Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam otazocku ..keby som si kupil bf4 a aj bf4 premium, tak to premium mi da vsetky DLC zadarmo postupom casu ako budu vychadzat ? alebo to premium znamena len ze mam moznost tie DLC mapky hrat skorej nez iny ludia ale aj tak si za ne musim pokazde zaplatit.
    (mam len zakladne bf3 uz davno kupene a s premium nemam skusenoti )
    • Pockej si do jara to uz bude BF4 vcetne Premium tak za 1200,- uz ted sem dostal diskretni nabidku se slevou 700,- od jisteho prodejce a to mame mesic po launchi. Mezitim to snad zprovozni aspon na uroven BF3. *5*
      • Škoda že je nabídka diskrétní, je to víc než super :D.. Ale já taky čekám po vánocích a pak koupím
    • Zadarmo ty DLC mít nebudeš, protože jsou v ceně Premiumu. To má EA spočítaný :) Ale nic dalšího platit nebudeš, už sis je zaplatil. To mě jenom zarazilo to slovo "zadarmo".
    • jak rikas. vsechno je v cene (vsechny DLC) a o 14 dni driv, prednost ve fronte, i kdyz premium hracu je tolik, ze to vetsinou ani nejde poznat, plus dalsi bonusy jako battlepacky navic a blbosti jako premium znamky a maskovani atd...
    • S premium budes mit urcite vsechny DLC free a mozna i driv, tim si ale nejsem jistej.
    • Když si koupíš premium, tak v tom máš i všechny budoucí DLC, které se ti postupně budou odemykat, tak jak budou vycházet(o něco dříve než u běžného účtu).
  • Je to prostě špatně, když nejen rozseknete hru na více částí a necháte si platit za každou zvlášť, ale ještě ty rozsekané kousky jsou přefiltrovány z pár let staré jiné hry....jsem fanoušek novinek, né starých věcí vydávaných za nové...EA stále dělá to samé, ale hlavně protože může a nikdo ho už nezastaví :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit