Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Nerekli uz nahodou hned po E3 ze to tak uplne novej engine neni?
  • Veskoslav
    Tak čluny, tanky, obrněné vozidla a mechanik s "bazukou" to jistí ne?:) Ale je pravda, že mi to chybí také.
  • Veskoslav
    Až bude oficiálně oznamená Premium verze krabicovky Bf4, tak do toho půjdu:) Do klasické hry+China expansion nepůjdu. A nechci vyvolat flame, ale včera jsem se kvůli psaní článku ohledně nové generace enginů díval na srovnávací video CoD Ghost a Bf4. Nic proti ale už jenom taková prkotina jako "hrátky" světla a stínů, voda a podobně jsou v Ghost vážně na úrovni roku 2008 pomalu. Pakliže Activison sliboval nový game engine, tak záměrně opět lhal. Škoda. CoD by si zasloužilo lepší grafický kabát (mimojiné).
  • Zasa nicim nerusene poletovanie. Kurna ja chcem nenavadzane AA rakety ake boli v Desert Combate, ziadne cakanie na lock ktore ajtak prerusi svetlica. A protilietadlove kanony, vela protilietadlovych kanonov.
  • Tohle mel byt BF3, bohuzel pro me je to jen BF3.5 - stale stejna vozidla (Kasatka, Hueuy, Viper, Z11, Havok), nove stihacky jsou jen obal na puvodni modely, nemaji ani pekne naanimovana vrata do internich prostor pro rakety, opet to budou jen stremhlave a podobne nalety ktere nejdou counternout nicim. Kapesni letadlove lode uz jsou take ohrane, takova Nimitz nebo G.R.Ford class by byla zajimavejsi se spawnem na katapultech...ale to je jedno, opet je bude branit slaby Centurion CRAM a tak budou neustale baserapovany.

Grafika je o neco lepsi ale nezlobte se, je to jen Bad Company 2 zkombinovana s BF3. Vozidla opet nemaji omezenou munici (na tanku mela byt, ted je jen delsi reload time mezi davkama). Znicitelne mosty, cele zhroutitelne domy, vodni skutry, hazeci senzory a AT4 (skvela vec proti abuserum nevyvazenych vozidel) byly uz v BC2 a udelane lepe.
    Je to asi dobra hra ale ja pockam na BF 5, zatim me zaujal jen Shanghai a podle ukazek z jinych map to budou mestske kraviny s uzkyma ulickama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit