Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz problem je,ze i ta akcni arkadova linearni hra se musi umet,coz rozhodne neni pripad poslednich dilu CoD.
    Singl BF3 je v ramci zanru celkem obstojny i kdyz hodne kratky.Presto se v danem zanru najdou lepsi hry a ja osobne proti danemu stylu fps nic nemam,pokud jsou kvalitne udelane.
    Navic CoD i BF jsou primarne MP hry,takze SP u nich vypada ,tak jak vypada.
    Co se te posledni vety tyce,ja myslim,ze to je presne ta situace,ve ktere se herni prumysl momentalne nachazi *3* .
  • No, pořád lepší než ArmA III, kdy bude beta tak dva měsíce po release.
  • Problem v tych hrach nie je? Odporucam potom zahrat MW1 a Black Ops 1 mininamalne na hard, aby si videl, ako v tych hrach problem nie je, v MW1 boli niektore misie doslova frustrujuce, ked si mal pred sebou 20 ci 30 vojakov, ktori boli presni jak strelec na olympiade a len si vykukol a uz si mal celu obrazovku od dzemu...Tak si si povedal, ze ok, vystrielam ich v poho z krytu, lenze to nefungovalo akosi, lebo respawn, vystrielal si ich 10, dalsich 20 doslo a dookola...Najlepsi priklad je misia MW1, ked ides prec z farmy a utekas do vrtulniku dole kopcom + mas podporu delostrelectva, respawn zo vsetkych stran, nakoniec som sa na to vysral a rushol som to...

Black ops je este vacsia gebuzina a hrozivejsi priklad, tam sa s tym uz ani nesrali a prve dva misie na havane a vo vezeni, to je totalny odpad, len drzis lave tlacidlo na mysi a kosis ich zaradom ani to nie je zabavne, je to opat akurat frustrujuce, najvacsi odpad aky som hral. *6*
  • Spominana "odbocka" BC a BC2 priniesla do serie BF asi najviac, tj znicitelne prostredie, tak neviem, o com tu besnis, ze nic nepriniesli, ja zasa nevidim nic za spomenutia hodne, co prinieslo BF3, pravdaze, okrem debilneho modreho filtra, vsade mozne oslepujuce slnko a pritepleny potlacovaci efekt pre lamy.
  • Ano, z BF3 ta atmosféra BF2 opravdu moc nedýchá - snad až na ty bugy. *1*
  • Já koupil BF3 a byla to chyba. U BF4 mám tedy zcela jasno - u mě skončila série battlefield Battlefieldem 2.
  • To je samozřejmě blbost. Dopadne to stejně jako BF2 - vydá se poslední update pár měsíců po vydání nového dílu a víc nic, servery se postupně vylidní a EA bude dělat všechno pro to, aby hráči koupili BF4 a tedy opustili BF3.
  • DangerousDave
    zase nepreháňaj *7* sú to priamočiare, konceptom jednoduché akcie na odreagovanie a v tomto ohlade sú to jednoducho dobré hry, bodka. V nich principiálne problém nie je, ten nastáva až keď sa na ich obraz začne pretvárať celá herná scéna.
  • Spíše než vydávat další díly by se měli nejdřívě zaměřit na vypilování BF3. Udělají z toho další komerční sračku jako nejnovější díly CoD. Vidím to na dlouhé rozmýšlení o koupi. Tohle je můj názor na BF4. *16*
  • trolo
    lebo si hlupy ako seno
  • Nehádž flintu do žita nádej tu ešte stále je. Zatiaľ každý diel BF priniesol niečo nové oproti svojmu predchodcovi, stále máme nádej. Výnimku by mohla tvoriť odbočka v podobe BF:BC a BF:BC2, ale to je niečo trochu iné.
  • Ty CoD sem všechny dohrával jakoby jen z povinnosti, protože mě většinou po pár misích přestaly bavit a velice mě sraly ty nekonečný vlny nepřátel, jen z MW2 sem byl unešenej. S jinejma fps sem nějak nepřišel do styku.
  • Prečo tu pre boha píšete o CoD, keď debata sa týka Battlefieldu?
  • Nons3nse
    A ja som dúfal v Battlefiel: World War II...a zase nič
    Ách jáj... *9*
  • to by pro bysnyssmeny bylo riziko, křivka jasně ukazuje, že vyšší číslovka přinese více peněz, než předchozí číslovka. Je ekonomická krize, myšlení je rizikové
  • Samy CoD a novy MoH,to opravdu nepatri mezi kvalitni SP fps.
    V tom pripade te chapu,ze si ze singlu BF3 unesen.
  • CoD: World at War, CoD: Black Ops, CoD: MW1 - MW3 (MW2 se mi líbil nejvíc), Medal of Honor 2010 a Battlefield 3 z poslední doby. Věci jako half-life 1 nepočítám, to bylo kdysi. Jinak sem spíš na RPGčka a FPS si zahraju čas od času, sem nenáročnej a BF3 mě fakt bavil.
  • Vzhledem k tomu,ze to je MODERN warfare se da predpokladat,ze pujde bud o soucasnost nebo nedalekou budocnost jako BO2 .Do minulosti se s COD asi v dohledne dobe nepodivame.
  • trolo
    dobre ty. ja lutujem ze som nastupil do hype trainu s nazvom "TRUE SUCCESSOR TO BF2"
  • To si asi tech fps moc nehral co? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit