Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo no, v MP je prece mene skriptu, tak to pak na videu vypada nudne co? Ach jo, to jsou zase keci.
    Proc se rovnou nepriznaji, ze jim jde o to vytvorit konkurenci CoD a pretahnout jeho fanousky.
  • myslis, ze vyjadreni nazoru 15 cechu a slovaku, ktery jsou ke vsemu vetsinou jeste trollove, studaci nebo ctyricatnici, kteri nemaji co delat, a jejichz nazor je jediny spravny, jsou vhodnym reprezentativnim vzorkem pro hodnoceni pro hru, ktera je delana pro masy?

Rozumej takhle - "masa" nema potrebu chodit na tyhlety diskuze a komentovat veci, ktery se ji stejne nelibi, nebot je to totalni ztrata casu a energie, stejne jako to ted ztracim ja.
  • Pro mne je z tohoto jak píšeš zlatého období plozapomenutý český klenot Hidden and Dangerous 2 (tehdy vůbec Česko sypalo dost kvalitních her, které se mohly dívat do očí světové špičce, kde ty časy jsou...) - tak promyšlenou a zábavnou týmovou hru jsem už nikdy nehrál a jsem rád že jsem si ji tehdy zahrál.

To už bohužel ti mladší hráči takovou hru nevyzkouší a neuvědomí si v jakých sračkách ten dnešní videoherní průmysl je...
  • Tikov
    Já jsem si před cca rokem zkoušel z nostalgie něco zahrát ze zlatého období (CoD, Vietcong) a musel jsem zhodnotit, že ty hry považuji za skvělé jen kvůli zidealizovaným vzpomínkám na ně (Tedy přestřelky ve Vietcongu jsou fenomenální furt a dnešní studia by prostým zkopírováním tehdejšího AI dostala ultra-hardcore obtížnost bez nekonečných vln nepřátel).
  • davidBray
    nj, s tím se souhlasit tak nějak musí .. já se třeba k CoD na fórech nevyjadřuju, protože tu sérii nehraju. Jde to mimo mě.
  • Víte co mě ale zaráží a třeba mi to i pomůžete pochopit, ale nějak nechápu že si vždy v diskusích o novém BF/CoD čtu od spousty (rozhodně většiny) lidí jak si to nekoupí, jak je to předražené DLC apod, pak se hra vydá a hned při launchy trhá prodejní rekory.

Kde se teda ti lidi berou?
    Dost mi to připomíná petice, kteří hráči dělaly v době vydání Modern Warfare 2, když zjistili že tam nebudou na multiplayer dedikované servery. Pak se člověk podíval na ty uživatele na Steamu a viděl že hned v den vydání "playing Modern Warfare 2".

Mě prostě připadá že se z toho nadávání stala nějaká zvrácená móda, protože většina těch lidí co nejvíc řvou má stejně tendenci si tu hru koupit...
    Možná jen něco nechápu já, nebo mi uniká nějaká podstatná souvislost, ale když se podívám na prodejní čísla, tak mi v té rovnici pořád něco nevychází.

PS: Battlefield 3 jsem si pořídil na PC a několik měsíců jsem se u něj dost bavil (coop mise ve vrtulníku jsme si s kamarádem fakt užili). Pak jsem s hraním BF3 přestal úplně. Sem tam ho zapnu tak maximálně na jednu hru, ale Premium jsem nekoupil a BF4 mě zatím vůbec nepřesvědčilo proč bych do něj měl dát peníze.
    Předávám slovo čtenářům.
  • Myslíš si, že jsem nehrál od doby co vyšla PS1 ? To by ses divil protože já vlastnil na PS1 (PSX) přes 300 her ( ovšem že pálené: jedna mě stále něco málo 250 ) a osobně jsem skoro všechny dohrál... Takže moc dobře vím jaký je rozdíl mezi FPS z 90 let a dnešníma.
  • LuckyBaal
    *1* pobavil si mě, mám rád dobré SP, jsem mladá generace, hraju MP, se*e mě Premium, nemám Premium a dávám si i ty, co mají Premium....
  • v kazdym dile se bude zmensovat a zmensovat
  • Mezi COD a BF je sakra rozdíl ! a to snad uplně ve všem...
  • Na světě pouze není mladá generace hráčů co furt paří MP... uvědomte si že mezi vámi jsou i starší hráči kteří MP nesnášejí a rádi si zahrají SP.... Já MP hraji, ale u BF3 jsem vydržel 4 měsíce a to kvůli zasr*nému PREMIUM, které mi zkazilo hraní... Má to každé malé děcko ... Všichni běhají s ULTRA MEGA bouchačkami jenom já tam běhal s nějakými ubožáčky v ruce...
  • Joke ?
  • Že já si blbec vůbec to BF3 kupoval .. už vidím jak budou ostatní hrát BF3 když budou mít BF4 to je úplně nahlavu!
  • jj, nejlepší na něm bylo jak to po 5ti minutách spadlo :)
  • Uprimne receno, posledni opravdu dobrej BF byl ten prvni s free modem moderni valky ... dvojka spoustu veci vyhodila, ale jeste se to dalo ... trojka uz je khownu, protoze se neda hrat na LANce, takze at si to strcej i scelym singlem nekam. Nevidim zadnej rozdil mezi CODem a BF, BF byl dycky o technice na velkych mapach, ale od trojky to jde peknym supem doprele.
  • rancor1223
    Trol.diskuzni. Takže "ono".
  • hraci chteji singleplayer ?! kde to ten mamlas vzal. ja nestojim o nejaky naskriptovany AI cheatery
  • InfidelBro
    Kdyby singleplayer vůbec nedělali a místo toho vyrobili víc map, zbraní a vozidel, tak pochybuji ,že by se někdo zlobil.
  • A ty seš co? On, ona nebo něco mezi?
  • Spíš kdyby se přestalo válčit v RL aby bylo více peněz na dobré pařby :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit