Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 ukazuje lodní katastrofu z mapy Paracel Storm
22.8.2013 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Me se libi jak se tu nekdo snazi delat chytreho a poucovat nas, jak sestrelovat stihacky.
Ano, muzete je locknout, pockat ale zpanikari mozna tak 10% pilotu (snajpri a jini retardi), zbytek se vzdali nebo je jim to fuk, dal nicej tank pri naletu. Kdyz je zamerite ve vice lidech, po stovkach hodin jsou to zkuseni piloti co znaji mapy, nechaj se bud hitnout 1 strelou ktera je jeste nedisablne nebo zmeni smer aby odleteli pryc a pustej svetlice na posledni vterinu. Takze jsou z range Igel a Stingeru a muzou nalitavat znova.
BF3 a 4 budou mit proste zas nevyvazenou hru, extra na Paracel Storm kde nejsou zadne vyssi prekazky jako destilacni veze nebo skladiste do kterych se jde schovat.
Profici maj i ECM kterej zapnou na poslendi vterinu, rakety missnou a oni si vklidu donici AAcko a jeste jim zbyde pulka ECM na odlet do bezpeci.
Prosim nesnazte se poucovat jak sestrelovat sithacky, vase rady jsou zakladni a kazdej pilot s mozkem to counterne. -
-
Tak hraj na hardcore serverech a mas po problemech...
-
-
Prehlizeni problemu ho neodstrani. Ha hardcore je to nehratelne pac kazdej kempi se sniperovkou (zabijou na 1 ranu).
-
-
Delas to takle se vsim? Kdyz k problemu najdes reseni tak ho ignorujes, protoze si myslis ze by ten problem nemel vubec nastat?
-
-
Ano, nastat by nemel vubec jinak si to nekoupim. Je to proste spatne. Nebudu davat penize za hru ktera je takhle zprasena jen proto ze je tam nejaky HC mod ktery je jeste horsi a rozhodne na nem nehrajou lepsi hraci. Bylo by to z deste pod okap. HC v BF3 je plne camperu se snipem nebo trollu co teamkillujou.
-
-
-
-
-
To vás tady EA platí za ty sratschky?
"Jinak je ve videu uvidíte nějakou tu novou techniku a také pár detailů, jaké je třeba užitečná zpráva o tom, že jste poslední přeživší z vaší jednotky"
Čili to co bylo už v BFBC2? -
To vypadá otřesně, tohle někoho baví? Na začátku furt čumět na půlku letadla a nápisy, pak se tam s tím letadlem motá.... to bych si nekoupil teda, stáhnu single, za pár hodin hotovo a zdar, čekám na BF 5 ...
:) -
-
Tak je to spectrator mode, sledujes jiny hrace, napisy jdou povypinat, vypadaj spis jako pridany navic schvlane kvuli predvadeckam aby se komentatori orientovali. Singl je v tehle hre psis pro jednodussi hrace.
-
Máš vypnutej zvuk nebo neumíš anglicky? Vysvětloval proč "čumí na půlku letadla a nápisy"... Pokud takle mluvíš tak ta hra stejně neni mířena na tebe, když ti stačí ji ukrast a zahrat si podřadnej singleplayer, a pak povídat klukům ve tříde jak je ten Battl supr *1* *1*
-
-
mega ster :D siel by som plakat na jeho mieste s tou poseldnou vetou :D
-
-
-
Jo jinak. Ti, co mají BF3 Premium, tak už mají v nabídce své knihovny Originu Bf4 Beta, která se odemkne na začátku září:)
-
-
října..
-
dlouho jsem na Originu nebyl, díky za připomenutí
-
-
Jo, v enginu mezi BF3 a BF4 je asi tak velký rozdíl, jako v enginu mezi MW2 a MW3.
-
-
Jedna věc jě, jak funguje a druhá, jak vypadá. To samý platí o síťovém kodu.
