Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 ukazuje lodní katastrofu z mapy Paracel Storm
22.8.2013 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
No já neviděl tyhle featury ani v prezentacích BF3... Ale už teď je mi jasný, že i když si furt stěžuju a nadávaám a ta hra mě stála už hromadu nervů, tak si BF4 předobjednám, protože pořád naivně věřim, že snad bude zpracovaná kompetitivnějc a že třeba nějaký turnaje na ESL budou mít i smysl...
-
I Rusové stále používají rudou hvězdu k označení svých letadel;) Čína má myslím žlutou.
-
Aha, tam budou piloti vyskakovat z stíhaček aby bazukou sestřelili proletavajici helikopteru a ty budeš řešit že někde rusák vyndá Glocka *1*
-
A ještě jeden postřech. Jestli ty vrtulníky patří ruské námořní pěchotě, mohli by si alespon opravit svastiky, rudý hvězdy bych čekal u Číny (třeba to tak je).
-
Já nevím, proto se ptám. Takže každá postava je unikátní, podle stran se mění skiny a modely techniky.
-
No já jsem to v prezentovaných videích neviděl. Ty jo?:) Třeba to opravili (i když asi ne).
-
Jedna věc jě, jak funguje a druhá, jak vypadá. To samý platí o síťovém kodu.
-
Jo, to je. Posledně mě to tak pobavilo, že mám novej hrnek na kafe a rozbitej monitor...
-
Jo jinak. Ti, co mají BF3 Premium, tak už mají v nabídce své knihovny Originu Bf4 Beta, která se odemkne na začátku září:)
-
No skript to samozrejme bude, jestli si nekdo myslel opak tak je naivka nejvetsiho stupne
-
Bud rad, nekdo je z tebe tak zoufalej ze mu to za to stojí *1*
-
Na světlo a vodu se*e pes. Já chci, když na někoho střílim, aby dostával zásahy. A naopak aby, když se schovám, nehitoval mě. Aby vojáci po krk zaražený ve zdi nekempili v rohu místnosti a aby, když už si lehnu ke zdi, mi z baráku nekoukala půlka těla přes stěnu na ulici...
-
To je sice pravda. Ale naštěstí spousta lidí zmatkuje a jakmile jim začne blikat LOCK na obrazovce, odpalují světlice. Navíc pokud hrajeme s kamarády, tak jsou minimálně dva, co mají tu stíhačku zaměřenou. Tudíž jeden odpálí raketu, on vypustí klamné cíle a okamžitě na to dostane zásah od druhého. Ale to fakt musíš mít zkoordinované. Jinak souhlasím. Mnohdy se stane, že když se štěstím odlepím stíhačku od země a jsem v nějakém jakž takž slušném souboji v rámci pilotování, tak mnohdy po odpálení světlic dostanu přímý zásah i když jsem jasně viděl, jak raketa vybuchla v klamných cílech. Ale co, aspoň je srand, že:)
-
Ten, kdo se nepos*re z toho ze ostatni maj vetsi epeen. *7*
-
Jo, v enginu mezi BF3 a BF4 je asi tak velký rozdíl, jako v enginu mezi MW2 a MW3.
-
No tak to je ale normální, ne? Teď taky hraješ za Specnaz a můžeš si vybírat ze všech zbraní...
-
Kdo by čekal tejden? Za tu dobu budou mít ostatní už odemčenou spostu doplňků ke zbraním a některý už budou mít i max lvl...
-
Proč by někdo odpaloval klamný cíle když nebyla odpálená raketa? Tim chci říct, že většinou se stává, že s Iglou, Tunguskou etc. zaměříš cíl a ten se buď vzdálí mimo dostah nebo nerušenš lítá, dokud střelu neodpálíš. Pak teprv odpálí světlice. Tyhle souboje s technikou jsou celkově strašně nevyzpytatelný a strašně často se stává, že něco funguje jinak, než by mělo. Někdy světlice neodlákaj raketu, jindy ti ve vrtulníku nic nehlásí zaměření. Už ani nevim, kolikrát se mi stalo, že mi tank někdo zničil jedinou RPG atd. Po dvanácti stech odehranejch hodin v BF3 se snad v každym kole objeví něco, u čeho si člověk po tisící řekne WTF??? Jediný, co mě těší, je, že to není jen můj problém a stejně jsou na tom i lidi, s kterejma obvykle hrávám a který maj nahráno to a samý, co já. Nezbývá, než doufat, že v dalším díle se jim povede řadu těch chyb odstranit....
-
Víš, ale většina pilotu tich stíhaček má mozek. Takže světlice ti nevyhodí jen když na ně budeš mít LOCK -.-
-
El Alamein, AH64 vs Hind, z Hindu uz zacalo cmudit, ale my sme na to neboli o moc lepsie, tak som vyskocil a smac mu Stinger medzi oci. Pilot ma potom nabral spat este na padaku. Smrk, najkrajsie roky mojho online hrania. Jo a vtedy sa este tolko nefnukalo ze to je arkada jak prasa.