Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude (překvapivě) opět z moderní doby
13.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Muslimové nerjsou bohužel k smíchu, ale k pláči. To jak v moderní době lpějí na 2000 let zastaralém kodexu, který si ještě po těch letech vykládají, jak se jim zrovna zachce. To je k pláči. Nebo tobě přijde v pořádku, že podle Koránu ten, kdo nevěří , že Alláh je jediný bůh je nevěřící a jako takový je méněcenný? Muslim může nevěřícímu lhát, okrást ho, zabít ho a je to v naprostém pořádku. Nemám korán nastudovaný do detailu, ale pár věcí mi z něj utkvělo v hlavě. Narozdíl od křesťanů, kteří sice v bibli mají něco podobného, ale už od toho dávno upustili, muslimové stále věří, že to, jak věci dělali před dávnou dobou, je v pořádku i dneska. Jenže není. Takže jejich slavná kultura, o ktrý ty píšeš, neni k smíchu, to máš pradu, ale k pláči.
-
-
Ako raz niekto povedal.
Ja netvrdim, ze kazdy moslim je terorista. Ale preco je kazdy terorista moslim.... :) -
problemem muslimskych zemi je ten, ze oni ziji v dobe jako Evropa v minulych stoletich, kdy celej zivot a lidi ovladala cirkev s jejich nesmysly. Diktovala lidem co a jak delat co je spravne jak maji zit atd. napr. Kaciri, Inkvizice atd. Nastesti v Evrope uz je to za nami. Az se z toho dostanou muslimove, mohlo by byt lip.
-
Pardon, tohle je reakce na toho maníka, co tu někde obhajuje muslimy. Normálně tu příspěvky nepíšu, ale tohle mi nedalo. BTW, křesťany nemám rád o nic víc než muslimy. Aby bylo jasno. :)
-
-
Fanatik je nebezpečnej a je jedno, kterej to je...nejhorší jsou fanatici primitivové
-
-
Jo jo pod to se podepíšu. "Křesťani" už aspoň našťestí pochopili, že je potřeba se někam pohnout. Byť souhlas, že zneužívání výry je hnus v jakékoliv společnosti. S vírou jako takovou to nemá společnýho nic, ať si každej věří v co chce i když to má bej jakákoliv stupidita.
-
-
Jo zneužívát výry, to je svinstvo. Co jim ty velké sovičky udělaly? *9*
-
-
no jo *1* máš recht zneužívat výry je fakt hnus.
tak chybka se vloudila no.. Znáš to s tím tesařem, ne?
-
-
-
-
-
-
Jsem fanda a hráč BF3 a BF4 mi nedává žádný smysl. Do toho už nepůjdu. Užiju si BF3 s datadisky a to mi bude stačit.
-
No už letos jsem si po koupi BF3, trhal vlasy. Hra byla (nevím jak je na tom teď, už jsem dávno přestal hrát) prostě a jasně nehotová a místo toho, aby se udělal pořádný patch, radši se udělají 4-5 übersuper DLC balíčku za bez mála 400,-. A BF Premium pro mě není argumentem, podle mého je to vlastně takový zajíc v pytli *4*. Abych to nějak uzavřel budu kopírovat něco co už tu někdo poznamenal: "Moje peníze letos neuvidí" *4*
-
Po skúsenostiach z BF3 som sa rozhodol, že moje peniaze už nedostanú.
-
-
Takže si to stáhneš jo?
-
-
Ďalšie žrádlo pre ovečky...
Čo sa mňa týka, s EA som skončil už pri BF2. Momentálne to zachraňuje RO2 a pokračovať budem snáď s Rising Storm. -
To bolo trápne, skús niečo lepšie :P
-
-
-
Důležité je aby tam byli Rusové jako nepřátelé...to je také těžce originální a logické...stejně jako čína která drží neuvěřitelný finanční rezervy v dolaru...
-
-
Az me to prekvapilo, ze v BF3 jsou Rusaci ti good guys :).. Dima mel charisma!
-
-
Tak jako singleplayer asi u BF nikdo neřeší... Je jasné, že to bude demetní krátky a neoriginální příběh... Vždyť to stejne hraje malé proento lidí...
časové rozmezí: A co jako? Má to bejt ze středověku?
Jak již bylo řečeno, všechno už je ohrané. Jediný možný pokrok je právě budoucnost, ale do té se jim moc nechce, protože nikdo nekupoval 2142 (Podle mě nejlepší díl série...)
Kdo řekl, že nebudou žádné novinky? Vždyť BF3 má oproti BF2 i BFBC spoustu novinek. Sice něco vypustili, ale nemůžete říct, že tam nejsou novinky. A kdo ví jak to bude s BF4?
Všichni tu furt hlásáte CoD, jenže CoD vychází každý rok. Když BF vyjde co 3 roky (spíš co 4), tak v čem je problém? Nikdo nebude brzdit vývoj nové hry jen proto, abyste si nemuseli kupovat novou hru... To, že mezi ostatníma BF dílama bylo velké rozmezí je kvůli tomu, že DICE dělali mezihry (BF Vietnam, BF2142, Mirrors Edge, BFBC, BFBC2, BFBC2: Vietnam)
EA sice říkali, že chcou střídat každý rok mezi MoH a BF, ale to je holý nesmysl. Dice nedokáže tak rychle vyvíjet nový BF díl. Už jen proto, že v jejich hrách je už do startu spousta map. -
-
"časové rozmezí: A co jako? Má to bejt ze středověku?"
A proč ne? *15* -
-
Přesně tak, za pokus by to stálo. Když mohli na 1942 fungovat Piráti, proč ne rovnou středověká tématika. :D
-
-
DICE by mohli udělat nový díl Diabla.
-
-
Dafuq?
-
-
-
Já si nemohu pomoct, ale pokud chcou další Moderní válku tak to je trochu no ehmm... že by ohrané ? Ano bohužel je, ale mi s tím uděláme co ? Velké Hovn*. Ale nebyl byl to špatný nápad kdyby udělalo EA a DICE II. světovou na Frosbite 2 eniginu. Já si to nedokážu představit *4* . To by mě hluboce ohromilo. II světová je pořád aktuální téma ( i když už trochu taky ohrané ) které si mě po dlouhé době opět láká zahrát. Bylo by to super v novém kabátu ve Frosbitu 2. Ted už stačí jenom zjistit a odpovědět zda něco takového někdy vyjde..... Musíme doufat a věřit že se do toho EA a DICE někdy pustí. Já za mě říkám že ANO. Věřím že to někdy vznikne a už tedka se na to těším. Jenomže čas je svina a nechce se mi čekat, ale platí jedno příslový : Kdo si počká ten se dočká *3*
-
BF3 mohl změnit to jak trh s.ere COD, no on ne, radši se k němu přidal a dělá to samé, mně už zbývá jen počkat až ty ovce co to pořád kupují, nebudou vědět, co v kterém díle bylo, jestli BF6 nebo BF12, a vysmát se jim do obličeje, mainstreamový herní trh je ve sračkách, teď už je naděje jen v menších studiích co dělají hry podle sebe
-
-
Cos cekal,kdyz nad nima stoji EA? Horsi vydavatel snad neni a jejich touha mit klony uspesnych her (WoW vs TOR, COD vs BF3) ma za nasledek to,ze ty hry jsou nepekne domrsene.
Osobne radeji zustanu u serie Arma. I kdyz ma daleko do bezproblemovosti, porad nabizi komplexnejsi a realnejsi zazitek z boje, nez nejaky po****y COD & BF3.
-
-
Najradsej by som si zahral nieco zo studenej vojny (ale nie black ops *11*) alebo nieco z tych menej znamych konfliktov ktorych bolo od 2. sv. vojny dost...
-
Call of Battlefield: Modern EA Buisness is comming
CHá chá chá