Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych rád viděl další díl Battlefieldu jako válku ve Vietnamu a vůbec bych se nezlobil za nějaký ten singleplayer *1*
    • A ještě mě napadlo udělat další Battlefield ve stylu studené války podobně jako to udělala strategie Wargames *5*
  • Opět další sr.. co na to říct *16*
  • Já si BF4 taky nekoupím, nebudu přece kupovat jednu a tu samou hru dvakrát... já asi BF4 raděj stáhnu. :D :D *5*
  • Pokud by nový díl měl obsahovat ještě více zničitelné prostředí, více hráčů (na konzolích) a bude pro next gen konzole, tak nevidím problém. Tohle je stejně hra, kterou neprodává singleplayer, takže příběh nám může být ukradený (pokud nějaký vůbec bude).

Horší je, že hra nejspíš vyjde ještě na současnou generaci konzolí a ta už nemá výkonu zrovna na rozdávání....
    • Erien
      BF 4 nevýjde dřív jak podzim dalšího roku, podle mě výjdou i nové konzole v té době a mohl by to být launchovej titul.
  • suhlasim, ja si moderne bf4 nekupim, je to moc skoro, bude to to iste s par vylepseniamy :D
  • mno ja bych spis bral znova vietnam nebo koreu... ale ctyrku urcite neberu - trojka premium staci. :D
  • Kdyby radsi udelali nove Mirrors Edge,nez dalsi bf-cod mix variaci.
    Na druhou stranu je to mozna takhle lepsi,nez aby zpackali dalsi znacku,vzhledem k jejich nedavnym recim o prilis vysoke obtiznosti puvodni hry.
  • skoda. od bf1942 tady z druhe svetove na pc nic poradneho nebylo. bohuzel EA jsou nuceni jit s dobou a nejvic IN je boj se strasne ale fakt strasne zlymi teroristy, popr teroristyckymi zememi (btw nejvic teroristicka zeme = USA, GB...)
    • Opravdu si to myslíš ? Co třeba Red Orchestra ? Ale pokud si navykl na ovládání 2 tlačítky,tak pro tebe fakt z druhé světové války nevyšlo.
      • No šlo by to i bez toho přehnaného machrování...

Ale jinak jasně Red Orchestra je rozhodně kvalitní akce ze druhé světové.
  • Přitom jsou stovky, tisíce různých možností, témat ..... ale co, blbci kupují, tak proč by jsme dělali něco jiného... hráči si za to můžou sami.
    • No tak napiš deset.
      • 19. století, 18., 17., 16., 15., 14.
        13.
        12.
        11.
        10.

a v každém další desítky možností .... stačí nebo mám pokračovat
        • Prosimtě co to plácáš. myslel jsme deset použitelnejch scénářů. Vyjmenovat století je jako k čemu. Rubačka mečema fajn, beru. Je asi jedno z jakýho století protože princip boje by byl stejnej. Pak už ti zbejvaj jen střelný zbraně. Nevim koho by ale bavila jednoranná mušketa a podobný nesmysly. Ono reálně použitelného toho zas tolik není.

Jak tu padlo v diskuzi mě by se líbili konflikty za studený války. Kambodža, Korea, Vietnam, možná válka o Falklandy. Taky něco z Afriky. Jenže spousta těhle období je až moc kontraverzních. Do toho nkdo nepůjde. Rozhodně ne EA s cílem prodat miliony kopií.

Jo a pak ten pravěk. To by byla fakt sranda
          • ZvacA
            Karl
            " Nevim koho by ale bavila jednoranná mušketa a podobný nesmysly. " V takovém případě doporučím Mount & Blade - Napoleonic Wars, tam tě množství lidí může přesvědčit o opaku. :)
        • No kdyby udělali Battelfield ze 14 století měl si na výběr mezi halapartnou a lukem, tak už by z toho taková akční střílečka nebyla ne?
  • Mother_of_god
    Nech zničia COD,MOH kopírovaním a neustálim "MODERN WAR". Pri týchto značkách slovo MODERN už neznamená moderný...ALE PRE KRISTOVÉ NOHY nech neničia sériu Battlefield !!! späť do roku 1944 *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit