veľmi náročné *5*
            • Tilwaen
              Dnes nemusím, Mato, s tím mi pomohl můj zlatý partner *3*
            • Mato1987
              Tilwaen: s radosťou, už som si to dal aj vytlačiť a zarámoval som si to a vyvesil nad monitor.
              Ja ti zase poradím aby si si dala pauzu od čítania "zmysluplných" diskusií a venovala sa radšej niečomu vhodnejšiemu, napr. praniu alebo vareniu. pápá
              *14*
            • Tilwaen
              Tohle mě pobavilo *1* Whossain skóruje, kde může.

Mato, Ty si dej tak pět let pauzu, po této době si znovu přečti to, cos sem napsal, a pak se styď *15*

Alespoň já bych se pak styděla číst po sobě něco takového.
  • No konecne je to napadlo!
  • Veskoslav
    Moc bych uvítal tutorial pro řízení stíhaček a vrtulníků. Oboje jsou to smrtící stroje, žel bohu je používám stylem vzlétnu, letím, vyskočím a s padákem dopadnu na zem. Neumím to a nechci zbytečně kazit ostatním hru tím, že s nima budu pravidelně padat:)
    • Tutorial na řízení ve hře jako je battlefield??? To snad ne... vždyť jen držíš W nebo S pro řízení plynu... Panebože... Pochopil bych, že člověk neodletí s letadly ve Flight Simulatoru, ale tady... no nic...
    • Ty vyskočíš s padákem. Já zdechnu hned při startu. *15* *15*
    • Pokud nechces ostatnim kazit hru...tak do toho pokud to neumis NELEZ...Bo vzit ji a vyskocit je uplne k nicemu..
    • Tutoriál pro letecký jednotky bude taky, v jednom videu o tom mluvil vývojář. *3*
    • no tim ze je vemes, 10 sekund letis a pak vyskocis, nechas je rozflakat a ostatni pak musi cekat na respawn svymu teamu taky moc nepomahas :)
      • To je fakt. Ale i tak není špatný, že u hry někdo podobně přemýšlí a uvažuje, jestli se vůbec vyplatí zabírat plac v technice, když v tom jsem lama. Není větší průser, než když tým neudrží pozice jen proto, že nějaká guma vezme letadlo nebo tank a pak s ním mimo jiné místo podpory pěchoty při střetech s těžkou technikou, lítá kdesi nad lesíkem nebo krosí skalky a snaží se to ukočírovat. Na druhou stranu je asi taky dobrý trochu ty svoje postoje přizpůsobovat situaci na mapě - pokud jsem jedinej, kdo se zrovna objeví v základně a stojí tam volný letadlo a vím, že je někde opodál potřeba ho nasadit, tak na něj jen čumět nebudu, že jo.
        • Veskoslav
          Jako umí "ukočírovat" stíhačku. Ale fakt jenom kroužím na bitevním polem a první, trochu zkušenější mě s nepřátelskou stíhačkou sundá. Navíc vypouštění klamných cílů není občas to pravé ořechové proti pozemním cílům *1*
          • Jack1947
            Opet, jsem se "zacetl" pekna diskuse. *3*
          • Mato1987
            choď si radšej zahrať sokobana, bf3 nie je evidentne pre teba.
            • Mato1987
              ááá už sme doma stará mama, po naštrbení internetové ega velkého vesnickoslava sa pán egomaniak rozhodol reagovať spôsobom jeho vlastným, teda "urážať" slovenských prispevovateľov tým, že ich označí za "salašníkov".
              Vďaka vesnickoslav, deň mi hneď pripadá krajší.