-
-
No doufám že trošku poupravili detekci zásahů, když v Bf3 schytám dva až Po zaběhnutí za roh a umřu tak mě to docela štve
-
-
je tam vraj niejake vylepsenie aj niejaky netcode posuvnik
-
-
-
-
Presne ted uz to taky tak neudelam.....hezky pockam a potom mi budou hazet BF4 na hlavu protoze to zu nikdo chtit nebude....
-
Kdyz se clovek koukne po netu sezene to o hodne levneji ;)
Jinak tyden po vydani BF4 se sezene za 30 euro a ne 59 nebo 69 euro ;) -
-
mam preorder deluxe digital za 35eur co je smiesna suma vzhladom ze na origine ide po 55e :P
-
-
Takze pak budes kupovat Premium ? To nakonec moc neusetris, spis naopak...
-
-
ak si kupim dlccka postupne nebudem moct hrat na premium serveroch ? pretoze som mal v plane si ich kupovat postupne.
-
-
Rozhodne budes moct, ale preplatis zbytecne moc penez + se pripravis o hodne premium vyhod
-
-
Premium uzivatele maji k dlc pristup o 2 tydny drive, maji nove moznosti v uprave vzhledu vojaka a zbrani, znaky emblemy atd, kazdy tyden novy obsah (to teda jeste nevim co tim myslej), prednostne je to pripojuje na servery - nemusi cekat a urcite jeste neco... Takze pokud nic z toho nepotrebujes a treba se ti 2 dlc vubec nebudou libit (me uz ted je jasny ze me nebude zajimat Second Assault) tak na tom ve finale mozna i usetris
-
jn diky, uz som si ju kupil takze potom uvidim cenu premium, tak ci tak som na preorder usetril takze to nebude problem, vyhodit 13e na dpc za 3 mesiace
-
-
-
-
-
Kdo by čekal tejden? Za tu dobu budou mít ostatní už odemčenou spostu doplňků ke zbraním a některý už budou mít i max lvl...
-
-
Ten, kdo se nepos*re z toho ze ostatni maj vetsi epeen. *7*
-
-
-
Tu Alphu budeme mit i za 2 mesice *1*
-
fyziku v síťové hře s 64 hráči asi ještě dlouho neuvidíme, možná s další generací konzolí. Snad jediná v tomhle směru dobře zpracovaná hra byl - World in conflict.
Mě by zajímalo, jak to bude se zbraněma. Když tam hráči hrají za různé strany, jako např. Rusko vs. Čína, přijde mi jako pěknej nesmysl, že ruskej voják vyndá Glocka. -
-
Aha, tam budou piloti vyskakovat z stíhaček aby bazukou sestřelili proletavajici helikopteru a ty budeš řešit že někde rusák vyndá Glocka *1*
-
A ještě jeden postřech. Jestli ty vrtulníky patří ruské námořní pěchotě, mohli by si alespon opravit svastiky, rudý hvězdy bych čekal u Číny (třeba to tak je).
-
-
I Rusové stále používají rudou hvězdu k označení svých letadel;) Čína má myslím žlutou.
-
-
Ale tady je evidentně námořní pěchota a ta má bílej prapor s dvě modrými pruhy napříč. A to je hodně velkej rozdíl.
Jak chceš potom odlišit čínu? Hvězda proti hvězdě :-) -
-
To už já nevím. A po pravdě nechám se rád poučit:) Navíc stejně většinou se všechno semele tak rychle, že si ani nevšímám jak můj protivník vypadá, či co to je za povolání:)
-
-
-
-
No tak to je ale normální, ne? Teď taky hraješ za Specnaz a můžeš si vybírat ze všech zbraní...
-
-
Já nevím, proto se ptám. Takže každá postava je unikátní, podle stran se mění skiny a modely techniky.
-
-
-
Děkuji svému mínus fanouškovi:) Opravdu nenápadné:) Ale co aspoň máš zábavu;) Přeji hezký den.
-
-
hele treba je problem v necem jinem.. ja ti ty - davam take..
-
Bud rad, nekdo je z tebe tak zoufalej ze mu to za to stojí *1*
-
ber to tak, že jsi slavnej natolik, že se bude na Veskoslava vzpomínat ještě dlouhý roky *1*
-