Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 ukazuje lodní katastrofu z mapy Paracel Storm
22.8.2013 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Presne tak, suhlasim
-
Presne tak ma pravdu bf 4 bude lepsie ako 2, hovorili to ze sa snazia priblizit ku 2
-
a hral si 4 ze ju takto odsudzujes ? stfu gtfo
-
Batlefied 3,4 JE BEZESPORU BAHENITE DNO..
Ve srovnáni ze stařičkou BF2 je někde na spodině hratelnosti vždyt hra tohoto typu po netu je hafo a ne stejne kopyto. V BF2 je nadhera a ftipné hlášky v cizim jazyce nadabovano, ui iteligence, hratelnost přehled mapy modifikace možnost hrat po LANU prostě super BF 2. Nova varze BF3,4 je trapna konzolovka ktera s puvodni BF2 nemá nic společného jenom nalakali lidi ke koupi díky názvu a pak bylo mnoho hráču sklamano že zrušili lan tak jak tomu bylo u Company of Heroses 2 taky trapna konzolovka a přitom puvodní verze byla super. -
A proč tomu tak je? Protože lidi jsou nepoučitelní. Nepoučili se z 1. světový, nepoučili se z 2. světový, nepoučili se z Vietnamu, atd. atd. Tenhle druh se prostě vymlátí do posledního kusu... To je jako pořád běhat proti zdi s rukama za zády a pokaždý čekat, že to skončí jinak než s odřenou hlavou a pořádnou boulí.
-
Ja zkusil, chvily dostal jsem vykopnuti asi (2x) , spis slo o to ze mi to prislo trochu prehnane a bez vozidel beh na velmi dlouhou trat, treba zas nekdy zkusim ale prozatim moc nesedlo.
-
Vidis, kdyby se mi nepoposekaval tehdy tak by se mi libil SP i vic.
To jsem jeste uvazoval nad koupi BF3 *15* . ( pak uz mne to nak pustilo, cas - DLC atp vsechno s kazdym , battlelog jsem nemel moznost zkusit.) -
Jenze, takhle to ve skutecnosti nefunguje, bohuzel a kdyz to nejde slovem - holt se vratgime do stredoveku byt s jinymi zbranemi ano vyjde to nastejno (ne li hur).
-
Radši budu koukat na stream profesionálních hráčů BF4, než koukat na živý přenos z Afgánistánu/Sýrie, kde se mydlí v reálu. Takhle by měla vypadat válka...virtuálně a ne se zabíjet doopravdy jako ve středověku, akorát novějšíma hračkama....
-
http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4 :DDD
-
V bf2 si to měll v chatu + ikonku, pokud si třeba chtěl ammo. A bylo to v pohodě. Právě třeba ta čínština měla svoje kouzlo. Člověk se naučil, jak se řekne tank, AA, granát apod. To se podle mě dost hodí. *1*
-
kazdy multi vypada podle toho jaci hraci to hrajou. nejaky baserape opravdu neni vina hry, ale hracu. Stejne tak teamwork apod.
-
úplně primitivně by stačilo, kdyby se vedle labelu se jménem objevila ikonka s municí/červeným křížkem (pro léčení).
PR v originálních jazycích je a za takovej taliban a jiné "insurgenci" je to legrace. -
Jak realne nic neznamenaji? Ze ty ignorujes deni kolem sebe a na hlasky nereagujes je tvoje vec, spise to ukazuje, ze nehrajes tymove. Kdyz budu na nekoho cinsky hulakat, ze potrebuju munici, nebo medkit a dalsi pozadavky, tak mi nikdo nebude rozumet. Ono v BF3 tomu lidi kolikrat nerozumi v te anglictine. Optimalni by byla volba jako v BF2, original, nebo anglictina.
-
je tam vraj niejake vylepsenie aj niejaky netcode posuvnik
-
jsi tak úžasný *3*
-
Inu zvykej si, moderní společnost ráda adoruje ty, jež vůbec nic neumí....
-
Stereoidy neexistujou, sponzoři sponzorujou Progamery uz minimalne jedno desetileti a sázky se daj uzavírat na cokoliv...
-
jo, mrkni někdy na twitch.tv :)
-
To uz normalne zni jako komentatori fotbalu. Je tohle budouconost gamingu ? Vysilani streamovanyho hrani profesionalnich teamu s komentatorama? Idolizace dalsich lidi ktery budou brat miliony mesiccne za to ze umej hrat hru ? Stereoidy, sponzory, sazky... OMG man