            • Veskoslav
              A ty jdi s prominutím do prdele;) To nemáte tam u Vás salašáků nějaký server o hrách?;) Nevěřil jsem, že se snížím k těm urážkám, ale ty jsi evidentně dost veliký hlupák;)
    • Mato1987
      a komu tým kazíš hru prosím teba pekne? veď na to to tam je aby si sa s tým naučil lietať, vykašli sa na druhých a hraj sa s tým koľko len budeš chcieť, ja som mal tiež velké problémy nájsť si tú správnu senzitivitu v lietadlách a helikoptérach po hodine resp hodine a pol som vedel už ako tak lietať a zostrelovať nepriateľské vozidlá, velmi mi vtedy pomohla aj jedna coop misia vo vrtulníku. A ak sa ti nedarí vzlietnuť bez toho aby ťa nejaký poondiatý try hard pánko sejmul hneď po vzlietnutí tak sa pripoj na prázdny server a môžeš to skúšať do haleluja.
      • Veskoslav
        Třeba tím, že ten stroj zaberu někomu, kdo s ním umí a za druhé vrtulníky slouží i jako vysazovací pozice pro tvé družstvo, čím v podstatě znemožním přesun svých jednotek rychlejším způsobem.
        • Cosi
          Já to řešil tak, že jsem chodil na servery, kdy bylo označení noob, nebo kde nikdo nebyl. Tak jsem se naučil lítat já. Noob z humble bundelu.
          • Veskoslav
            Asi budu taky zkoušet no:) Ale až bude čas.
            • Mato1987
              mňa by viacej zaujímalo ako si na tom ty, poznáš nejakú inú činnosť? :)
            • Tilwaen
              Znáš Ty vůbec ještě nějakou jinou činnost, že se takto stále musíš opakovat? *4*
            • Mato1987
              aj tak ti neverím :) už máš navarené a požehlené? *1*
            • Tilwaen
              Co prosím? To byla reakce na Veskoslava, ne na Tebe *3*
            • Mato1987
              Tilwaen: tak potom sme tu takí dvaja :) prestaň si špiniť do gágora milá dáma
              *14*
            • Tilwaen
              Koukám, že máš všude tady v diskuzi takový všetečný ocásek... *15*
            • Mato1987
              mne pripadá, že voľného času máš viace než dosť, tak sa tu láskavo nevyhováraj a neklam a šup šup von z tiscali.games.cz diskusie(aj tak budeš mať zakázaný prístup do niekoľkých hodín) a pripojiť sa na nejaký noob serveri zapilotovať si :)
          • Mato1987
            Aj to je možnosť :) Tak vesnickoslav, šup šup vyfiltrovať si noob serveri a môžeš si lietaď v lietadle alebo helikoške až do aleluja *5*
        • Radioaktivni_surikata
          Tohle je pitchovina. Battlefield je hra a podstatou hry je se bavit. Nějaký "padej z heliny, protože já to umím líp", s tím se může jít každej vycpat. Ať si počká. Když nebudeš trolit a nezabereš si helinu na celý kolo jenom pro sebe, tak vo co go? Jestli kvůli tomu někdo pindá, tak má problém především sám se sebou. Takový elitáře fakt nesnášim.

A představa, že by tvůj tým nějak výrazněji prohrál kvůli tomu, že si sebereš transportní helinu nebo jeden jet, je docela dost směšná. A pokud ti to přeci nedá, tak běž trénovat na prázdnej servr.
          • Veskoslav
            Ale já nehraji s anonymními lidmi, ale se svými kamarády a když máš server pro 16 lidí, tedy 8 na 8 a ty zničíš dvě transportní helikoptéry, tak asi dáš výhodu nepřátelskému týmu ne? Na klasickém publicu mě to tolik nežere, ale když nemusím, tak se raději svezu s někým, kdo to umí pilotovat. Protože zaprvé vím, že nespadnu pakliže nás nesundaji, zadruhé mnohdy mám palubní kulomet a za třetí nebráním transportu dalších lidí s družstva, což u některých módů je rychlý přesun důležitý. Hra má bavit, to ano. Ale to neznamená, že když to baví mě, tak to baví i ty ostatní lidi, co hrají se mnou, kdy budu pernamentně likvidovat vzdušnou podporu svým neuměním:)
            • Mato1987
              tak si "klasický tutorial pro hloupé", ktorý by ti určite sadol ako riť na šerbeľ, vytvor sám, napoj sa na prázdny alebo plný noob server a lietaj si a skúšaj si rôzne 1337 taktiky až do zbláznenia.
