Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Battlefield 3 singl kampaň pro mě byla nejlepší co sem asi v FPS kdy hrál. Doufám že 4 bude minimálně stejně tak dobrá, ale pokud možno delší...
    • To si asi tech fps moc nehral co? *1*
      • Walldstein
        ty vo*e i původní Princ měl vymakanější kampaň než BF3..
      • CoD: World at War, CoD: Black Ops, CoD: MW1 - MW3 (MW2 se mi líbil nejvíc), Medal of Honor 2010 a Battlefield 3 z poslední doby. Věci jako half-life 1 nepočítám, to bylo kdysi. Jinak sem spíš na RPGčka a FPS si zahraju čas od času, sem nenáročnej a BF3 mě fakt bavil.
        • Samy CoD a novy MoH,to opravdu nepatri mezi kvalitni SP fps.
          V tom pripade te chapu,ze si ze singlu BF3 unesen.
          • DangerousDave
            zase nepreháňaj *7* sú to priamočiare, konceptom jednoduché akcie na odreagovanie a v tomto ohlade sú to jednoducho dobré hry, bodka. V nich principiálne problém nie je, ten nastáva až keď sa na ich obraz začne pretvárať celá herná scéna.
            • I ty "strelnice" se daji delat kvalitne viz takovy Serious Sam *3* .
            • DangerousDave
              pokial ti nesedia (ako aj mne) tak ich nehraj a ak to nevieš prejsť na hard tak si zníž obtiažnosti. Čo sa týka frustrácie, mohol by som menovať hry 10x frustrujúcejšie. COD/BF3 je proste strelnica na vyblbnutie a v tom sú dobré... čakať od toho niečo viac je nezmysel.
            • Kdyz problem je,ze i ta akcni arkadova linearni hra se musi umet,coz rozhodne neni pripad poslednich dilu CoD.
              Singl BF3 je v ramci zanru celkem obstojny i kdyz hodne kratky.Presto se v danem zanru najdou lepsi hry a ja osobne proti danemu stylu fps nic nemam,pokud jsou kvalitne udelane.
              Navic CoD i BF jsou primarne MP hry,takze SP u nich vypada ,tak jak vypada.
              Co se te posledni vety tyce,ja myslim,ze to je presne ta situace,ve ktere se herni prumysl momentalne nachazi *3* .
            • Problem v tych hrach nie je? Odporucam potom zahrat MW1 a Black Ops 1 mininamalne na hard, aby si videl, ako v tych hrach problem nie je, v MW1 boli niektore misie doslova frustrujuce, ked si mal pred sebou 20 ci 30 vojakov, ktori boli presni jak strelec na olympiade a len si vykukol a uz si mal celu obrazovku od dzemu...Tak si si povedal, ze ok, vystrielam ich v poho z krytu, lenze to nefungovalo akosi, lebo respawn, vystrielal si ich 10, dalsich 20 doslo a dookola...Najlepsi priklad je misia MW1, ked ides prec z farmy a utekas do vrtulniku dole kopcom + mas podporu delostrelectva, respawn zo vsetkych stran, nakoniec som sa na to vysral a rushol som to...

Black ops je este vacsia gebuzina a hrozivejsi priklad, tam sa s tym uz ani nesrali a prve dva misie na havane a vo vezeni, to je totalny odpad, len drzis lave tlacidlo na mysi a kosis ich zaradom ani to nie je zabavne, je to opat akurat frustrujuce, najvacsi odpad aky som hral. *6*
          • Ty CoD sem všechny dohrával jakoby jen z povinnosti, protože mě většinou po pár misích přestaly bavit a velice mě sraly ty nekonečný vlny nepřátel, jen z MW2 sem byl unešenej. S jinejma fps sem nějak nepřišel do styku.
  • trolo
    beta bude 2 tyzdne pred vydanim release.
    • No, pořád lepší než ArmA III, kdy bude beta tak dva měsíce po release.
      • Az na to ze Arma je nekde uplne jinde nez BF ... *7*
        • Shaker
          Nutno rict, ze na hodne lepsi ceste... Je to fakt skoda, kdyz se podivate na battla, tak ted je to proste uzavrena hra, zadny mody, sme zavisly na DLC... proste krome destrukce nema oproti BF2 navic nic a tomu prohlaseni, ze se o BF3 budou starat jako BC2 docela i verim, protoze o BC2 se nestarali vubec. Hodili tam posledni patch, kterej kazdymu, kdo nema clantag hodi pred jmeno INVALID a takhle to frci uz skoro rok. Jsou to proste borci.
    • no vsak to tak bylo cca u BF3, ne (4 tydny) ? takze ano.
  • Když si uvědomím, kolik let mi vydržela bf2 (+mody), je mi smutno. Ještě, že jsem do bf3 nešel.
    • Shaker
      vtipny je, ze kdyz se clovek podiva na youtube, tak treba letecky souboje vypadaji daleko lip ve dvojce nez v trojce a to nejen kuli zkondenzovany pare na spickach kridel... Celkove je dvojka proste lip vyresena a toho, ze sem trojce nalitnul ted taky lituju :(
    • trolo
      dobre ty. ja lutujem ze som nastupil do hype trainu s nazvom "TRUE SUCCESSOR TO BF2"
      • Já byl taky vážně nalomený, ale paradoxně mě zachránil steam, kde chvilku před vydáním bf3 byla bad company 2 za pár šupů - ta mě zabavila do doby, než začaly vyplouvat negativní ohlasy, nutnost originu, dlc...
      • Ano, z BF3 ta atmosféra BF2 opravdu moc nedýchá - snad až na ty bugy. *1*
  • v BF4 se bude platit kazdy naboj, F2P, P2W, mirotransakce... platit se bude za vsechno, za kazdou zbran, kazdy kamo...
    • Udělaj dlc s názvem FUEL a kdo ho nebude mít,tak nebude moc jezdit a létat :D :D
  • Beta snad 2013 ne?
  • Proč proboha nebude 1943, nebo proboha 2143? Současnosti je teď všude plná p*del...
    • to by pro bysnyssmeny bylo riziko, křivka jasně ukazuje, že vyšší číslovka přinese více peněz, než předchozí číslovka. Je ekonomická krize, myšlení je rizikové
    • trolo
      este sa nevie v akej dobe bude MW4 takze musis pockat a potom budes vediet ci to bude sucasnost, buducnost alebo co
      • Prečo tu pre boha píšete o CoD, keď debata sa týka Battlefieldu?
        • trolo
          lebo si hlupy ako seno
      • Vzhledem k tomu,ze to je MODERN warfare se da predpokladat,ze pujde bud o soucasnost nebo nedalekou budocnost jako BO2 .Do minulosti se s COD asi v dohledne dobe nepodivame.
    • Bohuzel ty "soucasne konflikty" momentalne leti a ze vsechny ty hry vypadaji jedna jako druha uz asi nikoho netrapi no *1* .
  • beta bude 2013, opravte to.
  • EA: "Give me your money!"
    • ales.smutny
      Wow, to je rychlost, přečíst celý článek za ani ne minutu po vydání...
      • Některý stock commenty se hodí snad na každý článek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit