Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude (překvapivě) opět z moderní doby
13.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
HOVADA!!! *11* *11* *11*
škoda že do marketingu narve EA tolik že se to stejnak bude prodávat. Já ale doufám odolám, protože tohle je moc. Nejenže tím definitivně potvrdili, že na B3 budou kašlat (kdo by se taky snažil vylepšovat staré, když bude dělat to samý v novym a navíc když prachy z B3 už moc nepotečou), ale moderní doba už je fakt ohraná. Hodně jsem doufal, že udělaj pokračování BF2142. A to jsem kupoval jak BC2 tak BF3 Premium.
Udavte se prachama. Hlavně žádnou invenci. Stačí dělat každej rok to samý *16* *16* *16* -
Nevím jak ostatní majitelé BF3 a Premium, ale já si dvakrát prakticky stejnou, potenciálně dokonce horší hru kupovat nehodlám (říkám, jako celkem spokojený zákazník).
-
Důvod je logický a jasný: BF3 si koupilo spousta lidí (bohužel včetně mě) a tahla hra dost vydělala. Proč tedy vydávat nové mapy a hru dále rozvíjet, když se prostě udělá zcela "nová" hra, kterou si zase koupí spousta lidí.
Kde jsou ty časy, kdy se hry vyvíjely léta a léta existovala vývojářská podpora a stále se něco přidával.
Mimochodem, BF3 jasně prokázal, jakým směrem se DICE vydala - čistě komerčním směrem bez snahy dosáhnout něčeho víc než komerčního úspěchu. Pro mnohé logická a správná snaha, pro mě tedy dost ubohost. -
-
Jenom trochu oprava: DICE v tomhle nemá skoro slovo, to je hlavně zásluha EA, která se chce vyrovnat Activisionu. Můžou si vybrat: Buď budou dělat DLCéčka a rýžovat BF3 anebo půjdou dělat na BF4 anebo dostanou vyhazov.
-
-
a nebo se vykašlou na ty komerční hrůzy a udělají normální hru a bez EA... to by nebylo špatný. Vím, nereálné..
-
-
souhlas, trojku jsem koupil.. a bavila me do doby nez vydali pi****iny jako je premium nebo miliarda DLC.. od te doby nehraju.. a na 4 jim kaslu..
kaslu na cele EA, ode mne neuvidi ani korunu
-
-
nějaký battlefield z pravěku by tam neměli ? *1*
-
-
Tohle je (bez p*dele) skvělej nápad. Kdyby se to nebralo vážně, ale zároveň se to minimálně tehdejšíma reáliema (prostředí, zvířena) drželo skutečnosti... a kdyby to udělal někdo schopnej, mohla by to bejt pecka! Bohužel, dneska na takovym originálnim konceptu pšenka nekvete, radši budou všichni dál chrlit nekonečný boje "vojáčci vs. teroristi", až se z toho všichni po*ereme.
-
-
Tak si pujc 50 melounu, kup nejaky studio a tu hru udelej, jestli si myslis ze je to dobry napad.
-
"Tohle je (bez p*dele) skvělej nápad. .."
- a tak snažím se.. *1*
-
-
Místo granátu budeš házet včelí úly, místo tanku pojedeš na mamutovi a místo letadla čapneš orla za koule a poletíš *1*
-
-
V podstatě by to bylo na motivy tohohle praštěného francouzského snímku: http://www.csfd.cz/film/116339-rrrrrrr/ *1*
-
-
JJ, třeba takovej srnabál. *1*
-
-
Geniální! *1* *1*
-
A módy jako Capture The Mammoth? *1*
-
-
Capture the enemy's wife *1*
-
-
To by šlo aplikovat prakticky na každý válečný konflikt. Jen by taková hra asi neprošla ratingem. *1*
-
-
-
-
-
"Osobně bych ale prostě raději objevoval i jiná bojiště... Budoucnosti nebo minulosti, vždyť máme dějiny plné zabíjení, válčení a likvidování bližního svého."
Ta věta je krutě nádherná *1* -
Mě by se ohromě líbila hra z druhé světové a zvláště od Dice.
Velké tankové bitvy jako u Kurska. Nebo třeba Pearl Harbor, kde by převládali letadla, místo 2 letadel na mapu tam šoupnout desítky na obě strany. Městské mapy ze Stalingradu, Berlína. K tomu nějaký ten ostrov z Pacifiku.... -
-
Ani nemluv a to vše na Frostbite enginu. Byl by to asi zátah, ale takový boje na pacifických mapách s ostrovy Wake, Midway, Iwo Jima, Tarawa, Peleliu a další a obecný návrat možnosti manipulace bitevních plavidel, výsadkových plavidel, letadlovek, letajících pevností, stíhačů a hrdinských výsadků nad ostrovem plných nepřátelské pěchoty, tanků, pobřežních děl a ještě obklopený hlídkující soupeřovou flotilou.... to by byl Battlefield. Sice nejspíše s hodně velkým s slideshow, ale co. :D No a pak další mapy chronologicky poskládaných ze všech možných WW2 bojišť až k Berlínu a o zábavu postaráno.
Jinak, pro pamětníky takový zajímavý pokus - http://youtu.be/7A5Oh8AX_kg?t=33s
-
-
prijde mi to trochu brzo po 3. dilu
-
-
*1* *1* *1* *1* Máš recht *1* *1* *1*
-
-
mam v BF3 Multiplayer nahrano neco pres 500 hodin a single player jsem jeste ani nezapnul a myslim si ze takovejch lidi je tu vic.
-
-
jop len tardov trapi nejaka kampan a terrorist story v nej rofl
-
-
Na nějakej terorismus jim prdim . Já chci 2.světovou . Přece jenom to má svoje kouzlo ,než nějaký terácí .
*4* -
A mě to (překvapivě) opět nezajímá.