              Tvoj šéf je háklivý na to, že píšeš do diskusie na tiscali.games.cz a že nevieš hrať betafield 3? Nevolá sa tvoj šéf Emil Christensen?
              Prestaň už prosím ťa konfabulovať, lebo sa čím ďalej tým viacej strápnuješ a urážaš svoje vlastné internetové ego.
            • Veskoslav
              Protože mě to defacto nenapadlo:) A raději bych uvítal i klasický tutorial na ovládání pro "hloupé" jako jsem já. No sice s kamarády hraji a hraje se mi dobře, ale víš jak to je. Něco uděláš špatně, něco uděláš tam a už na TS po Tobě řvou, proč leží mrtví vedle tebe v trávě a ty je neoživíš:-D A čas mám bohužel už jenom dneska, pak odjíždím do 15.9 do Německa a nebudu ani psát tady. Můj šéf je na to strašně háklivý.

A Mato neotravuj;) A pakliže toto nepovažuješ za urážení, tak jsi opravdu pouhý hlupák:) Nic víc. Všechny lidi, s kterými hraji, tak znám osobně. Jsme z jednoho města....
            • Mato1987
              Radioaktivni_surikata: veď ho nechaj tak, on predsa s "anonymními lidmi" nehraje, on sa domnieva, že tí jeho kamarádi sú v podstate jeho reálni kamaráti no v celkovej podstate sú to len ďalší z radu "anonymných lidí". Taký mierny paradox :)
            • Radioaktivni_surikata
              Tak se to nauč na jiným servru, co ti brání párkrát nehrát s kamarády, ale na publicu nebo se potrénovat na prázdným servru? Stejnak půlka těch opičáků uteče z basu v prázdným jeepu, tak jakápak mobilita. Podle příspěvků tady v diskuzích máš času víc než dost, protože ať otevřu co otevřu, tak tam držíš nadpoloviční většinu komentářů. Navíc pokud hraješ s opravdovými kamarády, tak by taky mohli mít nějaký to pochopení, ne? Nic proti, ale jestli je pro tebe problém vyřešit takovou prkotinu, tak to máš asi dost stresuplnej život.
          • Mato1987
            Presne toto som sa mu snažil vysvetliť, no ako vidíš, človiečik je tak psychicky na dne, že sa ukvapil k urážkam a invektívam :)
        • Whoossain
          Kdyby bylo víc takových hráčů, tak by se BF hrál hned mnohem líp. Poslední dobou (hlavně po vydání humblebundle) se hodně často stává, že si techniku obsazujou nezkušený hráči, který s AA nebo tankama dělají tak akorát blbosti na základně a zněmožňujou tak hru zbytku teamu. Sám s letadlama moc neumím (obzvlášť se stíhačkama) a taky by se mi hodil nějaký cvičný prostor, kde bych si moh vyzkoušet a vyladit nastavení profilu pro ovládání létajících vehiklů.
          • Mato1987
            tak si teda kúpte server a vy dvaja si tam potom budete navzájom predčitávať aristotelove diela... *7*
          • Veskoslav
            Naštěstí hrajeme na servrech, kde mají přístup jenom Premium, tak tam moc lam jako já na lítání není:-D
            • Mato1987
              Ejj ale si to riadne vykoumal :)
        • Myslim, ze na public serveru to moc resis, pulka gum tam se nad tim ani nepozastavi.
        • Mato1987
          Battlefield nie je zameraný na to aby si pri ňom filozoficky uvažoval ale aby si sa zabavil.
          • Mato1987
            Mínuskář: Nechaj ho tak, ak ho to baví, tak nech sa baví, keď nepozná iný spôsob sebarealizácie. :)
          • Whoossain
            Hráči jako ty likvidujou teamově zaměřený hry a proto taky PC gaming vypadá tak, jak vypadá. Tohle je nešvar zavlečenej z konzolí. S*át na teamplay a mastit fragy. Smutný...
            • Whoossain
              he/he: Je pochopitelný, že, pokud na server nebude neustále dohlížet admin, kterej bude na nespolupracující hráče patřičně reagovat, tak budou vždycky součástí komunity. Je ale pro způsob hry celkem limitující, jakou část komunity budou takoví hráči tvořit, protože do určitýho počtu je jejich přítomnost únosná a mnohdy je i vítanym zpestřením hry. Ale právě díky multiplatformnosti, zjednodušování ovládání a herních principů kvůli konzolím a s tím spojeným zpřístupněním herních titulů širší a širší veřejnosti navyšuje počet takových hráčů nad únosnou mez a díky nešikovný (nebo zcela chybějící) správě herních serverů pak kazí zážitek ze hry těm, který chtějí hrát temově (a že mám psolední dobou pocit, že jich je míň a míň). A jenom naokraj - to, že jsem několikrát zmínil zjednodušování a že ho připisuju na vrub multiplatformnosti a herním konzolím není snad nějaká moje nenávist k těmhle zařízením. Sám mám jak Xbox, tak PS3. Je to prostě fakt, protože možnosti ovládání u konzolí jsou prostě do značný míry omezený. A proto se jim musí multiplatformí titul přizpůsobit. A takový přizpůsobení si s sebou pak ten titul přináší i na PC.
            • kennyB
              Whoossain: Asi jsi jediný, kdo pochopil, jak se má hrád battlefield. Ostatní jsou jen tupá stvoření, ce se rozprchnou po mapě hned jak začne kolo *7*
            • Mato1987
              he/he: Konečne rozumný názor múdreho človeka. ďakujem
            • Whoossain

Obecně je to pitomost - dost nestřízlivý názor. Nespolupracující a "nejádroví" jedinci byli v případě BF vždy běžnou součástí komunity už od 1942 a dále až do BC a tam poněkud ono "zlo" konzolí nezasáhlo. Postoj ke gameplayi ve hře může mít s možnostmi jednotlivých platforem sice něco málo společnýho, ale rozhodně bych to nevynášel do nebe jako stoprocentní a nezpochybnitelný fakt. Spíše je a bude problém se subjektivním vnímáním každýho jednotlivce a jestli si týmově hrát chce nebo ne a tomuhle se nevyhneš, i kdyby PC měli dělat ze zlata. BF na všechny platformy nabízí v základu stejnou hratelnost a atmosféru, to jak se kdo k nim postaví, je už problém dotyčnýho, ne toho, na čem hraje. Není pravidlem, že si na konzolích člověk neužije velmi slušných kooperativních bitev, přestože ještě nedosahují plný počet hráčů pro BF standard a mají o něco rychlejší tempo díky současnýmu konceptu hry.
            • Mato1987
              Whoossain: na koho si teraz reagoval? tieto vlákna sú niekedy fakt neprehľadné.
            • Mato1987
              KennyB: som rád že to bereš s humorom :)
            • Whoossain
              A? Co takhle nějaká argumentace místo vtípků? Co se pokusit vyvrátit fakta, který jsem uvedl. Ale o tom, že to jsou fakta, se moc polemizovat nedá, takže vám nic jinýho, než legrácky, nezbývá.
              Edit:
              Call of Duty v oblasti MP (ale pochopitelně i SP) zaznamenalo po technologický stránce nejen stagnaci, ale především v MP i obrovskej úpadek. Pamatuju si jako by to bylo včera když jsme hráli CoD1 nebo CoD2 na našich místních dedikovaných serverech, hráli jsme zápasy, učili se s kolegama z práce mapy nazpaměť, pozice, kde budou jednotlivý hráči atd. Dneska? Člověk by zaplakal. Takže spojení CoD a kompetitivnosti zvlášť v dnešní době je dost směšný. A BF? Ve trojce se z něj stala právě taková břečka pro masy, kdy si většina lidí dělá, co je napadne a vůbec se nestarají o úkoly a zbytek hráčů. Ale je fakt, že částečně za to může i způsob správy serverů, možnosti jejich nastavení atd. Dedikovaný servery zkrátka nic nenahradí. To, že se může kdokoliv připojit kamkoliv a nikdo nedohlíží na to, co tam dělá, je jednim z důvodů, proč je ta hra taková, jaká je...
            • Mato1987
              Whoossain a ako ty vieš, že nehrám Betafield 3 teamovo? Sem tam narazím na zopár pohodových chlapíkov, s ktorými si rád zahrám rush, kde vieme behom 15 minút odpáliť všetky mcomy takým spôsobom, že nepriateľský dezorganizovaný tým ani nevie zareagovať. Sem tam si zahrám aj s bráchom nejakú tú hardcore partičku aj dve kolá za sebou.
              Na BF4 je vytváraný obrovský tlak zo strany takých try hard tajtrlíkov ako si ty, aby sa z toho stala kompetetívna nudná hovadina, ja budem len a len rád, keď sa battlefield nebude uberať cestou akú si zvolil counter strike či call of duty alebo halo.
            • kennyB
              Mato: tak to je dobrý *1*
            • Whoossain
              Mato1987: Ten, kdo nepochopil význam slova "teamová hra" by měl mastit SP a vůbec se nepřipojovat do hry více hráčů. Jinak já samozřejmě beru BF vážně, hráli jsme s naším teamem turnaje třeba na ESL a teď s netrpělivostí očekáváme, jestli se DICE a EA podaří odstranit spousty nedostatků, který v BF3 prakticky znemožňovaly kompetitivní hraní.
            • Mato1987
              kennyB: http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/013/017/casual.jpg
              Whoossain: http://static1.fjcdn.com/comments/PC+gaming+master+race+reporting+in+_66669fdfe7f49414c4dd606880196e78.jpg
            • kennyB
              Nešvar zavlečenej s konzolí??? Zase další velkej pcčkář *7*
            • Whoossain
              lol: To je pravda, ale je to právě kvůli multiplatfomitě řady titulů. Už nejednou jsem tu psal, že na konzolích se obecně hraje dost odlišnym způsobem. A vzhledem k tomu, že se spousta her vydává jak na PC, tak na konzole, tak právě na PC se zavléká způsob hraní z konzolí, protože konzole je zvlášť v oblasti ovládání stříleček poměrně omezená (proto taky z většiny dnešních FPS zmizelo dřív zcela běžný vyklánění). Konzole je zaměřáná primárně jako přístroj určenej pro zábavu, pro příležitosný (casual) hráče a širokou veřejnost. Tomu musí být uzpůsobený i multiplatformí tituly. A ta masovost a ústupky casual hráčům jsou pak zatažený i na PC.
            • Mato1987
              Nerozumiem, nemajú hry tohto zamerania slúžiť skorej na odreagovanie a zabavenie sa? ten kto niečo ako battlefield berie vážne je pre mňa totálny idiot, ktorý vôbec nepochopil jej intenciu:)
            • To nema s konzolema podle me co delat. Driv proste hry nebyly masovou zalezitosti. Dneska hry hraje kdejake pako a plno deti, kteri pomalu jeste ani chodi neumi, ale uz hrajou hry.
          • Veskoslav
            Jasně. Filozoficky uvažovat nad tím, že defacto likviduji mobilitu svého týmu;) Víš, jak totiž nehraji s anonymními hráči, u kterých by mi to bylo úplně fuk....
            • Mato1987
              Detrim: Tak potom sa tu budeme musieť všetci navzájom len ľutovať *1* *1* *5*
            • To se vážně tak hloupě Mato ptáš, kde urážíš? Ten příspěvěk je psán jako urážka a má tak i vyznět. Jazyk člověka je v tom opravdu vynikající, protože mnohdy nevinný příspěvěk obsahuje urážky. Zkus si to přečíst ještě jednou, co jsi napsal a možná pak ti dojde, jak jsi urážel;) A pokud ani potom ne, tak je mi Tě upřímně líto.
            • Mato1987
              vesnickoslav: ďakujem , no ja preferujem skôr rozumne argumentovať bez akýkoľvek invektív k danej osobe, nezáleží na tom ći je daná osoba v nestabilnom psychickom rozpoložení alebo nie. Ja už z princípu nikoho nebonzujem no tvojim psychopatoidným výlevom tvojej roztrojenej osobnosti sa musí už stúpiť na krk, už to zašlo až príliš ďaleko.
            • Mato1987
              Detrim: Kde si v tom mojom konkrétnom komentári, ktorý si mimochodom bez môjho dovlenia citoval našiel čo i len malý náznak urážky? *4*
            • Veskoslav
              No jo Mato. Začneš nadávat, vyvoláš hádku a ještě bonzuješ:) Smutné:)
            • "Neber si to za zlé, ale že je pravdou, že nemáš veľa kamarátov, ani sa ti nedivím, človek ti chce dať radu a ty mi na oplátku udeluješ cez nejaký externý program mínuská, musíš byť veľmi neštastný človiečik, je mi ťa aj ľúto."

Ty jsi začal urážet;) Tudíž doufám, že jsi to neopomenul napsat, že jsi vyvolal hádku;)
            • Mato1987
              Opäť ďakujem za slová chvály, no musím ťa sklamať, hlupák nie som.
              Potrestanie v podobe dlhodobého banu ťa tentokrát určite neminie, kontaktoval som už jednotlivých adminov takže s komentovaním pod svojím originálnym aliasom tvojej syzofrenickej osobnosti máš útrum :)
            • Veskoslav
              Neurážím Slovákly, hlupáku. Slováci jsou jedni z nejlepších lidí. To jenom ty jsi poněkud omezenec, co nechápe, že ne každý hraje stylem omyl a pokus a tím kazí hru ostatním. Ale žij si dál ve svém imaginární debilitě, že urážím Slováky;)
            • Mato1987
              Uff tak toto smrdí nejakým potrestaním zo strany adminov, nielenže reaguješ extrémne prehnane , ty ešte k tomu všetkému urážaš slovenský národ a jeho obyvateľov. Spomeň si na to keď budeš navštevovať naše krásne Tatry pepku. Keď budeš v tatrách zavolaj mi a môžeme sa stretnúť osobne, rád ti to jasne, rozumne a v stručnosti vysvetlím :)
            • Veskoslav
              Jak říkám hlupáku, neotravuj;) Smiř se s tím, že jsi tu napsal srračky a když nechápeš, že prostě nerad kazím hru ostatním, tak hrej něco, kde to s prominutíš kurvíš jenom sám sobě. Chápeš to? Nebo tam u Vás v chatce pod Tatrami nebere pojem pochopení myšlenek druhých?
            • Mato1987
              Ty si vážne stratený prípad. Ľutujem ťa aj keď si to nezaslúžiš. Nech tvoje internetové ego odpočíva v pokoji.
            • Veskoslav
              Mato, neotravuj;) Rady pro hlupáky si nech pro ty své pseudokamarády, co se jim zasmějí;)
            • Mato1987
              Neber si to za zlé, ale že je pravdou, že nemáš veľa kamarátov, ani sa ti nedivím, človek ti chce dať radu a ty mi na oplátku udeluješ cez nejaký externý program mínuská, musíš byť veľmi neštastný človiečik, je mi ťa aj ľúto.
        • CRYPT
          moc premyslis u kraviny jako je Shitfield...
          • Mato1987
            asi tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit