Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 neznamená konec BF3, beta bude za rok
18.7.2012 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Jestli to nebude v jiny dobe nez je soucasnost resp. blizka budoucnost tak jim na to kaslu.
-
no kedze BF4 uz idu vydat 2 roky po BF3 tak asi nemaju sancu prejst na novy engine, ten ich frostbite je dobry akurat tak na nejake koridorovky a 2 kopce, tot vsjo. Az sa vratia k rozmerom map minimalne ako boli v BF2 alebo pripadne prejdu viac do reality tak to zacne byt zaujmave. Tieto totalne netakticke boje, kde kazdy striela kazdeho jak v tom a jerry, to nie je ani realita ani zabava. Spawn dead spawn dead. Blbosti pre deti, hlavne aby sa nieco stale dialo, aby to vybuchovalo a podobne... najlepsie je to nekupovat a ignorovat a opravnene hejtovat.
-
Nezájem...o BF3 a jeho prémium, nezájem i o BF4 v budoucnu a jeho prémium...nezájem o dalších 20 battlefieldů + jejich prémium
-
-
tak co sem lezes kretééne
-
-
Aby sis mohl pomastit ego šmucko
-
-
mínusy pro všechny!! a já si dám pro sebe taky!
-
-
-
-
beta bude 2013, opravte to.
-
Beta snad 2013 ne?
-
Battlefield 3 singl kampaň pro mě byla nejlepší co sem asi v FPS kdy hrál. Doufám že 4 bude minimálně stejně tak dobrá, ale pokud možno delší...
-
-
To si asi tech fps moc nehral co? *1*
-
-
ty vo*e i původní Princ měl vymakanější kampaň než BF3..
-
CoD: World at War, CoD: Black Ops, CoD: MW1 - MW3 (MW2 se mi líbil nejvíc), Medal of Honor 2010 a Battlefield 3 z poslední doby. Věci jako half-life 1 nepočítám, to bylo kdysi. Jinak sem spíš na RPGčka a FPS si zahraju čas od času, sem nenáročnej a BF3 mě fakt bavil.
-
-
Samy CoD a novy MoH,to opravdu nepatri mezi kvalitni SP fps.
V tom pripade te chapu,ze si ze singlu BF3 unesen. -
-
zase nepreháňaj *7* sú to priamočiare, konceptom jednoduché akcie na odreagovanie a v tomto ohlade sú to jednoducho dobré hry, bodka. V nich principiálne problém nie je, ten nastáva až keď sa na ich obraz začne pretvárať celá herná scéna.
-
-
I ty "strelnice" se daji delat kvalitne viz takovy Serious Sam *3* .
-
pokial ti nesedia (ako aj mne) tak ich nehraj a ak to nevieš prejsť na hard tak si zníž obtiažnosti. Čo sa týka frustrácie, mohol by som menovať hry 10x frustrujúcejšie. COD/BF3 je proste strelnica na vyblbnutie a v tom sú dobré... čakať od toho niečo viac je nezmysel.
-
Kdyz problem je,ze i ta akcni arkadova linearni hra se musi umet,coz rozhodne neni pripad poslednich dilu CoD.
Singl BF3 je v ramci zanru celkem obstojny i kdyz hodne kratky.Presto se v danem zanru najdou lepsi hry a ja osobne proti danemu stylu fps nic nemam,pokud jsou kvalitne udelane.
Navic CoD i BF jsou primarne MP hry,takze SP u nich vypada ,tak jak vypada.
Co se te posledni vety tyce,ja myslim,ze to je presne ta situace,ve ktere se herni prumysl momentalne nachazi *3* . -
Problem v tych hrach nie je? Odporucam potom zahrat MW1 a Black Ops 1 mininamalne na hard, aby si videl, ako v tych hrach problem nie je, v MW1 boli niektore misie doslova frustrujuce, ked si mal pred sebou 20 ci 30 vojakov, ktori boli presni jak strelec na olympiade a len si vykukol a uz si mal celu obrazovku od dzemu...Tak si si povedal, ze ok, vystrielam ich v poho z krytu, lenze to nefungovalo akosi, lebo respawn, vystrielal si ich 10, dalsich 20 doslo a dookola...Najlepsi priklad je misia MW1, ked ides prec z farmy a utekas do vrtulniku dole kopcom + mas podporu delostrelectva, respawn zo vsetkych stran, nakoniec som sa na to vysral a rushol som to...
Black ops je este vacsia gebuzina a hrozivejsi priklad, tam sa s tym uz ani nesrali a prve dva misie na havane a vo vezeni, to je totalny odpad, len drzis lave tlacidlo na mysi a kosis ich zaradom ani to nie je zabavne, je to opat akurat frustrujuce, najvacsi odpad aky som hral. *6*
-
-
Ty CoD sem všechny dohrával jakoby jen z povinnosti, protože mě většinou po pár misích přestaly bavit a velice mě sraly ty nekonečný vlny nepřátel, jen z MW2 sem byl unešenej. S jinejma fps sem nějak nepřišel do styku.
-
-
-
-
-
Chceme Drakena do podcastu:)
-
BF3 on to jeste nekdo hraje??? *7*
-
-
Ano, ti co na to maji HW, ti co maji love na to odmenit tvurce teto hry, ktera utekla veskere konkurenci se svym nadupanym enginem. A také ti, kteri nechteji hrat posledni CoD, ktery je graficky velmi blizko predchozimu dilu, tudiz nic moc.
-