Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Tak zrovna Premium má na gameplay v multiplayeru minimální respektive žádný vliv. Jak se tu už píše, tak mění jenom skin nože. Jinak ale Premium nabízí jenom DLC zdarma (v podstatě si je člověk předplatí za zavýhodněnou cenu nákupem Premium účtu a má k nim dřívější přístup). Jinak premium nabízí pár dílčích výhod, jako různý bonusový videa, artbooky nebo možnost resetovat statistiku vojáka. To je všechno. Pokud jsi běhal s nějakejma "ubožáčkama" v ruce, tak jen proto, že jsi neměl další zbraně/vylepšní k nim odemčený nebo ty, co měli jiný hráči, byly z DLC, který ty nemáš koupený. Jinak ale ty základní zbraně patří k těm nejúčinnějším (AEK, M16A3...).
  • Na me to cele pusobilo jako MP BF3 kde zive hrace nahradily boti s IQ houpaciho kone. A to cele prolozene cutcenami ktere ve vysledku pusobily lepe nez samotne gameplay. Vizual povedeny, ozvuceni kvalitni ale samotna herni napln se vsemi temi WTF prvky a maximem durazu prehanet me nechali chladnym. CoD uz dlouho nekupuji a tohle ma naplni k nemu bliz nez bych si kdy jen pomyslel. O MP si nedelam iluze, uz v "originalnim" singlu je patrna ukrutna recyklace ( vezmeme skin utocne pusky z BF3 s pevnou muskou a naroubujeme na ni postranni miridla, ze to vypada priserne, prece si nebudeme pridelavat praci s tvorbou noveho kveru) Rusaci jsou komplet cely jako v MP. BF4 rozhodne nebude moji podzimni prioritou. *6*
  • Před 17min videa singlu smekl (=si v*honil) i ChuckNorris i McGyver...
    Proboha s takovou slátaninou dobývat prasečí kotec a ne svět :-)
  • Gordar
    To bylo součástí reklamní kampaně na Bulletstorm. S politikou EA/DICE to nemělo nic společného.
  • BF 4 je pědevším multiplayerova hra a proto píši nejdřív o singku a o MP se bude psát později vážně logicke.
  • Mně se vždycky vybaví z dvojky operace Challenger, kde jsem musel infiltrovat hrad kdesi v Alpách.
  • Možná jsem jeden z mála,ale single mě na battlefieldu absolutně nezajímá,u trojky jsem ho nehrál a ani u čtverky ho určitě hrát nebudu,stejnak sebelepší singl ,nemůže podle mě nikdy nahradit zážitek z mulťáku,kór u této hry.
  • Dělal to Epic, ale pod záštitou koho? EA ;)
  • BF2, 2142 se stale hraje, BF2 mel naposled co jsem tam byl cca 50 serveru, z toho 7 plnych 64/64, 2142 mel 3 plne servery, celkove cca 30, Bad company 2 mela dva mesice zpet zhruba 300 serveru online, z toho tak tretina plnych... O to, ze to nikdo nebude hrat bych se nebal, protoze se vzdy najdou lidi jako ty, kteri treba BF4 nebudou chtit hrat, kdyz uz maji BF3
  • Duty Calls dělal Epic a multiplayerově to má do codka furt strašně daleko.
  • Přijde mi naprosto směšné, že se EA naváželo do CoD a podobných her s parodií Duty Calls a teď dělaj vlastně úplně to samé. Prostě úžasné a ani se za to asi nestyděj!
  • A to jsem třeba já, ale to by kampaň musela být delší než 4 hodiny.
  • Jo jo, kvůli H&D 1 a 2 bylo třeba new pc, ale stálo to zato. Jak píšete, kde jsou ty zlate časy.....(cry) *13*
  • Pokud vim tak za premium zadna zbran neni(krome jinyho skinu noze) vsechny zbrane co pridavali byly v DLC.
  • JohnyTheZik
    Asi jsme hrali jinou hru..
  • Ja jsem spiš zvědavy, jestli nový COD opravdu přijde s novým enginem a opravdu bude mít taky zničitelné prostředí a odpovídající grafiku...

Kdyby BF4 byl evoluci ve stylu MW4 a novy COD revoluce ve stylu čtyřky... goodbye Battlefield...
  • Battlefield 3 mam premium a uprimne singl u tyhle hry je naprosto nepodstatnej tot muj nazor, at se radeji snazi hru optimalizovat, pridaj funkce spektatora a soustredi se na multak, vychytaj blbosti jakoze kulky litajici za roh a dalsi bugy a budu spokojenej.
  • Ale oni to přiznali a dávno...
  • to každej ví už od BF3, že to má být konkurence pro CoD
  • Cypri
    Jó to byla sakra pářka. Hlavně do teď pamatuju jak jsem na starým PC eště hrál dokonce H&D jedničku (to eště nějakej datadisk v podobě deluxe nebyl) První mice "Cíl mise je zde" *1*
    Kde jsou ty časy?
    Vlastně vím. V pryč...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit