Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 neznamená konec BF3, beta bude za rok
18.7.2012 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Když si uvědomím, kolik let mi vydržela bf2 (+mody), je mi smutno. Ještě, že jsem do bf3 nešel.
-
-
vtipny je, ze kdyz se clovek podiva na youtube, tak treba letecky souboje vypadaji daleko lip ve dvojce nez v trojce a to nejen kuli zkondenzovany pare na spickach kridel... Celkove je dvojka proste lip vyresena a toho, ze sem trojce nalitnul ted taky lituju :(
-
dobre ty. ja lutujem ze som nastupil do hype trainu s nazvom "TRUE SUCCESSOR TO BF2"
-
-
Já byl taky vážně nalomený, ale paradoxně mě zachránil steam, kde chvilku před vydáním bf3 byla bad company 2 za pár šupů - ta mě zabavila do doby, než začaly vyplouvat negativní ohlasy, nutnost originu, dlc...
-
Ano, z BF3 ta atmosféra BF2 opravdu moc nedýchá - snad až na ty bugy. *1*
-
-
-
Spíše než vydávat další díly by se měli nejdřívě zaměřit na vypilování BF3. Udělají z toho další komerční sračku jako nejnovější díly CoD. Vidím to na dlouhé rozmýšlení o koupi. Tohle je můj názor na BF4. *16*
-
-
Ja som si síce kúpil premium, no bol som sklamaný a oklamaný. Ale s bf4 sa už ogabať nenechám.
A ináč som na tom v podstate rovnako, updatmi len dojebali čo sa dalo...ak ten prístup nezmenia , kašlem im na celé poondiate bf4. -
Já koupil BF3 a byla to chyba. U BF4 mám tedy zcela jasno - u mě skončila série battlefield Battlefieldem 2.
-
-
To je samozřejmě blbost. Dopadne to stejně jako BF2 - vydá se poslední update pár měsíců po vydání nového dílu a víc nic, servery se postupně vylidní a EA bude dělat všechno pro to, aby hráči koupili BF4 a tedy opustili BF3.
-
Proč proboha nebude 1943, nebo proboha 2143? Současnosti je teď všude plná p*del...
-
-
to by pro bysnyssmeny bylo riziko, křivka jasně ukazuje, že vyšší číslovka přinese více peněz, než předchozí číslovka. Je ekonomická krize, myšlení je rizikové
-
este sa nevie v akej dobe bude MW4 takze musis pockat a potom budes vediet ci to bude sucasnost, buducnost alebo co
-
-
Prečo tu pre boha píšete o CoD, keď debata sa týka Battlefieldu?
-
-
lebo si hlupy ako seno
-
-
Vzhledem k tomu,ze to je MODERN warfare se da predpokladat,ze pujde bud o soucasnost nebo nedalekou budocnost jako BO2 .Do minulosti se s COD asi v dohledne dobe nepodivame.
-
-
Bohuzel ty "soucasne konflikty" momentalne leti a ze vsechny ty hry vypadaji jedna jako druha uz asi nikoho netrapi no *1* .
-
-
beta bude 2 tyzdne pred vydanim release.
-
-
No, pořád lepší než ArmA III, kdy bude beta tak dva měsíce po release.
-
-
Az na to ze Arma je nekde uplne jinde nez BF ... *7*
-
-
Nutno rict, ze na hodne lepsi ceste... Je to fakt skoda, kdyz se podivate na battla, tak ted je to proste uzavrena hra, zadny mody, sme zavisly na DLC... proste krome destrukce nema oproti BF2 navic nic a tomu prohlaseni, ze se o BF3 budou starat jako BC2 docela i verim, protoze o BC2 se nestarali vubec. Hodili tam posledni patch, kterej kazdymu, kdo nema clantag hodi pred jmeno INVALID a takhle to frci uz skoro rok. Jsou to proste borci.
-
-
-
no vsak to tak bylo cca u BF3, ne (4 tydny) ? takze ano.
-
-
v BF4 se bude platit kazdy naboj, F2P, P2W, mirotransakce... platit se bude za vsechno, za kazdou zbran, kazdy kamo...
-
-
Udělaj dlc s názvem FUEL a kdo ho nebude mít,tak nebude moc jezdit a létat :D :D
-
-
Spominana "odbocka" BC a BC2 priniesla do serie BF asi najviac, tj znicitelne prostredie, tak neviem, o com tu besnis, ze nic nepriniesli, ja zasa nevidim nic za spomenutia hodne, co prinieslo BF3, pravdaze, okrem debilneho modreho filtra, vsade mozne oslepujuce slnko a pritepleny potlacovaci efekt pre lamy.
-
-
Patrik ma pravdu. Doteraz hravam(e) hlavne mapu Heavy Metal a bavi ma to neskutocne. BF3 som hral samozrejme uz tiez, ale nebavil som sa zdaleka tak ako pri BC2. Kde je chyba? Mozno vo mne, mozno inde
-
-
EA: "Give me your money!"
-
-
Wow, to je rychlost, přečíst celý článek za ani ne minutu po vydání...
-
-
Některý stock commenty se hodí snad na každý článek.
-
-
-
A ja som dúfal v Battlefiel: World War II...a zase nič
Ách jáj... *9* -
-
Nehádž flintu do žita nádej tu ešte stále je. Zatiaľ každý diel BF priniesol niečo nové oproti svojmu predchodcovi, stále máme nádej. Výnimku by mohla tvoriť odbočka v podobe BF:BC a BF:BC2, ale to je niečo trochu iné.
-
-
to je pravda no a taky vzdycky neco staryho dobryho, co fungovalo z nejakyho duvodu dal pryc...
-
-
-
Ja si skor myslim ze bude BF2143 ako reakcia na black ops2 s buducnosti...trosku by bolo divne robit za sebou 2 diely v rovnakej dobe