Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, ti co na to maji HW, ti co maji love na to odmenit tvurce teto hry, ktera utekla veskere konkurenci se svym nadupanym enginem. A také ti, kteri nechteji hrat posledni CoD, ktery je graficky velmi blizko predchozimu dilu, tudiz nic moc.
  • deridon
    mínusy pro všechny!! a já si dám pro sebe taky!
  • BF3 on to jeste nekdo hraje??? *7*
  • jindra.veliky
    Jestli to nebude v jiny dobe nez je soucasnost resp. blizka budoucnost tak jim na to kaslu.
  • Walldstein
    ty vo*e i původní Princ měl vymakanější kampaň než BF3..
  • Shaker
    to je pravda no a taky vzdycky neco staryho dobryho, co fungovalo z nejakyho duvodu dal pryc...
  • Shaker
    Nutno rict, ze na hodne lepsi ceste... Je to fakt skoda, kdyz se podivate na battla, tak ted je to proste uzavrena hra, zadny mody, sme zavisly na DLC... proste krome destrukce nema oproti BF2 navic nic a tomu prohlaseni, ze se o BF3 budou starat jako BC2 docela i verim, protoze o BC2 se nestarali vubec. Hodili tam posledni patch, kterej kazdymu, kdo nema clantag hodi pred jmeno INVALID a takhle to frci uz skoro rok. Jsou to proste borci.
  • Shaker
    vtipny je, ze kdyz se clovek podiva na youtube, tak treba letecky souboje vypadaji daleko lip ve dvojce nez v trojce a to nejen kuli zkondenzovany pare na spickach kridel... Celkove je dvojka proste lip vyresena a toho, ze sem trojce nalitnul ted taky lituju :(
  • Patrik ma pravdu. Doteraz hravam(e) hlavne mapu Heavy Metal a bavi ma to neskutocne. BF3 som hral samozrejme uz tiez, ale nebavil som sa zdaleka tak ako pri BC2. Kde je chyba? Mozno vo mne, mozno inde
  • Ja si skor myslim ze bude BF2143 ako reakcia na black ops2 s buducnosti...trosku by bolo divne robit za sebou 2 diely v rovnakej dobe
  • Aby sis mohl pomastit ego šmucko
  • I ty "strelnice" se daji delat kvalitne viz takovy Serious Sam *3* .
  • Mato1987
    Ja som si síce kúpil premium, no bol som sklamaný a oklamaný. Ale s bf4 sa už ogabať nenechám.
    A ináč som na tom v podstate rovnako, updatmi len dojebali čo sa dalo...ak ten prístup nezmenia , kašlem im na celé poondiate bf4.
  • tak co sem lezes kretééne
  • Chceme Drakena do podcastu:)
  • Nezájem...o BF3 a jeho prémium, nezájem i o BF4 v budoucnu a jeho prémium...nezájem o dalších 20 battlefieldů + jejich prémium
  • no kedze BF4 uz idu vydat 2 roky po BF3 tak asi nemaju sancu prejst na novy engine, ten ich frostbite je dobry akurat tak na nejake koridorovky a 2 kopce, tot vsjo. Az sa vratia k rozmerom map minimalne ako boli v BF2 alebo pripadne prejdu viac do reality tak to zacne byt zaujmave. Tieto totalne netakticke boje, kde kazdy striela kazdeho jak v tom a jerry, to nie je ani realita ani zabava. Spawn dead spawn dead. Blbosti pre deti, hlavne aby sa nieco stale dialo, aby to vybuchovalo a podobne... najlepsie je to nekupovat a ignorovat a opravnene hejtovat.
  • Az na to ze Arma je nekde uplne jinde nez BF ... *7*
  • DangerousDave
    pokial ti nesedia (ako aj mne) tak ich nehraj a ak to nevieš prejsť na hard tak si zníž obtiažnosti. Čo sa týka frustrácie, mohol by som menovať hry 10x frustrujúcejšie. COD/BF3 je proste strelnica na vyblbnutie a v tom sú dobré... čakať od toho niečo viac je nezmysel.
  • Já byl taky vážně nalomený, ale paradoxně mě zachránil steam, kde chvilku před vydáním bf3 byla bad company 2 za pár šupů - ta mě zabavila do doby, než začaly vyplouvat negativní ohlasy, nutnost originu, dlc...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit